Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Η ερώτιση θα πρέπει να ήταν αν τους έστειλε πρώτα τον αριθμό σύνδεσης που του ζήτησαν.

Τωρα που είναι full στο παιχνιδι ο οτε δεν νομιζω ότι πρεπει να ανησυχούμε..Σιγουρα υπάρχει "μια" αντιμετώπιση από την εταιρεια και σας αποδίδω τις σκεψεις μου :
Θεωρώ ότι με τις αλλοπροσαλες και χωρις λογικη προσφορές δημιουργούν συνεχως ερωτηματικα σχετικα με τις παρεχομενες υπηρεσίες. π.χ. κατά καιρούς ακουγονται καλυτερες προσφορες σε νεους πελατες και όχι σε υφισταμενους. Κατ'εμε εξ ορισμου λαθος πολιτικη.. διοτι δεν είναι δυνατον να εχει καλυτερη αντιμετωπιση ο νεος πελατης σε σχεση με πελατη π.χ.8 ετιας που είναι σταθερος αιμοδότης. Οσο αφορά προσφορες τύπου Nova 3play + novasports1 + Novacinema1 στα 44.90 ευρώ ενώ ακουγονται άλλες full pack στην ιδια ακριβως τιμη.. δημιουργούνται, ανεξαρτήτως πελατών 2 ταχυτήτων (αυτό βεβαια για αρκετους είναι το λιγοτερο..), δημιουργουνται εκνευρισμοι και ερωτηματικά τύπου : δηλαδή εμενα με δουλευουν που με 44.90 μου εχουν ανοιχτο μονο ένα καναλι αθλητικο;; ενώ αλλοι εχουν καλυτερο πακετο στην ιδια τιμή; για να εχουν αλλοι το ιδιο πακετο στην ιδια τιμή σημαινει ότι κοστολογικά "τους παίρνει" και το δινουν.. γιατί σε μενα όμως όχι; που ημουν και παλιος συνδρομητης;;

Πιθανολογώ ότι αναμενουμε εξελιξεις γενικοτερα. Υπενθυμιζω ότι τωρα πια η nova δεν είναι μόνη της. Από τον ανταγωνισμο παντα οφελος ο πελατης εχει.

Last edited:

Από τον ανταγωνισμο παντα οφελος ο πελατης εχει.
Αυτό είναι τελείως θεωρητικό. Στην πράξη έχουμε δει πως δεν ισχύει, ή δεν ισχύει απόλυτα. Βλέπε ταυτόχρονες αυξήσεις στην κινητή, βλέπε την τιμή του γάλακτος κτλ κτλ

Stefa147 Είναι σύνηθες το γεγονός ότι οι προσέλκυση νέων πελατών-συνδρομητών, η κάποιων που επιθυμούν να διακόψουν, να τυγχάνουν καλύτερες προσφορές, σε σχέσεις με τους υφισταμενους καθώς λες και εσύ.
Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στην νόβα αλλά παντού. Σωστό η λάθος ο καθένας προσπαθεί να εκμεταλλευτή την καλύτερη προσφορά.

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Stefa147 Είναι σύνηθες το γεγονός ότι οι προσέλκυση νέων πελατών-συνδρομητών, η κάποιων που επιθυμούν να διακόψουν, να τυγχάνουν καλύτερες προσφορές, σε σχέσεις με τους υφισταμενους καθώς λες και εσύ.
Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στην νόβα αλλά παντού. Σωστό η λάθος ο καθένας προσπαθεί να εκμεταλλευτή την καλύτερη προσφορά.

Συμφωνω και εγω.Δυστυχως για τους παλιους συνδρομητες,ετσι γινεται.

Ημουν στην Νοβα για 27 μηνες. Το τελευταιο πακετο που ειχα εδινε: απεριοριστα σταθερα , 720' κινητα, 24 mps + cinema pack (παλιοτερα ειχα sports pack). Εδω και 1 χρονο είχα κάνει παγια εντολη για να εχω δωρεαν τα HD. Aκομα και πριν μια εβδομαδα η παγια εντολη δεν εκτελεστηκε ποτε. επι 6 μηνες, μου χρεωναν τα HD καναλια και δεν εκαναν καμια απολυτως πληρωμη. Μετα απο 10 τηλεφωνηματα, δεν μου χρεωναν τα HD αλλα συνεχιζαν να μην μπορω να πληρωσω μεσω της πιστωτικης μου (η καρτα δεν εχει προβλημα τη χρησιμοποιω συχνα). Εχοντας αηδιασει με το service της Nova παιρνω την αποφαση να αποχωρησω και να παω ΟΤΕ. Κανω αιτηση, και μετα απο 2 μερες με παιρνουν τηλ. Με ρωτανε γιατι φευγω και τους απανταω οτι εχουν το χειροτερο τμημα εξηπηρετησης πελατων που εχω μιλησει και οτι θελω δελεαστικο αθλητικο περιεχομενο οπου η Νοβα δεν εχει πια. Μου απαντανε οτι το συμβολαιο μου εχει ανανεωθει εως τον Ιαν του 15....Τους λεω οτι εχουν κανει λαθος και οτι το συμβολαιο μου εληξε 14 Μαιου. Μετα απο μια ωρα με ξαναπαιρνει αλλος και μου λεει τα ιδια και οτι εχει μια προσφορα. Του απανταω οτι το συμβολαιο μου ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.. Περνανε 2 ωρες και με παιρνει αλλος και μου λεει." Επιβεβαιωσα οτι το σμβολαιο σας ληγει τον Μαιο του 14 και εχω να σας κανω μια καταπληκτικη προσφορα. Σας προσφερουμε απεριοριστα σταθερα , 720' κινητα, 24 mps + cinema pack μονο 39.90....!! Αυτο δηλαδη που ηδη ειχα!! τους λεω οτι ειναι ασχετοι και πολλα αλλα και τους το κλεινω. Παιρνω καπακι Νοva κεντρικα, μιλαω με καποιον για το συμβολαιο μου ο οποιος μου λεει οτι τελικα το συμβολαιο μου ληγει τον ΙΟΥΝΙΟ και οτι δεν μπορει να αλλαξει στο συστημα οτι δεν ληγει τον Ιανουαριο του 15. Και τι μου προτεινει..? "Επειδη δεν μπορουμε να το αλλαξουμε στο συστημα μας , αν σας ερθει να πληρωσετε τελος μεχρι τον Ιανουαριο, παρτε μας τηλεφωνο..." Φυσικα βγηκα για αλλη μια φορα εκτος εαυτου, δεν μου επιτρεψανε να μιλησω με κανενα προισταμενο (οπως παντα). Τα συμπερασματα δικα σας...

Υ.Γ. Πηγα στον ΟΤΕ και εβαλα 24 ΝΕΤ, απεριοριστα σταθερα International και Full Pack. 6 μηνες δωρεαν OTE TV (21.90) & 6 μηνες κανονικά 21.90+29.90. Δωρεαν εξοπλισμος. Δια 12 μας κανει 40 ευρω.
Οι πρωτες εντυπωσεις απο τα HD ειναι αριστες. Καλυτερα απο πριν. Αυτη ειναι η αληθεια. Οπως λεει και η Νοβα....ολα τα αλλα ειναι παραμυθια.

Σορρυ φιλε αν δες ειδες διαφορα στα hd με κανεις να αμφιβαλω για ολο το στορυ που ανεφερες

Με βάση την δικιά μου εμπειρία, το story φαίνεται πιθανό.
Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα δηλαδή.

Όσοι δεν ασχολούνται, δεν ψάχνονται απλά βλέπουν, μια χαρά είναι τα HD του OTE.... Δεν το λέω για το φίλο unick79 μιλάω γενικά. Τώρα για όσα έγραψε δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω..

Σόρυ αλλά έχοντας ζήσει με τα HD από νόβα δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι του οτε είναι καλύτερα.. Απλά παραμυθιάζεσαι !!!

+1.

Άλλο το να σου φαίνονται ικανοποιητικά(αυτό είναι υποκειμενικό) και άλλο το να λες ότι είναι καλύτερα(κάτι αντικειμενικό αφού μετριέται με αριθμούς).

σχετικα με το ταμπλετ που εχουν προσφορα εχω να πω για την κοροιδια τους ,τους εχω στυλη και ιμειλ ειμαι καινουργιος συνδρομητης με 18μηνη δεσμεψη μαζι μετο σπορ1 και σινεμα1
τους ρωτησα για την συγκεκρημενη προσφορα και θα εβαζα ολο το πακετο βεβαια, και η απαντηση τους ηταν αυτο υσχει μονο για καινουργιους πελατες ,για
τους υφησταμενους το δεινουν στη προνομιακη τιμη των 129 ευρω....παιδια ουτε 2 μηνες δεν εχω κληση σαν πελατη σας ; και ναπω και παρακατω στον σκρουτζ
αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο το παιρνεις με 130 ευρω ξεκιναει
δεν πειραζει ο κοσμος τημωρη οταν ερθη η ωρα ...σχετικο θα πειτε.........

Last edited:
Ειναι ξεκαθαρο οτι εινσι προωθητικη προσφορα για αυτους που δεν εχουν τα premium καναλια σινεμα/σπορτ.

Εσυ φιλε τα εχεις. Γιατι να παρεις την προσφορα; Απο τη μιγα ξυνγκι δλδ; Και σιγα το tablet στην τελικη

Τα 1,2,4 είναι απαράδεκτα.

Αν δεν κάνουν πάλι 2 τις συσκευές στο Nova Go και δεν δώσουν τα HD δωρεάν καταργώντας τις διπλές εκδόσεις, εγώ έφυγα.

Για το 3ο που λες, όταν τέλειωσε το 12μηνο ζήτησες να πας σε άλλο πρόγραμμα άμεσα ή μετά από κάποιο καιρό?

Ζητώ συγγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά ήμουν εκτός της φυσικής μου έδρας.

Τους είχα εκφράσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ το παράπονό μου για αυτή την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ πολιτική (να σε αφήνουν "επίτηδες" σε παλιό πακέτο ενώ υπάρχουν νέα πακέτο με περισσότερες παροχές και σε χαμηλότερη τιμή, και τους το είχα αναφέρει ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ), αλλά αυτοί συνέχιζαν το παλιό πακέτο. Να σου πω τη διαστροφή μου, ήθελα να δω πόσο θα συνέχιζαν αυτή την ΚΑΤΑΝΤΙΑ που τους χαρακτηρίζει. Από ένα σημείο και μετά άρχιζα να βλέπω ότι η ξεφτίλα τους δεν είχα όρια. Γνωρίζουν ότι με 20 ευρώ μπορείς να έχεις απεριόριστο internet, αστικά, υπεραστικά με βάση επίσημο πακέτο που υπάρχει αλλά ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να σε αφήνουν "σιωπηλά" στο 34.90 ευρώ το μήνα ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (και παρά το ότι έχεις διαμαρτυρηθεί γι' αυτό)!

Μια εταιρία με επαγγελματισμό παίρνει την πρωτοβουλία να πάρει τηλέφωνο από ΜΟΝΗ ΤΗΣ τηλέφωνο τον πελάτη της και να του επισημάνει ότι μπορεί να έχει τις ίδιες παροχές με χαμηλότερη τιμή (και απλά να λάβει την έγκρισή του για να μεταβεί στο πιο σύγχρονο πακέτο), ευχαριστώντας τον πελάτη ταυτόχρονα για την εμπιστοσύνη του.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ FORTHNET, ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

@ dinosgr

είχες γράψει και στο support forum εδώ. Ούτε από εκεί σου απάντησαν;;;

Η ερώτιση θα πρέπει να ήταν αν τους έστειλε πρώτα τον αριθμό σύνδεσης που του ζήτησαν.

Δεν έχω να συζητήσω τίποτα με τη forthnet / nova, αφού χρησιμοποίησα τον πλέον επίσημο και κατοχυρωμένο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους δια ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΝ επιστολών και αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ, λειτουργούσαν με κερδοσκοπική λογική και πάντα εις βάρος του πελάτη.
Εδώ λέμε ότι τους είπα "ΔΕΝ ΘΕΛΩ άλλο nova" και αυτοί με χρέωναν προκαταβολικά 3ΜΗΝΟ!!!! Τι να λέμε τώρα. ΤΡΑΓΙΚΟΙ, αλλά γι' αυτό γράφω αυτά που γράφω εδώ μέσα (που είμαι η απόλυτη αλήθεια - σας διαβεβαιώ), για να τους εκθέσω ενώπιον σας αλλά και για να σώσω κανέναν χριστιανό που ίσως να σκέφτεται να πάει στη FORTHNET.

ΠΟΤΕ FORTHNET ΠΑΙΔΙΆ. Σας το λέω με πόνο και κυριολεκτώ.

ΥΓ. Μόλις μου είπε ο αδερφός μου (που με είδε να γράφω στην οθόνη αυτό το post) ότι και αυτού παλιά του είχαν κόψει τη γραμμή επειδή είχε πληρώσει 52 ευρώ αντί 52,06 που είχε ο λογαριασμός (κάτι τέτοιο). Νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.

Στον τελικό τωρα, δεν εχουν βαλει αυτη τη ριμάδα τη γουνομπαλα στο μικρόφωνο των εκφωνητων; Πρεπει να ακουσουμε κάθε ριπη αέρα δηλαδη.. Συμπαθητικη εικόνα, χαλια παιχνιδι.

Περιμενες να βαλει το γκολ η Αθλετικο για να το γραψεις ε Νικολα;! :award::award:

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ζητώ συγγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά ήμουν εκτός της φυσικής μου έδρας.

Τους είχα εκφράσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ το παράπονό μου για αυτή την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ πολιτική (να σε αφήνουν "επίτηδες" σε παλιό πακέτο ενώ υπάρχουν νέα πακέτο με περισσότερες παροχές και σε χαμηλότερη τιμή, και τους το είχα αναφέρει ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ), αλλά αυτοί συνέχιζαν το παλιό πακέτο. Να σου πω τη διαστροφή μου, ήθελα να δω πόσο θα συνέχιζαν αυτή την ΚΑΤΑΝΤΙΑ που τους χαρακτηρίζει. Από ένα σημείο και μετά άρχιζα να βλέπω ότι η ξεφτίλα τους δεν είχα όρια. Γνωρίζουν ότι με 20 ευρώ μπορείς να έχεις απεριόριστο internet, αστικά, υπεραστικά με βάση επίσημο πακέτο που υπάρχει αλλά ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να σε αφήνουν "σιωπηλά" στο 34.90 ευρώ το μήνα ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (και παρά το ότι έχεις διαμαρτυρηθεί γι' αυτό)!

Μια εταιρία με επαγγελματισμό παίρνει την πρωτοβουλία να πάρει τηλέφωνο από ΜΟΝΗ ΤΗΣ τηλέφωνο τον πελάτη της και να του επισημάνει ότι μπορεί να έχει τις ίδιες παροχές με χαμηλότερη τιμή (και απλά να λάβει την έγκρισή του για να μεταβεί στο πιο σύγχρονο πακέτο), ευχαριστώντας τον πελάτη ταυτόχρονα για την εμπιστοσύνη του.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ FORTHNET, ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

Δεν έχω να συζητήσω τίποτα με τη forthnet / nova, αφού χρησιμοποίησα τον πλέον επίσημο και κατοχυρωμένο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους δια ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΝ επιστολών και αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ, λειτουργούσαν με κερδοσκοπική λογική και πάντα εις βάρος του πελάτη.
Εδώ λέμε ότι τους είπα "ΔΕΝ ΘΕΛΩ άλλο nova" και αυτοί με χρέωναν προκαταβολικά 3ΜΗΝΟ!!!! Τι να λέμε τώρα. ΤΡΑΓΙΚΟΙ, αλλά γι' αυτό γράφω αυτά που γράφω εδώ μέσα (που είμαι η απόλυτη αλήθεια - σας διαβεβαιώ), για να τους εκθέσω ενώπιον σας αλλά και για να σώσω κανέναν χριστιανό που ίσως να σκέφτεται να πάει στη FORTHNET.

ΠΟΤΕ FORTHNET ΠΑΙΔΙΆ. Σας το λέω με πόνο και κυριολεκτώ.

ΥΓ. Μόλις μου είπε ο αδερφός μου (που με είδε να γράφω στην οθόνη αυτό το post) ότι και αυτού παλιά του είχαν κόψει τη γραμμή επειδή είχε πληρώσει 52 ευρώ αντί 52,06 που είχε ο λογαριασμός (κάτι τέτοιο). Νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.

Στον οτε ξερεις ποσοι ειναι ακομα σε παλια προγραμματα με 15 ευρω παγιο το μηνα;;;;