Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

εμένα πάλι μου είχε φέρει τον δέκτη και το πιάτο ρώτησε τι πιάτο έχω χωρίς να ακουμπήσει τπτ ούτε είδε και τπτ βάλαμε τον δέκτη άφησε το πιάτο της προσφοράς και έφυγε. οχι τώρα το καλοκαίρι έγινε αυτό.

είσαι πολύ τυχερός!

μου φαίνεται κουλό που σε εσένα δεν το κάνουνε γιατί και σε άλλους γνωστούς μου έτσι έγινε. οπότε η είναι περίεργοι αυτοί στο μαγαζί η όντως σε έχουνε ύποπτο για κάτι.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Υπεύθυνοι για τον έλεγχο περί οικιακών ή επαγγελματικών συμβολαίων είναι οι τεχνικοί, δηλαδή εξουσιοδοτημένοι ελεύθεροι επαγγελματίες;

Αν ο τεχνικός είναι εξουσιοδοτημένος για κάτι τέτοιο δεν το ξέρω, πάντως προσπαθούν με κάθε τρόπο να εντοπίσουν παράνομες συνδρομές. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να "δώσει" έναν παράνομο συνδρομητή πού έχει αγοράσει οικιακό πακέτο και το χρησιμοποιεί σε επαγγελματικό χώρο. Μέχρι και link στο site τους έχουν γι'αυτό.

Θα το διασταυρώσω αύριο, και θα προσπαθήσω να μεταφέρω την εντολή σε άλλο συνεργάτη και όχι στο συγκεκριμένο forthnet shop.

Κάποιος από τη Nova να ενημερώσει/πιέσει το κανάλι Nickelodeon ώστε τουλάχιστον να αλλάξει ώρα η ακατάλληλη για μικρά παιδιά εκπομπή Music Box που προβάλλεται καθημερινά στις 8:00 με 8:30, αμέσως πριν την Ντόρα την εξερευνήτρια. Βίντεο κλιπ αμερικανιές με ξέκολλα κτλ δεν αρμόζουν σε παιδικό κανάλι και ειδικότερα στην πρωινή ζώνη. Αν θέλω βίντεο κλιπς θα βάλω MTV. Το ίδιο παράπονο έχω εκφράσει και στο νήμα του ΟΤΕ TV.

Όχι δεν υπάρχει τρόπος. Κάθε κάρτα είναι Fix με το δέκτη της. Άρα θέλεις 2 συνδρομές. Σε τι μαγαζί απευθύνεσαι, εκεί χρειάζεται επαγγελματικό συμβόλαιο.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Κάποιος από τη Nova να ενημερώσει/πιέσει το κανάλι Nickelodeon ώστε τουλάχιστον να αλλάξει ώρα η ακατάλληλη για μικρά παιδιά εκπομπή Music Box που προβάλλεται καθημερινά στις 8:00 με 8:30, αμέσως πριν την Ντόρα την εξερευνήτρια. Βίντεο κλιπ αμερικανιές με ξέκολλα κτλ δεν αρμόζουν σε παιδικό κανάλι και ειδικότερα στην πρωινή ζώνη. Αν θέλω βίντεο κλιπς θα βάλω MTV. Το ίδιο παράπονο έχω εκφράσει και στο νήμα του ΟΤΕ TV.

Καλησπέρα, πιστεύω ότι δεν είναι θέμα nova,οτε και digea γιατί το κανάλι έχει δική του παραγωγή.
http://www.nickelodeon.gr/contact-us.html Ισως εδώ (εχει links και για social media) να ήταν εύκολο να ακουστεί η πρόταση σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

καλά εκεί στη nova γιατί δεν δείχνουν την sporting που παίζει ακόμα τρελα μας πουλανε

έχεις δίκιο!! τι να πω; κρίμα! μάλλον επειδή δεν ήταν προγραμματισμένο και εξαιτίας της live εκπομπής μετά, αλλά θα μπορούσαν να το δείξουν σε ένα από τα κανάλια!

Η Nova θα μπορούσε την Τρίτη να μεταδόσει όλες τους αγώνες live, καθώς είχαμε δύο αγώνες στις 19:00 και οι υπόλοιποι 6 στις 21:45. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σήμερα Τετάρτη όπου πάλι υπάρχει ένας αγώνας στις 19:00 και οι υπόλοιποι 7 αγώνες (όσα ακριβώς είναι τα αθλητικά κανάλια της Nova) στις 21:45. Αυτό βέβαια συνέβαινε πάντα, θυμάμαι ότι και πέρισυ τέτοια εποχή υπήρχε μία παρόμοια συζήτηση, αλλά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα τελικά.

ξαναεγινα συνδρομητης nova 3play το σεπτεμβριο και πηρα σημερα τηλεφωνο να ρωτησω τι χρειαζεται για το multiview και μου ειπανε δε φαινεται να εχω προσφορα για 1 χρονο multiview ενω το ειχα ρωτησει δυο φορες το θυμαμαι πολυ καλα και μου ειπανε οτι εχω για ενα χρονο δωρεαν και πρεπει να κανω αιτηση..και μου λενε οτι θα τσεκαρουνε τις ηχογραφησεις και θα μου απαντησουν σε μια εβδομαδα..! και που ξερω εγω οτι δε θα μου πουνε ψεματα??

Παλι σημερα προβληματα στην εικονα στο παιχνιδι του Ατρομητου οπως ειχε γινει στο Κερκυρα - Ολυμπιακος. Πρεπει δηλαδη να παρουμε τηλεορασεις 3D για να βλεπουμε τα παιχνιδια?? :P

Για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στα δύο αυτά παιχνίδια, δεν φταίει η Νοβα. Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο βαν της μετάδοσης.
Δυστυχώς νομίζαμε ότι το είχαμε λύσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην Κέρκυρα , και δόθηκε το Οκ για να κάνει και τον Ατρομητο, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι, λάθος εκτίμηση από μέρους μου.

καλησπέρα παιδιά στο forum . Θα ήθελα να σας πω και σαν νέος συνδρομητής μολις δύο μηνες στην φορτνετ .Δεν ειναι και τα καλυτερα .Εικονα πολυ μετρια εως απογοιτευτικη, με έντονα πιξαρισματα εικόνας από την αρχη της εγκατάστασης . Σπάνια με κωλύματα εικόνας και επανεκκινήσεις του αποκωδικοποιητη .Σε επικοινωνια για την εικόνα μου είπαν αλλαγή καλωδιου hdmi τίποτα , σε άλλη επικοινωνία τους είπα δεν είδα διαφορά , μου είπαν να πάω σε τεχνικό της φορτνετ μου είπε προβλημα εγκαταστασεις . Ξανα τηλέφωνο μου είπαν θα κανονίσουν να έρθει τεχνικός σε τρεις μέρες τζίφος .Μετα σε όλα αυτα την Πέμπτη το τηλεφωνο εχει ενα δυνατό σφύριγμα που ειναι αδυνατη η επικοινωνία .Επικοινωνία τηλεφωνική τελος !!!! ιντερνετ 24αρα τωρα 4αρα με συνεχόμενες διακοπές .Τηλέφωνο ξανά στην φορτνετ μου είπαν οτι κάποιο βραχυκύκλωμα της γραμμής μου εξωτερικά .Διαψεύδονται διότι στο χωρίο όσοι έχουν φορτνετ έχουν το ίδιο πρόβλημα . Μου έστειλαν μήνυμα οτι ο ΟΤΕ θα αποκαταστησει την ζημια .Μα ποτε ;σαν την nova εδω και δύο μήνες έρχονται τεχνικοί; συγα μην ερθει ο οτε για αποκατασταση βλαβης για εμας που έχουν φορτνετ .

Last edited by a moderator:
Σχετικά με την δορυφορική λήψη, τι στάθμη και τι ποιότητα σήματος δείχνει ο δέκτης της νόβα; (Πάτα 2 φορές το πράσινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ).
Την εγκατάσταση την έκανε τεχνικός της νόβα;

Ποιοτητα 100%

Σταθμη σε μενα παιζει απο 70 εως 80% αναλογα την συχνοτητα

Σε 65 πιατο