Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ναι τα novacinema ανοίξανε και σε μένα αλλά και στο πατρικό μου .
Είμαστε βλέπεται καλοπληρωτές και εγώ προσωπικά συνδρομητής από το 2008.

Μας έχουνε σε τόσο μεγάλη υπόληψη αφού χθες μας κλείδωσαν το novasinema 1 για δυο ώρες.

Με την παραμικρή βροχή δεν βλέπουμε απολύτως τίποτα...Σημείωση η εγκατάσταση έγινε από τους τεχνικούς τους .

Αλήθεια για την τεχνική βλάβη που είχα στο internet μια εβδομάδα θα έπρεπε να τους πληρώσω...Σαφώς όχι και όμως τους πλήρωσα.

Η πλάκα ήταν ...Τους είχα ειδοποίηση εδώ και δυο χρόνια ότι η κολόνα που παίρνω την τηλεφωνία την παίρνει ο αέρας ...Η απάντηση τους ,εχει να κάνει με τον ΟΤΕ και δεν υπάρχει βλάβη .

Από το κούνα κούνα της κολόνας ...Δημιουργηθηκε τελικά πρόβλημα στο υπόγειο καλώδιο...Ευτυχώς που δεν σκότωσε και κανέναν άνθρωπο.

Από τα 18 που είχα ταχύτητα έπεσα στα 14 ...Απάντηση δεν έχω πάρει ακόμη.

Άσε που η πλατφόρμα της είναι η πιο ακριβή της αγοράς ...Αφού δέχτηκα τηλ από τον ΟΤΕ .

Το router που είχαν στην αγορά tecnicolor ...Δημιουργούσε πολλά προβλήματα...Και όμως το αφήσανε στην αγορά γιατί είχανε πάρει ποσότητες...Και το έχουνε ακόμη.

Εσείς πιστεύεται ότι αξίζει να παραμείνεις σε αυτήν την εταιρία...Ο κάθε λογικός άνθρωπος θα έλεγε ΟΧΙ.

Δεν ξέρω ακόμη αν θα πάω και στον ΟΤΕ ...Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι ...Και τσάμπα να μου δώσουν την πλατφόρμα ...Συγνώμη δεν θα πάρω...Υπάρχει και η αξιοπρέπεια !!!

Last edited by a moderator:
Με την παραμικρή βροχή δεν βλέπουμε απολύτως τίποτα...Σημείωση η εγκατάσταση έγινε από τους τεχνικούς τους .
Αυτό είναι θέμα κακής εγκατάστασης. Αλλά θα ήταν καλό να απευθυνθείς στο official support. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Αυτό είναι θέμα κακής εγκατάστασης. Αλλά θα ήταν καλό να απευθυνθείς στο official support. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το είχα κάνει είδη,δυο φόρες με πήρανε τηλέφωνο.

Ας μην το σχολιάσω...Δεν συμφωνώ με τίποτα με την πολίτικη τους και της απαντήσεις τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουν καλά τους πελάτες τους...Άμα σπάσει το γυαλί δεν ξανακολαει !!!

Για το support forum μπορεί να ακούγονται καλά πράγματα, αλλά η εταιρία είναι α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-η. Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει τα λάθη του λογιστηρίου τους (αν λέω ψέματα διαψεύστε με), τη διακριτική μεταχείριση των συνδρομητών (συνδρομητές πολλών ταχυτήτων με άπειρα παράπονα εδώ στο φόρουμ), υποσχέσεις περί δωρεάν hd κανάλια (που δεν υλοποιούνται όπως εσυμφωνήθη), τιμές προνομιακών πακέτων που αντί να συνεχίζουν ως "αορίστου χρόνου" μεταβαίνουν σε αυξημένες τιμές μετά την πάροδο ενός έτους κλπ. ακόμα και εξώδικα σε πολίτες που χρωστούν 40 ευρώ!! Αν προκληθώ να τεκμηριώσω αυτά που λέω, θα μπορούσα να παραπέμψω σε συγκεκριμένα posts όπου αναφέρεται κάθε μία από τις ως άνω απαράδεκτες πρακτικές της εταρίας forthnet.

Φίλε μου δεν σου είπε κανείς ότι όλα είναι καλά με την εταιρεία τους... σε παρέπεμψαν απλά για το πρόβλημα σου στο νήμα του support που έχει βοηθήσει όποιον είχε πρόβλημα...

Για το support forum μπορεί να ακούγονται καλά πράγματα, αλλά η εταιρία είναι α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-η. Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει τα λάθη του λογιστηρίου τους (αν λέω ψέματα διαψεύστε με), τη διακριτική μεταχείριση των συνδρομητών (συνδρομητές πολλών ταχυτήτων με άπειρα παράπονα εδώ στο φόρουμ), υποσχέσεις περί δωρεάν hd κανάλια (που δεν υλοποιούνται όπως εσυμφωνήθη), τιμές προνομιακών πακέτων που αντί να συνεχίζουν ως "αορίστου χρόνου" μεταβαίνουν σε αυξημένες τιμές μετά την πάροδο ενός έτους κλπ. ακόμα και εξώδικα σε πολίτες που χρωστούν 40 ευρώ!! Αν προκληθώ να τεκμηριώσω αυτά που λέω, θα μπορούσα να παραπέμψω σε συγκεκριμένα posts όπου αναφέρεται κάθε μία από τις ως άνω απαράδεκτες πρακτικές της εταρίας forthnet.

Εδώ σε πελάτες που είναι παλιοί συνδρομητες και καλοπληρωτές συμπεριφερονται απαράδεκτα.
Η λέξη συγνώμη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους ...Απλά λένε το ίδιο ποίημα που τους έχουνε μάθει οι εργοδότες τους ...Οι εργαζόμενοι σίγουρα δεν φταίνε,κάνουν απλά την δουλειά τους.

Θα σταθώ όμως σε κάτι που γράφτηκε ,γιατί προσωπικά με άγγιξε...ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 40 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα εχω να προσθεσω κατι για τη νοβα σπορ 1 υποτηθετε δειχνει το ελληνικο πρωταθλημα αυτος ηταν και ο λογος οταν εγυνα συνδρομητης
στο βασικο πακετο +νσινεμα 1 κα1σπορ1
κοιτοντας το κουπονι του στοιχηματος για σημερα κυριακη εχει μονο ολη μερα ενα αγωνα απο το ελληνικο πρωταθλημα τον παοκ στης 17.30 αν δεν κανω λαθος...
το θεωρο απαραδεκτο να δειχνη ολοκληρη κυριακη μονο ενα αγωνα , μαλον παιζουν με τη νοημοσυνη μου ,τουλαχειστον ετσι το βλεπω εγω πολυ ακριβο σπορ....
ενω το σπορ 2-3 εχουν απο δυο αγωνες σημερα.....αλλα δεν πειραζει ,εχει ο καιρος γυρισματα............

Εδώ σε πελάτες που είναι παλιοί συνδρομητες και καλοπληρωτές συμπεριφερονται απαράδεκτα.
Η λέξη συγνώμη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους ...Απλά λένε το ίδιο ποίημα που τους έχουνε μάθει οι εργοδότες τους ...Οι εργαζόμενοι σίγουρα δεν φταίνε,κάνουν απλά την δουλειά τους.

Θα σταθώ όμως σε κάτι που γράφτηκε ,γιατί προσωπικά με άγγιξε...ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 40 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ο ΟΤΕ και η OnTelecoms (από δική μου εμπειρία) ακολουθούν αυτή την τακτική, δεν το κάνει μόνο η "κακή" Nova. Και φυσικά υπάρχει σοβαρός λόγος που αντιδρούν έτσι, μιας και πολλοί συμπολίτες μας αδυνατούν πλέον να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους...

Πέτρο, τα κανάλια novasports δείχνουν το πρωτάθλημα. Στο ns1 κάθε αγωνιστική μεταδίδονται τρία ματς. Αυτή την αγωνιστική τυχαίνει μάλιστα να είναι εκείνα των τριών πρώτων. Μεταφέρω το απόσπασμα από την ιστοσελίδα:

"Novasports 1

Όλα τα ντέρμπι της Super League, με 3 από τους 9 αγώνες κάθε Αγωνιστικής ζωντανά και επιπλέον τουλάχιστον 3 αγώνες κάθε αγωνιστικής σε παράλληλη ζωντανή σύνδεση!" http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/novasports/

Κανένας δεν "παίζει με τη νοημοσύνη σου".

δες το κουπονι του οπαπ και ποσους αγωνες εδειξε σημερα το νοβα σπορ ενα ,εκτος αν ο οπαπ λεει ψεματα στο κουπονι ,,,συγκεκριμενα ελεγε μονο
τον αγωνα του οπαπ μετον παοκ εγω μιλαω για το νοβα σπορ 1 ,εκτος αν το καναλι αυτο δεν δειχνει ελληνικο πρωταθλημα ,αν λετε 3 ματσ στο σαβατοκυριακο ισως ειναι ετσι ,
αλλα ενααγωνα την κυριακη απαραδεκτο
δεν αναφερομε στα υπολοιπα ,οταν οι συνεργατες σας μου προτειναν αυτο οταν υπεγραψα συνβαση μαζι σας ,εκτος αν δεν ξερουν τη λενε στο κοσμο.......αν εχω λαθος συγνωμη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύ

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Εσυ τι θα ηθελες να βλεπεις; ολα τα παιγνιδια ; και αυτοι που πληρωνουν για ολο το πακετο σε τι θα διαφερουν απο σενα; σου απαντησε πιο πανω ο συνφορουμιτης και συνεχιζεις και επιμενεις σε κατι , που εχεις αδικο. Θα εχεις και αυριο παιγνιδι να δεις Παο-κερκυρα.

εχει ο καιρος γυρισματα παιδια....... το σπορ 1 υποτηθετε είναι για το ελληνικο πρωταθλημα.....
οσο για αυτους που πληρωνουν όλα δεν εχω την απαιτηση να δω ξενα πρωταθλήματα αλλα και εδώ υπαρχει διαχωρισμος 2 ταχυτήτων .....
αλλοι τα πληρωνουν κανα 60αρι και αλλοι τα εχουν προσφορα 49.90 εκει δεν υπαρχει αδικια ;; ελευθερη αγορα θα πειτε ......
ευχαριστω για το χρονο σας

Είναι στο χέρι του καθενός να επιλέξει όποια προσφορά τον εξυπηρετεί. Πολλές φορές "αρπάζουμε" την ευκαιρία και σε λίγο καιρό η ίδια προσφορά που πήραμε κοστίζει 5, 10 ευρώ φθηνότερα.
Δεχόμαστε ανανέωση στα ίδια χρήματα του πακέτου που είχαμε με δώρο πχ τα HD η τα novacinema1 και το novasports1. Στα ίδια χρήματα κάποιοι μπορεί να έχουν περισσότερα καλούδια.
Οι εταιρίες κάνουν και τα γνωστά παιχνίδια τους με δελεαστικές τιμές "ψαρεύοντας" πελάτες απο άλλους παροχους με αποτέλεσμα αρκετοί συνδρομητές να δείχνουν ριγμένοι.
Σίγουρα αισθανόμαστε κάπως έτσι έχουν τα πράγματα όμως.
Πέτρο δεν έχεις καταλάβει τι θέλουν να σου πουν τα παιδιά πιο πάνω. Το novasports1 έτσι λειτουργούσε μια ζωή.
Δες όταν το συμβόλαιο σου πλησιάζει στο τέλος του να δεις τι προσφορά μπορείς να τύχεις τότε.
Με το να παραπονιέσαι συνέχεια δεν κερδίζεις τίποτα. Ένας πελάτης μείον για την nova και;

εχει ο καιρος γυρισματα παιδια....... το σπορ 1 υποτηθετε είναι για το ελληνικο πρωταθλημα.....
οσο για αυτους που πληρωνουν όλα δεν εχω την απαιτηση να δω ξενα πρωταθλήματα αλλα και εδώ υπαρχει διαχωρισμος 2 ταχυτήτων .....
αλλοι τα πληρωνουν κανα 60αρι και αλλοι τα εχουν προσφορα 49.90 εκει δεν υπαρχει αδικια ;; ελευθερη αγορα θα πειτε ......
ευχαριστω για το χρονο σας

Καλησπέρα σε όλους,

Σας παρακολουθώ πολύ καιρό άλλα λόγω έλλειψης χρόνου δεν είχα την δυνατότητα να συμμετέχω. Γενικά βλέπω σχόλια σαν το παραπάνω του φίλου και απορώ, αντιστοίχως έχω και εγώ προσφορά για Νοva σκέτη χωρίς Forthnet με προσφορά χειρότερη από αυτές που έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ και έχω προσπαθήσει να λάβω. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά πρέπει να επιτίθεμαι για το περιεχόμενο της. Όπως ανέφερε και ο Serafeim πιο πάνω δεν σε εξαπατά κανείς για το περιεχόμενο. Το σπορ 1 γιατί υποτίθεται ότι είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδή; Αν είχε να μεταδώσει 8 παιχνίδια όπως γίνεται της τελευταίες αγωνιστικές θα έπρεπε να μπουν όλα στο σπορ 1; Και εκεί πιο θα ήταν το κριτήριο για την επιλογή μετάδοσης? Αν έδειχνε τον ολυμπιακό θα γκρίνιαζαν οι Παναθηναϊκοί, και ούτω καθ' εξής.... Δεν νομίζω ότι είναι δόκιμο αυτό που γράφεις για το πρόγραμμα... Συγχωρέστε μου τυχόν ορθογραφικά...

με συνχωρειτε για τον χρονο σας ισως εγω δεν καταλαβενω και ειμαι παραπονιαρης δεν θα ξαναεχνοχλησω εφοσον εχω αδικο χιλια συγνωμη καλημερα σας
γνωριζω τη πολιτικη των εταιριων δεν ζω σε ενα κοσμο ιδανικο μια αποψη ειπα

με συνχωρειτε για τον χρονο σας ισως εγω δεν καταλαβενω και ειμαι παραπονιαρης δεν θα ξαναεχνοχλησω εφοσον εχω αδικο χιλια συγνωμη καλημερα σας
γνωριζω τη πολιτικη των εταιριων δεν ζω σε ενα κοσμο ιδανικο μια αποψη ειπα

Φίλε μου πιθανώς με παρεξήγησες. Θέτεις ένα ζήτημα προς σχολιασμό. Έχουμε μια διαφορετική άποψη. Διαφωνούμε με επιχειρήματα. Δεν νομίζω ότι σου απαγόρεψε κάποιος να μιλήσεις.

Και ο ΟΤΕ και η OnTelecoms (από δική μου εμπειρία) ακολουθούν αυτή την τακτική, δεν το κάνει μόνο η "κακή" Nova. Και φυσικά υπάρχει σοβαρός λόγος που αντιδρούν έτσι, μιας και πολλοί συμπολίτες μας αδυνατούν πλέον να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους...

Φίλε μου μην στέκεσαι μόνο για τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς...

Είναι καλό να διαβάζεις όλα τα post και να μην στέκεσαι μόνο στο πιο πάνω.

Η κακή Nova ,παραμένει κακή ...Διάβασε σε παρακαλώ ξανά το post μουhttp://avclub.gr/forum/showthread.php/110654-%CE%9A%CF%85%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%28%CE%B3%CE%B9%CE%B1-NOVA%29?p=1057253352&viewfull=1#post1057253352