Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Απαράδεκτο ρεπορτάζ στο τέλος του αγώνα με τις δηλώσεις Θεοδωρίδη η Νόβα δεν έχει μεταδόσει ποτέ παράπονα άλλης ομάδας κατα του ολυμπιακου.Αύριο κιόλας αν δεν ζητήσουν δημοσια συγγνώμη για το ρεπορτάζ παίρνω τηλέφωνο για διακοπή

Για άλλη μια φορά η Νοβα δεν βάζει μυαλό. Αγώνας στα Γιάννενα 19.30 και με τέτοιο καιρό δεν γίνεται.
Δεν είναι η πρώτη φορά. Όσο εμπορική και να είναι μια ομάδα, σημασία έχει να γίνει ο αγώνας.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Που το παράξενο φίλος πρώτη φορα το βλέπεις? γίνετε μια φάση προς το τέλος από αριστερά για οσφπ η μπάλα βγαίνει μισό μετρο έξω "μπαμ εκανε" παίξτε λέει ο διαιτητής η nova ούτε ΕΝΑ ριπλει, μετά από λίγο γίνετε ακριβώς ίδια φάση σε επίθεση του πλατανια ΕΦΤΑ ριπλει η nova.Τέλος πάντων που να βρείς το δίκιο σου, εγώ έβαλα nova τον Ιούλιο, foul pack με 25 ευρώ, θα περιμένω έως το καλοκαίρι και θα φάει σουτ, ούτε με 12,5 ευρώ δεν καθομαι.

Απαράδεκτο ρεπορτάζ στο τέλος του αγώνα με τις δηλώσεις Θεοδωρίδη η Νόβα δεν έχει μεταδόσει ποτέ παράπονα άλλης ομάδας κατα του ολυμπιακου.Αύριο κιόλας αν δεν ζητήσουν δημοσια συγγνώμη για το ρεπορτάζ παίρνω τηλέφωνο για διακοπή

Για αυτόν τον λόγο, ο κόσμος δεν παρακολουθεί πλέον ελληνικό πρωτάθλημα

Ειναι σιγουρο οτι φταιει η nova; Γιατι απο πλευρας παο ειχαν ζητησει αλλαγη ωρας και η επο αρνηθηκε.

Σεραφείμ, τις ώρες διεξαγωγής πιστεύεις πως τις κανονιζει αποκλειστικά η superleague;

Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) πως όλες οι ομάδες πρέπει να παίξουν κάποια συγκεκριμένα ματς στις 15:00 κάθε Κυριακής και γι' αυτό και π.χ. το χθεσινό ματς ορίστηκε στις 19:30. Αλλά είμαι σίγουρος πως και πάλι γίνεται κουβέντα για ένα θέμα (; ) χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) πως όλες οι ομάδες πρέπει να παίξουν κάποια συγκεκριμένα ματς στις 15:00 κάθε Κυριακής και γι' αυτό και π.χ. το χθεσινό ματς ορίστηκε στις 19:30. Αλλά είμαι σίγουρος πως και πάλι γίνεται κουβέντα για ένα θέμα (; ) χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Χωρίς λόγο;;; Το ότι χάθηκε μισή ώρα αγώνα στην ομίχλη δεν είναι λόγος ε;;;

Ναι αυτο το "Για ολα φταιει η nova" και εγω οφείλω να πω οτι δεν το καταλαβαινω..
Εγω εμαθα οτι επισημως ο ΠΑΟ ειχε ζητησει απο πολυ νωριτερα να μεταφερθεί το ματς στις 3 την κυριακη λογω κρυου.. κατι ομως που η super league απερριψε. Επομενως ποιος φταίει ;

Ρε φίλος στο συγκεκριμένο νήμα το θέμα είναι "παράπονα για τη nova" μερικοί μπορεί να έχουμε κάποια παράπονα και αφού μας δίνεται το βήμα τα γράφουμε, εσύ ως τι απαντάς? ως εκπρόσωπος της nova της σουπερ λιγκ η του οσφπ? αν είσαι κάτι από τα παραπάνω πεστο μας για να ξέρουμε, αν δεν είσαι κοίτα τη δουλειά σου, και την ειρωνεία και το στυλάκι αυτό κρατα τα για τους φίλους σου.

Μαζί με το επόμενο Offtopic περί ποδοσφαίρου, ολυμπιακού κλπ, θα φύγουν όλα.
Το θέμα Κυτίο παραπόνων (για NOVA)... αφορά την nova και της υπηρεσίες της.
Πότε η Superleague ορίζει τα παιχνίδια, και τι συμφωνίες κάνουν, καθώς και γιατί δεν δείχνουν σε repley τις φάσεις,κ.ο.κ δεν αφορούν το παρών νήμα.

Δηλαδή ο χθεσινός αγώνας δεν είναι μια υπηρεσία που προσφέρει η nova έναντι αμοιβής? όταν σε έναν αγώνα δεν κάνουν και την "καλύτερη" μετάδοση που μπορώ να παραπονεθώ εαν όχι στο παρων νήμα?

τη χαλια είναι αυτά με τη νοβα ; προσπαθω να παρω τηλεφωνο 18345 για την τριπλαυ υπηρεσια που εχω για να αναφερω τεχνικο πρόβλημα στη γραμμη ιντερνετ
και πρεπει να περιμενω ποτε θα τους καπνιση να απαντησουν ....πανω από δεκαπέντε λεφτα αναμαμονη ....

ελλαδα τα χαλια σου αναπτυξη σου λεει .........

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τα έχω παρατήσει αρκετές φορές, κυρίως για απορίες που είχα στην εξυπηρέτηση πελατών. Δοκίμασε νωρίς το πρωί, αν και η βλάβη στην τηλεφωνία δεν μπορεί να περιμένει...

Και εγώ τα ίδια χθες. Βαρέθηκα να μπω στο φόρουμ, είχα βγάλει τον 2ο δέκτη του multiview από την πρίζα εδώ και κανά μήνα, και χθες που τον ενεργοποίησα ξανά είχε κλειδώσει η κάρτα. Κάπου 10 λεπτά αναμονή (ήταν Κυριακή βλέπεις).