Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων στην έδρα της Μπενφίκα, δεν ανήκουν στο γενικότερο καθεστώς ενιαίας διαχείρισης όπως όλου του υπόλοιπου πρωταθλήματος.
Τα διαχειρίζεται μόνη της η ομάδα.

Καλησπερα παλικαρια ,ποια ειναι η αποψη σας για το προβλημα που αντιμετωπιζω μηνες τωρα μετα την τελευταια αναβαθμιση που μας εδωσαν; εχω κανει αρκετη υπομονη με πολλα reset του δεκτη για να βλεπω τις υπηρεσιες τους, το αποτελεσμα μετα απο κανα δυο επισκεψεις στον τεχνικο να παρω δεκτη επισκευασμενο 5ετιας το οποιο και αυτο δεν δουλευει σωστα http://avclub.gr/forum/showthread.p...ώτο-post-πριν-την-υποβολή-ερωτήματος)/page393 ποστ 3921
Δεν ξερω ,αγανακτησα ,για 5-10 ευρω κοστος γι αυτους μου κανουν τετοιο σκηνικο, να πω πως δεν τους πληρωνω η καθυστερω τις πληρωμες; θελουν να διωξουν πελατες; δεν ξερω και εγω τι θελουν

Δεν περιεγραψες τι αντιμετωπίζεις, όμως γενικά ισχύει αυτο που σου απαντησε το support. Εαν ωστόσο εξακολουθει να μη διορθωνεται το προβλημα σου, ή νιωθεις πως αντιμετωπιζεις δυσκολιες, κανε μια αναφορά στον συνηγορο του πολίτη ζητωντας ό,τι θελεις (αλλαγη αποκωδικοποιητη, διακοπη συμβολαιου, κτλ).

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Καλημερα φιλε, αυτο που αντιμετωπιζω ειναι κοροιδια και τιποτε αλλο, πηγα 4 φορες στον τεχνικο ο οποιος μια μου ελεγε φταιει αυτο, μια το αλλο και στην τελικη δεν εφταιγε τιποτα απο αυτα, μου δωσανε τωρα τελευταια δεκτη 5ετιας που εχει κολληματα κατα την αλλαγη καναλιων, αυτο ηταν το αποτελεσμα, τι μου λεει το support ; πηγαινε για ελεγχο τον δεκτη στον τεχνικο, ωραια , μια χαρα ,αυτο θα κανω συνεχεια εγω τωρα,λες και δεν εχουμε με τι αλλο να ασχοληθουμαι, φαντασου να πουλουσαν προιοντα ηλεκτρικες συσκευες τι θα γινοταν;χαχαχαχαχα , για γελια αλλα και για κλαματα, εδω εξακολουθουμε να τους πληρωνουμε και βλεπεις τ αποτελεσματα, δεν θα ασχοληθω αλλο φιλε,ας ασχοληθει καποιος αλλος για μενα, ξερω τα δικαιωματα που εχω σαν καταναλωτης και που πρεπει να απευθυνθω

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

στη θεση σου θα επελεγα να μου δωσουν τον καινουργιο δεκτη που δινει η νοβα
εστω και με επιβαρυνση τιμης εφοσον ειμαι ικανοποιημενος απο την υπηρεσια
αλλα εσυ αποφασιζεις τι θες

δεν το κταλαβα αν ο δεκτης του εχει προβλημα γιατι να τον πληωση ο ανθρωπος .....σε αλλη χωρα αυτη η κουβεντα...

Καλησπερα παλικαρια ,ποια ειναι η αποψη σας για το προβλημα που αντιμετωπιζω μηνες τωρα μετα την τελευταια αναβαθμιση που μας εδωσαν; εχω κανει αρκετη υπομονη με πολλα reset του δεκτη για να βλεπω τις υπηρεσιες τους, το αποτελεσμα μετα απο κανα δυο επισκεψεις στον τεχνικο να παρω δεκτη επισκευασμενο 5ετιας το οποιο και αυτο δεν δουλευει σωστα http://avclub.gr/forum/showthread.p...ώτο-post-πριν-την-υποβολή-ερωτήματος)/page393 ποστ 3921
Δεν ξερω ,αγανακτησα ,για 5-10 ευρω κοστος γι αυτους μου κανουν τετοιο σκηνικο, να πω πως δεν τους πληρωνω η καθυστερω τις πληρωμες; θελουν να διωξουν πελατες; δεν ξερω και εγω τι θελουν
Μια ερώτηση...Τον δέκτη τον αφήνεις ανοιχτό συνέχεια,ή τον βάζεις σε θέση stand by όταν δεν βλέπεις?Επίσης,οι περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις είναι κατάλληλα επιλεγμένες?

στη θεση σου θα επελεγα να μου δωσουν τον καινουργιο δεκτη που δινει η νοβα
εστω και με επιβαρυνση τιμης εφοσον ειμαι ικανοποιημενος απο την υπηρεσια
αλλα εσυ αποφασιζεις τι θες
το να δωσω φιλε 50 ευρω και ανανεωση για επιπλεον 1 χρονο οχι δε το κανω (για την ανανεωση ενα χρονο δεν θυμαμαι καλα αν ισχυει σε αυτην την περιπτωση) , δεν μ ενοχλει ο 831, αρκει να δουλευει σωστα, οσο αφορα το περιοχεμενο τους η αληθεια ειναι οτι δε θα μου λειψει, ειδη εχω προσφορα στα χερια μου για οτε tv με 19.90 (μιλαμε για πληρες πακετο ,sport - cinema κλπ κλπ)

δεν το κταλαβα αν ο δεκτης του εχει προβλημα γιατι να τον πληωση ο ανθρωπος .....σε αλλη χωρα αυτη η κουβεντα...
σωστα, δεν ζητησα καινουριο, ας ειναι επισκευασμενος αλλα να δουλευει σωστα, το μονο που καταφερα ειναι να παρω εναν πεταμενο που ειχαν 5ετιας, αληθεια εσεις θα το δεχοσασταν αυτο; εγω δε το δεχομαι, διοτι ειμαι ακομη συνδρομητης και τους τα σκαω καθε μηνα

Μια ερώτηση...Τον δέκτη τον αφήνεις ανοιχτό συνέχεια,ή τον βάζεις σε θέση stand by όταν δεν βλέπεις?Επίσης,οι περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις είναι κατάλληλα επιλεγμένες?

τον κλεινω φιλε ,ανοιγει αυτοματα με το που ανοιγω την tv ,οσο για τις περιβαλλοντολογικες ρυθμισεις ειναι οκ, οπως θα επρεπε δηλαδη

αφου δεν θα σου λειψει η νοβα τραβα στον οτε
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι επιμενεις γραφοντας για τα προβληματα του δεκτη
που εχεις στην κατοχη σου(και πρεπει νασαι ατυχος με αυτα που αναφερεις-ισως και μοναδικος)
μια πουχεις και καλη προσφορα για τον οτε-τβ

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ο μοναδικος δεν ειμαι φιλε ,προχτες ειχα πμ απο ενα μελος το οποιο εχει και αυτος το ιδιο θεμα με μενα και μου προτεινε το τι να κανω , επιμενω γιατι πληρωνω και δεν βλεπω σωστα, αυτην την στιγμη βλεπω cinema 1HD και κατα την προβολη της ταινιας θολωνει η εικονα, εγω φταιω για αυτο; εναν δεκτη αλλαξα και οχι δεκα, οσο για τον οτε δεν εχω θεμα αν παω η οχι, οπως και δε με νοιαζει αν θα μεινω nova

.....
τον κλεινω φιλε ,ανοιγει αυτοματα με το που ανοιγω την tv ,οσο για τις περιβαλλοντολογικες ρυθμισεις ειναι οκ, οπως θα επρεπε δηλαδη
Τι εννοείς όταν λες "ανοίγει αυτόματα με το που ανοίγω την tv"?
Θα ήταν χρήσιμο για σένα,να δοκιμάσεις να αφήνεις τον δέκτη μονίμως ανοιχτό,ώστε να διαπιστώσεις στην πράξη αν το πρόβλημα επιμένει.

εχει η tv μου δυνατοτητα οταν ανοιγει αυτην ,να ανοιγει δεκτη - home cinema , το προβλημα δεν ειναι το ανοιγμα η το κλεισιμο, το τελευταιο προβλημα ηταν οτι ανοιγε ,ειχε πληροφοριες καναλιου αλλα οχι εικονα, τελος παντων,σημερα προεκυψε και αυτο με την εικονα, στις γρηγορες κινησεις κανει κολπα, παραμορφωνει, επειδη εχω αλλους 10 μηνες συμβολαιο θα παω να παρω ενα καινουριο να τελειωνω, τι 10 τι 12 ,απλα αυτη η τακτικη τους δε μ αρεσει καθολου, το θεωρω εκμεταλλευση , άποψή μου παντα
εσυ φιλε Χαρη το θεωρεις σωστο να εχω τον δεκτη συνεχεια ανοιχτο; δε θελω να το δοκιμασω διοτι και να δουλευει σωστα δε θα το κανω

Έχω καταλάβει το πρόβλημά σου,τώρα κατάλαβα και τι εννοείς με το αυτόματο άνοιγμα του δέκτη (αν και υποψιαζόμουνα σύνδεση με το Home cinema)...
Να ξέρεις πάντως,ότι ο δέκτης δουλεύει "ρολόι" όταν τον έχεις μόνιμα ανοιχτό.Και πιθανολογώ ότι αυτός είναι κι ο λόγος που έχεις τέτοιο πρόβλημα,όσες αλλαγές δέκτη κι αν κάνεις.Μία δοκιμή για λίγες μέρες,με ανοιχτό μόνιμα τον δέκτη,νομίζω ότι θα το επιβεβαίωνε...

μαλιστα ,ευχαριστω για τις πληροφοριες, ειναι τοσο δυσκολο να μου πουνε οτι τετοια συμπεριφορα δεκτη εχουν ολοι οι συνδρομητες; ειναι καλυτερα να μου στελνουν στον τεχνικο για επιλυση προβληματος για ενα προβλημα που δε θα λυθει ποτε;; γιατι με παιδευουν τοσο καιρο;

Όταν υποχρέωση της εταιρίας είναι " να προσφέρει στον Συνδρομητή τις Συνδρομητικές Υπηρεσίες συνεχώς και αδιαλείπτως", όπως ορίζεται στο συμβόλαιο, υποχρέωση της εταιρίας είναι να το τηρεί κι ως εκ τούτου δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση από τον πελάτη να έχει μόνιμα τον δέκτη ανοικτό, δίχως να αναφέρεται κάτι τέτοιο έστω στο manual του δέκτη ή να μην έχει ενημερωθεί με κάποιον άλλο πρόσφορο τρόπο.

Μου κάνει εντύπωση η πιθανότητα να μην σου είπε ο τεχνικός,ότι όταν ο δέκτης μένει μόνιμα ανοιχτός (μιλάμε για τον 831) δουλεύει πιο σταθερά...

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

εχει η tv μου δυνατοτητα οταν ανοιγει αυτην ,να ανοιγει δεκτη - home cinema , το προβλημα δεν ειναι το ανοιγμα η το κλεισιμο, το τελευταιο προβλημα ηταν οτι ανοιγε ,ειχε πληροφοριες καναλιου αλλα οχι εικονα, τελος παντων,σημερα προεκυψε και αυτο με την εικονα, στις γρηγορες κινησεις κανει κολπα, παραμορφωνει, επειδη εχω αλλους 10 μηνες συμβολαιο θα παω να παρω ενα καινουριο να τελειωνω, τι 10 τι 12 ,απλα αυτη η τακτικη τους δε μ αρεσει καθολου, το θεωρω εκμεταλλευση , άποψή μου παντα
εσυ φιλε Χαρη το θεωρεις σωστο να εχω τον δεκτη συνεχεια ανοιχτο; δε θελω να το δοκιμασω διοτι και να δουλευει σωστα δε θα το κανω

Να αφαιρεσεις αυτη την δυνατοτητα της τβ για τον δεκτη
Να τον κλεινεις κανονικα οποτε θελεις και να τον ανοιγεις
Δεν θαχεις κανενα προβλημα με τις ρυθμισεις βεβαια στο ποτε και αναμονη
οπως κανουμε ολοι