Μια ερώτηση...Τον δέκτη τον αφήνεις ανοιχτό συνέχεια,ή τον βάζεις σε θέση stand by όταν δεν βλέπεις?Επίσης,οι περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις είναι κατάλληλα επιλεγμένες?Καλησπερα παλικαρια ,ποια ειναι η αποψη σας για το προβλημα που αντιμετωπιζω μηνες τωρα μετα την τελευταια αναβαθμιση που μας εδωσαν; εχω κανει αρκετη υπομονη με πολλα reset του δεκτη για να βλεπω τις υπηρεσιες τους, το αποτελεσμα μετα απο κανα δυο επισκεψεις στον τεχνικο να παρω δεκτη επισκευασμενο 5ετιας το οποιο και αυτο δεν δουλευει σωστα http://avclub.gr/forum/showthread.p...ώτο-post-πριν-την-υποβολή-ερωτήματος)/page393 ποστ 3921
Δεν ξερω ,αγανακτησα ,για 5-10 ευρω κοστος γι αυτους μου κανουν τετοιο σκηνικο, να πω πως δεν τους πληρωνω η καθυστερω τις πληρωμες; θελουν να διωξουν πελατες; δεν ξερω και εγω τι θελουν
το να δωσω φιλε 50 ευρω και ανανεωση για επιπλεον 1 χρονο οχι δε το κανω (για την ανανεωση ενα χρονο δεν θυμαμαι καλα αν ισχυει σε αυτην την περιπτωση) , δεν μ ενοχλει ο 831, αρκει να δουλευει σωστα, οσο αφορα το περιοχεμενο τους η αληθεια ειναι οτι δε θα μου λειψει, ειδη εχω προσφορα στα χερια μου για οτε tv με 19.90 (μιλαμε για πληρες πακετο ,sport - cinema κλπ κλπ)στη θεση σου θα επελεγα να μου δωσουν τον καινουργιο δεκτη που δινει η νοβα
εστω και με επιβαρυνση τιμης εφοσον ειμαι ικανοποιημενος απο την υπηρεσια
αλλα εσυ αποφασιζεις τι θες
σωστα, δεν ζητησα καινουριο, ας ειναι επισκευασμενος αλλα να δουλευει σωστα, το μονο που καταφερα ειναι να παρω εναν πεταμενο που ειχαν 5ετιας, αληθεια εσεις θα το δεχοσασταν αυτο; εγω δε το δεχομαι, διοτι ειμαι ακομη συνδρομητης και τους τα σκαω καθε μηναδεν το κταλαβα αν ο δεκτης του εχει προβλημα γιατι να τον πληωση ο ανθρωπος .....σε αλλη χωρα αυτη η κουβεντα...
Μια ερώτηση...Τον δέκτη τον αφήνεις ανοιχτό συνέχεια,ή τον βάζεις σε θέση stand by όταν δεν βλέπεις?Επίσης,οι περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις είναι κατάλληλα επιλεγμένες?
Τι εννοείς όταν λες "ανοίγει αυτόματα με το που ανοίγω την tv"?.....
τον κλεινω φιλε ,ανοιγει αυτοματα με το που ανοιγω την tv ,οσο για τις περιβαλλοντολογικες ρυθμισεις ειναι οκ, οπως θα επρεπε δηλαδη
εχει η tv μου δυνατοτητα οταν ανοιγει αυτην ,να ανοιγει δεκτη - home cinema , το προβλημα δεν ειναι το ανοιγμα η το κλεισιμο, το τελευταιο προβλημα ηταν οτι ανοιγε ,ειχε πληροφοριες καναλιου αλλα οχι εικονα, τελος παντων,σημερα προεκυψε και αυτο με την εικονα, στις γρηγορες κινησεις κανει κολπα, παραμορφωνει, επειδη εχω αλλους 10 μηνες συμβολαιο θα παω να παρω ενα καινουριο να τελειωνω, τι 10 τι 12 ,απλα αυτη η τακτικη τους δε μ αρεσει καθολου, το θεωρω εκμεταλλευση , άποψή μου παντα
εσυ φιλε Χαρη το θεωρεις σωστο να εχω τον δεκτη συνεχεια ανοιχτο; δε θελω να το δοκιμασω διοτι και να δουλευει σωστα δε θα το κανω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.