Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Είναι σε πιλοτική φάση το λέει στο faq

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν δεν υπάρχει τεχνικός λόγος τι προσωπικός λόγος μπορει υπάρχει που δεν αλλάζεις παροχο?

Last edited by a moderator:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Από τη στιγμή που πουλάει σκέτη nova θα έπρεπε να υποστηρίζει όλες της υπηρεσίες που έχουν σχέση με τη nova. Tο novago δηλαδή γιατί δουλεύει με ΟΤΕ? Η μήπως εκεί μας κάνει χάρη..
Nova δε μας τα λες καλά και σηκώνει σκέψη το πραγμα...

Γιατι εμενα μου φαινεται λογικο τελικα να δωσει μια νεα υπηρεσια μια εταιρεια μονο στους συνδρομητες της;
Οποιος την θελει και μπορει γεωγραφικα ας την βαλει-ετσι κιαλλοιως φθηνοτερη ειναι απο τον οτε
Δεν καταλαβαινω το μπινελικι απο μερικους και σημειωτεον δεν εχω προσωπικα ιντερνετ απο κανενα παροχο
αλλα μπαινω στη σκεψη σιγα σιγα να κοψω την προσφορα των 25 φουλ που εφτασε σχεδον 28ευ.
και να βαλω ισως με διαπραγματευσεις το απλο 3play καποια στιγμη στο μελλον

Aπό τη στιγμή που το λένε nova on demand η υπηρεσία θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη σε όλους όσοι έχουν nova
Aυτή τη στιγμή δεν είναι nova ondemand αλλα forthnet ondemand μιας και για να δουλέψει πρέπει αναγκαστικά να έχεις forthnet

Γιατι εμενα μου φαινεται λογικο τελικα να δωσει μια νεα υπηρεσια μια εταιρεια μονο στους συνδρομητες της;
Οποιος την θελει και μπορει γεωγραφικα ας την βαλει-ετσι κιαλλοιως φθηνοτερη ειναι απο τον οτε
Δεν καταλαβαινω το μπινελικι απο μερικους και σημειωτεον δεν εχω προσωπικα ιντερνετ απο κανενα παροχο
αλλα μπαινω στη σκεψη σιγα σιγα να κοψω την προσφορα των 25 φουλ που εφτασε σχεδον 28ευ.
και να βαλω ισως με διαπραγματευσεις το απλο 3play καποια στιγμη στο μελλον

Καταρα ,

Εγώ δεν θεωρούμε συνδρομητής της Νόβα;

Έχω μόνο nova cinema pack + HD + Nova go
Από προσφορά που μου έκαναν 25 τελική τιμή αλλά τώρα θα πληρώνω 27.73.

Το θέμα είναι ότι και να ήθελα... δεν είχα την επιλογή να βάλω σταθερό και ίντερνετ Forthnet γιατι απλά δεν παρέχεται εδώ.

Στο νησί που ειμαι ο μοναδικός πάροχος ειναι ο ΟΤΕ.

Άρα δυστυχώς (για μένα) έχω Νόβα και πληρώνω ξεχωριστά σταθερό κινητό και ίντερνετ.

Τώρα αν εγώ που έχω ΟΤΕ δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την νέα υπηρεσία της Νόβα τότε ναι θα τους κραξω και εγώ.
Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει αυτή η υπηρεσία θέασης από όλους τους παρόχους Ίντερνετ.

Αν δεν θα υπάρξει έχω κόψει την επόμενη μέρα την Νόβα και χαλάλι τα 50 ευρώ πέναλτι

Απορώ πως μερικοί τους δίνετε και δίκιο...Είναι μακράν η πιο απαράδεκτη κίνηση που θυμάμαι όσα χρόνια ασχολούμαι με το ολο "άθλημα".Είχα να δω τέτοια τραγική συμπεριφορά απο εποχές alpha digital.

Οτι και να πω είναι λίγο..
Μπαίνω στο σαιτ της nova για να κάνω έλεγχο διαθεσιμότητας στη περιοχή μου για Nova 3Play (είμαι ακριβώς 1 χιλιόμετρο από το κέντρο της πολης, Λάρισα)
Και μου εμφανιζει μη διαθεσιμη υπηρεσία στην περιοχή μου
Σοβαρά τώρα ρε nova?? Εν ετει 2016?? Και μοu λανσάρεις υπηρεσία την οποια δεν μπορείς να υποστήριξης ούτε στο κέντρο της Λάρισας??

ΗΜΑΡΤΟΝ

Απορώ πως μερικοί τους δίνετε και δίκιο...Είναι μακράν η πιο απαράδεκτη κίνηση που θυμάμαι όσα χρόνια ασχολούμαι με το ολο "άθλημα".Είχα να δω τέτοια τραγική συμπεριφορά απο εποχές alpha digital.

Δες τι έχει κάνει ο ΟΤΕ με το οτε τβ go...

+1 @sakels καλά!!! το πακέτο με τα 500ΜΒ για να τρέξεις, σε wifi εκτός σπιτιού, το otego είναι όλα τα λεφτά!! τέλος offtopic

Δες τι έχει κάνει ο ΟΤΕ με το οτε τβ go...
Καμία σχέση όμως. (Απαράδεκτο κι αυτό εννοείται)
Εδω μιλάμε οτι παίρνει τον συνδρομητή nova full pack όπως εμένα ,του πετάει μια διαφήμιση του τύπου "ολα τα επεισόδια game of thrones διαθέσιμα on demand" ,σταματάει την διάθεση των 865 και ρίχνει πορτα σε οποιονδήποτε δεν της πληρώνει +internet απο την διαδικτυακή on demand υπηρεσία.
Όταν με το καλό βγάλει ο ΟΤΕ τη δικιά του hybrid αναβάθμιση και απαιτει συνδρομή internet οτε ,τοτε το ξανασυζηταμε.

Μιλησα δεν ειναι πιλοτικη ειναι εφαρμογη κανονικη θα μπουν πολλες ταινιες και αργοτερα και 3d μετα αργοτερα θα μπει multview για 2 δεκτες και θα μπορουμε να μπουμε στο μαι ακουντ μεσω του δεκτη .αναλογα τι πακετο εχεις βλεπεις και το προγραμμα τωρα χρειαζεται αναβαθμιση μεσω μαι ακαουντ μολις γινει πρεπει να γινουν αρχικες ρυθμισεις δηλαδη επαναφορα αρχικων παραμετρων και φορτωση ξανα του δεκτη. Ο 3001 εχει την 51 ,ο 831 εχει την 81 αν αργησετε να την βαλετε θα βγει και η 83 τωρα δεν ξερω για τον 3001 αν θα βγει και αλλη μαλλον .χρειαζεσαι 4 μεγαμπιες ποιοτητα hd αν κανεις και αλλες δουλειες πεφτει και η ποιοτητα .δουλευει σε ολους τους παροχους ιντερνετ το εχουν δοκιμασει σε οποιον δεν δουλευει θα φτιαχθει λιγο υπομονη.ισως να χρειαζεται σε μερικους δεκτες την επομενη αναβαθμιση δηλαδη την 83 .τωρα παντως δουλευει μια χαρα τωρα οποιος εχει και vdsl παει σφαιρα αλλα και με adsl που εχουμε ολοι ειναι ενταξει .αναμενουμε τις εξελιξεις ας αφησουμε λιγο να κανουνε τις διορθωσεις που πρεπει και βλεπουμε ελπιζω ολοι να μεινουμε ευχαριστημενοι καλη. Τηλεθεαση.

δουλευει σε ολους τους παροχους ιντερνετ το εχουν δοκιμασει σε οποιον δεν δουλευει θα φτιαχθει λιγο υπομονη.ισως να χρειαζεται σε μερικους δεκτες την επομενη αναβαθμιση δηλαδη την 83 .

όπως ανέφερα παραπάνω βλέπω κανονικά μέσω wind doubleplay. Δεν ξέρω αν φταίει που κανονικά είμαι 3play nova pack full

όπως ανέφερα παραπάνω βλέπω κανονικά μέσω wind doubleplay. Δεν ξέρω αν φταίει που κανονικά είμαι 3play nova pack full
Οπως και να χει το ίδιο είναι.Απαιτεί να τους πληρώνεις ίντερνετ (3ple play) άσχετα σε ποιο πάροχο συνδέεται ο αποκωδικοποιητής.

Δεν πιάνει παντού το ίντερνετ της forthnet. Εγώ εδώ που είμαι, δεν είναι διαθέσιμο.

Πως αλλιώς θα μπορούσε να λειτουργεί χωρίς πρόσβαση στο ιντερνετ. Με σήματα μορς?

Πως αλλιώς θα μπορούσε να λειτουργεί χωρίς πρόσβαση στο ιντερνετ. Με σήματα μορς?
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις άλλα πολλές περιοχές στη χώρα έχουν ακομη και σήμερα πρόσβαση στο ίντερνετ μονο απο το δίκτυο του οτε.

Είμαι 60 χιλιόμετρα (σε ευθεία) από το κοντινότερο σημείο πρόσβασης forthnet.

Τελικά άνοιξε το account και κατεβάζει τώρα την νέα έκδοση ,μόλις τελειώσει θα πω αν παίζει ειμαι με ΟΤΕ .

Αν έχεις 3play θα παίξει αν έχεις σκέτη nova γιοκ..

Τελικά άνοιξε το account και κατεβάζει τώρα την νέα έκδοση ,μόλις τελειώσει θα πω αν παίζει ειμαι με ΟΤΕ .

Αν έχεις 3play θα παίξει αν έχεις σκέτη nova γιοκ..

Σκέτη nova

Sent from my iPad using Tapatalk

Σκέτη nova

Sent from my iPad using Tapatalk
Εμείς φίλε είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού για τη κυρία νοβα.Και τα λεφτά μας προφανώς τους είναι περιττά.