Γιατι εμενα μου φαινεται λογικο τελικα να δωσει μια νεα υπηρεσια μια εταιρεια μονο στους συνδρομητες της;
Οποιος την θελει και μπορει γεωγραφικα ας την βαλει-ετσι κιαλλοιως φθηνοτερη ειναι απο τον οτε
Δεν καταλαβαινω το μπινελικι απο μερικους και σημειωτεον δεν εχω προσωπικα ιντερνετ απο κανενα παροχο
αλλα μπαινω στη σκεψη σιγα σιγα να κοψω την προσφορα των 25 φουλ που εφτασε σχεδον 28ευ.
και να βαλω ισως με διαπραγματευσεις το απλο 3play καποια στιγμη στο μελλον
Απορώ πως μερικοί τους δίνετε και δίκιο...Είναι μακράν η πιο απαράδεκτη κίνηση που θυμάμαι όσα χρόνια ασχολούμαι με το ολο "άθλημα".Είχα να δω τέτοια τραγική συμπεριφορά απο εποχές alpha digital.
Καμία σχέση όμως. (Απαράδεκτο κι αυτό εννοείται)Δες τι έχει κάνει ο ΟΤΕ με το οτε τβ go...
δουλευει σε ολους τους παροχους ιντερνετ το εχουν δοκιμασει σε οποιον δεν δουλευει θα φτιαχθει λιγο υπομονη.ισως να χρειαζεται σε μερικους δεκτες την επομενη αναβαθμιση δηλαδη την 83 .
Οπως και να χει το ίδιο είναι.Απαιτεί να τους πληρώνεις ίντερνετ (3ple play) άσχετα σε ποιο πάροχο συνδέεται ο αποκωδικοποιητής.όπως ανέφερα παραπάνω βλέπω κανονικά μέσω wind doubleplay. Δεν ξέρω αν φταίει που κανονικά είμαι 3play nova pack full
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις άλλα πολλές περιοχές στη χώρα έχουν ακομη και σήμερα πρόσβαση στο ίντερνετ μονο απο το δίκτυο του οτε.Πως αλλιώς θα μπορούσε να λειτουργεί χωρίς πρόσβαση στο ιντερνετ. Με σήματα μορς?
Τελικά άνοιξε το account και κατεβάζει τώρα την νέα έκδοση ,μόλις τελειώσει θα πω αν παίζει ειμαι με ΟΤΕ .
Αν έχεις 3play θα παίξει αν έχεις σκέτη nova γιοκ..

Εμείς φίλε είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού για τη κυρία νοβα.Και τα λεφτά μας προφανώς τους είναι περιττά.Σκέτη nova
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.