δηλαδη ρε παιδια,ειχατε νοβα ολο αυτο το διαστημα-ενω ειχατε αποφασισει να το κοψετε-και καταληξατε στην αποφαση για διακοπη,επειδη δεν δινει μια υπηρεσια σε συνδρομητες που δεν εχουν internet απο forthnet?
δικαιωμα σας να διακοψετε,αλλα εχει δικαιωμα και η εταιρια να δινει την επιπλεον υπηρεσια σε αυτους που τις κανουν παραπανω τζιρο ετησιως.
θελετε να το πειτε επιβραβευση,θελετε να το πειτε Marketing,οπως και να εχει,δεν παραβιαζει κανενα απολυτως συμβολαιο και-προφανως-δεν μπορειτε να διαμαρτυρεστε-τουλαχιστον- σε νομικα πλαισια.
ανεξαιρετως λοιπον,τον λογο που επικαλειται και εκτος του οτι ακομα δεν εχουμε καταληξει εαν παιζει ή οχι με αλλον Provider,ολο αυτο το νταβαντουρι,το βρισκω υπερβολικο και ανουσιο..
Το ίδιο είπαν και σε μένα . Το οποίο απο τα λεγόμενα φίλου στα προηγούμενα ποστ, συνδρομητή triple play που συνδέεται σε άλλο σπίτι και από άλλη σύνδεση (wind) κανονικότατα ,αποδεικνύεται ενα τεραστιο ψεμα.Φίλε sakels , η αναφορά μου στα πολλά χρόνια που πληρώνω έχει να κάνει με το ότι , ως συνδρομητής απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας, νοιώθω να με μεταχειρίζονται , αντιεπαγγελματικά, για να είμαι και πολύ κομψός στην έκφρασή μου. Και κάτι ακόμη συμπληρωματικά, σε επικοινωνία μου με την εταιρεία, καμμία αναφορά δεν μου έγινε περί πιλοτικού προγράμματος. Απλά οτι η απόφαση είναι να προσφέρεται η υπηρεσία μόνο στους συνδρομητές forthnet, και το αιτιολόγησαν με το επιχείρημα οτι στους συνδρομητές άλλων παρόχων δεν θα υπήρχε η δυνατότητα υποστήριξης της υπηρεσίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.