Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Έγινε τώρα η αναβάθμιση ας ελπίσουμε να μας το ανοίξουν και σε εμάς και εμείς πληρώνουμε και μάλιστα αδρά .

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited by a moderator:
Μείναμε με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.

Εμείς φίλε είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού για τη κυρία νοβα.Και τα λεφτά μας προφανώς τους είναι περιττά.

Kαι μιας και είναι περιττά ας τους απαλλάξουμε και από την παρουσία μας για να μην είμαστε και μέσα στα πόδια τους...
Και όταν σε καμια 10αρια χρονια το δίκτυο τους επεκταθεί πέραν της πλατείας ομόνοιας και μπορέσουμε να βάλουμε και εμείς εδώ στης σπηλιές που είμαστε 3play ίσως τα ξαναπούμε..

Αύριο πρωί διακοπτώ εγώ προσωπικά.
Σκέτη νόβα δεν παίζει.. είναι πιλότικα λενε και μπλα μπλα.
Ζητησα ημερομηνια και δεν δινουν.
Δεν πειραζει ας προσεχαν μειων ενας

δηλαδη ρε παιδια,ειχατε νοβα ολο αυτο το διαστημα-ενω ειχατε αποφασισει να το κοψετε-και καταληξατε στην αποφαση για διακοπη,επειδη δεν δινει μια υπηρεσια σε συνδρομητες που δεν εχουν internet απο forthnet?
δικαιωμα σας να διακοψετε,αλλα εχει δικαιωμα και η εταιρια να δινει την επιπλεον υπηρεσια σε αυτους που τις κανουν παραπανω τζιρο ετησιως.
θελετε να το πειτε επιβραβευση,θελετε να το πειτε Marketing,οπως και να εχει,δεν παραβιαζει κανενα απολυτως συμβολαιο και-προφανως-δεν μπορειτε να διαμαρτυρεστε-τουλαχιστον- σε νομικα πλαισια.

ανεξαιρετως λοιπον,τον λογο που επικαλειται και εκτος του οτι ακομα δεν εχουμε καταληξει εαν παιζει ή οχι με αλλον Provider,ολο αυτο το νταβαντουρι,το βρισκω υπερβολικο και ανουσιο..

δηλαδη ρε παιδια,ειχατε νοβα ολο αυτο το διαστημα-ενω ειχατε αποφασισει να το κοψετε-και καταληξατε στην αποφαση για διακοπη,επειδη δεν δινει μια υπηρεσια σε συνδρομητες που δεν εχουν internet απο forthnet?
δικαιωμα σας να διακοψετε,αλλα εχει δικαιωμα και η εταιρια να δινει την επιπλεον υπηρεσια σε αυτους που τις κανουν παραπανω τζιρο ετησιως.
θελετε να το πειτε επιβραβευση,θελετε να το πειτε Marketing,οπως και να εχει,δεν παραβιαζει κανενα απολυτως συμβολαιο και-προφανως-δεν μπορειτε να διαμαρτυρεστε-τουλαχιστον- σε νομικα πλαισια.

ανεξαιρετως λοιπον,τον λογο που επικαλειται και εκτος του οτι ακομα δεν εχουμε καταληξει εαν παιζει ή οχι με αλλον Provider,ολο αυτο το νταβαντουρι,το βρισκω υπερβολικο και ανουσιο..

Δημητρη διαφωνω
Εγω προσωπικα δινω αρκετα χρηματα για double play ote + speed booster + ote tv + nova cinema pack

Δεν ειχα αποφασισει να κοψω την συνδρομη ..ωστοσο δεν δεχομαι να γινεται αναβαθμιση και να μην παιζει On demand επειδη δεν εχω 3play forthnet
---Αφου η ιδια η forthnet δεν εχει κανει επενδυσεις και ειναι πισω απο εναν οτε πως να βαλω 3play?

Και να ηθελα δεν μπορω..Μονο οτε υπαρχει εδω.
Αρα αναγκαστικα πηγα σε σκετη νοβα και εβαλα ξεχωριστα τηλεφωνο ιντερνετ στον οτε

Aυτο δεν δινει το δικαιωμα να μην εχω απολαβη ολων των υπηρεσιων

(συγνωμη για το off topic)

Δεν είναι καθόλου ανούσιο. Η υπηρεσία λέγεται nova ondemand άρα όσοι έχουν nova θα έπρεπε να την πάρουν Ας την ονόμαζε forthnet 3play on demand τότε θα έλεγα ότι δεν έχω δικαίωμα
Οσο για τους τζίρους υπάρχουν παααρα πολλοί που πληρώνουν τώρα με την αύξηση 68 ευρώ!! για σκετη nova. Πολύ περισσότερα από κάποιον που έχει 3play
αν το πάμε έτσι αυτός δεν θα πρέπει να νιώθει ριγμενος γιατι κάνει περισσότερο τζίρο από κάποιον που πληρώνει 45 για 3play?

Αρκετός κόσμος πληρώνει περισσότερα για nova full pack απο τη σημερινή τιμή του cinema triple play πχ.Οπότε το θεμα τζίρου είναι υπό συζήτηση.
Επίσης η ίδια η Νόβα μας λέει στα τηλέφωνα απο το μεσημέρι ότι πιλοτικά έστω είναι διαθέσιμο μονο σε συνδρομητές triple play,οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να δούμε σε θεμα συμβατότητας.Άσε που το αόριστα πιλοτικά μπορεί να πάει κάνα χρόνο και βαλε...
Όπως αναφέρθηκε και πριν υπάρχει κόσμος που και να ήθελε,δεν μπορεί να βάλει internet απο forthnet και στη τελική είναι θέμα επιλογής ...είχα forthnet internet και ξέρω ότι τα 100mbps που εχω με ΟΤΕ τώρα δεν μπορεί να μου τα δώσει ,ούτε τα 30+ ms ping λιγότερα σε ευρωπαϊκούς gaming servers.
Δεν βλέπω κανένα απολύτως λόγο να δεσμεύει τη τηλεοπτική της υπηρεσία (nova)με το internet της forthnet.
Θα ήθελα λίγο να έρθετε στη θέση μας ,όλοι εδώ μέσα έχουμε το ίδιο χόμπι στην ουσία,για αυτο συζητάμε εδώ μέσα.Το ιδιο λοιπόν περιμέναμε πως και πως την υπηρεσία και τελικά φάγαμε πορτα.Φανταστείτε πως θα νιωθατε...και διακοπές συμβολαίων και παραπονα και τα πάντα όλα θα περνούσαν απο το μυαλό σας.

Συμφωνώ και εγώ με τους από πάνω
Και στην τελική αν θεωρούν οτι δεν κερδίζουν από εμάς ή οτι θα τους επιβάρυνε οικονομικά, να έλεγαν εγώ το δίνω με εξτρά μηνιαία συνδρομή αλλά στους 3play το κάνω δώρο!
Πιο σωστό θα ήταν απ το να μας αποκλείσει τελείως

Παιδια για να μην χαθουμε και βγουμε off topic.
Δεν πρεπει να τα κανουμε μια ιστορια ολα...
Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
Εγω εβαλα οτε γιατι δεν υπαρχει κανενας αλλος παροχος και επρεπε να βαλω οτε η τιποτα.
Ο φιλος Skor80 εβαλε οτε για να εχει 100mbps που δεν μπορει να τα δωσει η forthnet.
Το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να ριχνει πανυγυρικο ακυρο σε ενεργους συνδρομητες της επειδη δεν εχουμε 3play.

Παρόλο που εγώ βλέπω κανονικά συμφωνω με τα παιδιά παραπάνω. Κανονικά πρέπει να το δώσει σε όλους τους συνδρομητές Νοβα άσχετα αν έχουν άλλο παροχο ιντερνετ. Είναι υπηρεσία σχετική με τηλεόραση όχι με διαδίκτυο.

Παιδιά δεν είναι θέμα πιλοτικής φάσης. Είναι οριστικό, μόνο όσοι έχουν Internet από την forthnet θα βλέπουν. Πάμε παράταση και πέναλτι. Γειά σας.

Μπράβο στη Νόβα, κατάφερε να έχει δυσαρεστημένο ένα πολύ μεγάλο μέρος συνδρομητών της και αντί να προσπαθεί να προσελκύσει σε δύσκολες εποχές , περισσότερους συνδρομητές, κανόνισε να διώξει με τις αποφάσεις της και ήδη ενεργούς συνδρομητές. Είμαι συνδρομητής ανελλιπώς απο την πρώτη ημέρα οχι στη Νόβα...αλλά στην προ αμνημονευτων χρόνων filmnet και συνέχιζα φυσικά μέχρι σήμερα, πληρώνοντας όλα αυτά τα πάρα πολλά χρόνια το πακέττο full. Λυπάμαι, αλλά αν δεν αναθεωρηθεί αμέσως η απόφαση τους να χορηγείται η υπηρεσία on demand μόνο στους συνδρομητές forthnet , θα αναγκασθώ να διακόψω.

Μα δεν είναι μια υπηρεσία που υπήρχε και την έκοψε. Άρα δεν έχει νόημα να λες εγώ πλήρωνα τόσα χρόνια.

Και επίσης είναι σε πιλοτικό πρόγραμμα. Αναμένουμε.
το ίδιο κάνουμε και εμείς με τον 865 που δώσαμε και 100 ευρώ για να τον παρουμε

Φίλε sakels , η αναφορά μου στα πολλά χρόνια που πληρώνω έχει να κάνει με το ότι , ως συνδρομητής απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας, νοιώθω να με μεταχειρίζονται , αντιεπαγγελματικά, για να είμαι και πολύ κομψός στην έκφρασή μου. Και κάτι ακόμη συμπληρωματικά, σε επικοινωνία μου με την εταιρεία, καμμία αναφορά δεν μου έγινε περί πιλοτικού προγράμματος. Απλά οτι η απόφαση είναι να προσφέρεται η υπηρεσία μόνο στους συνδρομητές forthnet, και το αιτιολόγησαν με το επιχείρημα οτι στους συνδρομητές άλλων παρόχων δεν θα υπήρχε η δυνατότητα υποστήριξης της υπηρεσίας.

Φίλε sakels , η αναφορά μου στα πολλά χρόνια που πληρώνω έχει να κάνει με το ότι , ως συνδρομητής απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας, νοιώθω να με μεταχειρίζονται , αντιεπαγγελματικά, για να είμαι και πολύ κομψός στην έκφρασή μου. Και κάτι ακόμη συμπληρωματικά, σε επικοινωνία μου με την εταιρεία, καμμία αναφορά δεν μου έγινε περί πιλοτικού προγράμματος. Απλά οτι η απόφαση είναι να προσφέρεται η υπηρεσία μόνο στους συνδρομητές forthnet, και το αιτιολόγησαν με το επιχείρημα οτι στους συνδρομητές άλλων παρόχων δεν θα υπήρχε η δυνατότητα υποστήριξης της υπηρεσίας.
Το ίδιο είπαν και σε μένα . Το οποίο απο τα λεγόμενα φίλου στα προηγούμενα ποστ, συνδρομητή triple play που συνδέεται σε άλλο σπίτι και από άλλη σύνδεση (wind) κανονικότατα ,αποδεικνύεται ενα τεραστιο ψεμα.
Φίλε sakels δυσκολεύομαι να κατανοήσω την εμμονή σου στη υπεράσπιση της εταιρίας.Η υπηρεσία λέγεται nova on demand κι απο τη στιγμή που κάποιος πληρώνει Νόβα (Πόσο μάλιστα FULL pack) θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμη και για αυτόν.Δεν πρόκειται για παράκληση άλλα για απαίτηση.

Το λέει καθαρά στις συχνές ερωτήσεις. Δεν είναι θέμα πιλοτικής φάσης. Είναι οριστικό.

η υπηρεσια παει σφαιρα,τελεια ποιοτητα εικονας.φοβερη υπηρεσια.
και ετσι οπως εχει καταντησει το παρων νημα νιωθω offtopic που σχολιαζω την υπηρεσια.