Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Τώρα τι λογική είναι αυτή?? Και η υπηρεσία nova εξοχικό λέγεται και θα πρέπει η εταιρία να σου αγοράσει εξοχικό για να την έχεις?

Την δίνει τουλάχιστον προς το παρον (που ειναι πθλοτικο εως 31/8) στην πλειοψηφία nova συνδρομητών που είναι πλέον 3play συνδρομητές.

Όπως η cyta δίνει το cyta tv μέσω cyta

Το Vodafone Video club μέσω Vodafone σταθερή

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το λέει καθαρά στις συχνές ερωτήσεις. Δεν είναι θέμα πιλοτικής φάσης. Είναι οριστικό.

Η υπηρεσία Nova On Demand έχει πιλοτικό χαρακτήρα;
Η υπηρεσία αρχικά παρέχεται σε εμπορική πιλοτική διάθεση έως και τις 31/08/2016

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η υπηρεσια παει σφαιρα,τελεια ποιοτητα εικονας.φοβερη υπηρεσια.
και ετσι οπως εχει καταντησει το παρων νημα νιωθω offtopic που σχολιαζω την υπηρεσια.

Μετά vdsl η adsl?

Last edited by a moderator:
Καλή σας ημέρα !!!
Προχώρησα σε αίτημα διακοπής και Δευτέρα θα με πάρουν τηλέφωνο για το οριστικό οκ.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι 29 Ιουνίου έχω διακόψει και χαλάλι τα 50 ευρώ πέναλτι.

Στην τελική όπως προανέφερα πληρώνω ήδη ΟΤΕ σταθερό ίντερνετ + speed booster + ote tv full pack.
Δυστυχώς την σήμερον ημέρα βλέπω ότι τελικά υπάρχουν συνδρομητές όχι 2 ταχυτήτων ..Μην πω χειροτερα

Έως 31/8/2016 ας μετρήσει τις απώλειες συνδρομητών της η nova.

Καλή σας ημέρα !!!
Προχώρησα σε αίτημα διακοπής και Δευτέρα θα με πάρουν τηλέφωνο για το οριστικό οκ.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι 29 Ιουνίου έχω διακόψει και χαλάλι τα 50 ευρώ πέναλτι.

Στην τελική όπως προανέφερα πληρώνω ήδη ΟΤΕ σταθερό ίντερνετ + speed booster + ote tv full pack.
Δυστυχώς την σήμερον ημέρα βλέπω ότι τελικά υπάρχουν συνδρομητές όχι 2 ταχυτήτων ..Μην πω χειροτερα
Με αυτή τη λογική να διακόψει και το οτε τβ γιατί το οτετβ go δημιουργεί δύο ταχυτήτων συνδρομητές. Αυτούς που έχουν cosmote και όλους τους άλλους που έχουν Vodafone wind

Το θέμα τους πρέπει να είναι τεχνικό και αφορά το capacity στο GR-IX. Το δίκτυο τους είναι ήδη επιβαρυμένο οπότε εάν υπολογίσετε 1/500 να βλέπουν On demand σε μη-peak time με ~5Mbps stream βγάζει περίπου 5Gbps aggregated traffic. Σε peak time αυτό μπορεί να αυξηθεί x3-4-5 αναλόγως του πόσο δημοφιλής είναι η υπηρεσία. Υπολογίσετε ότι το capacity της forthnet είναι 20Gbps.

BTW γιατί αναφέρθηκε προηγουμένως, το hybrid του οτε διατίθεται για όλους τους παρόχους.

Παντως δεν θα φταινε οι απωλειες απο την νεα υπηρεσια αλλα απο την αυξηση των φορων
και ας επιμενουν μερικοι για το αντιθετο
Οσοι θελουν ας διακοψουν και να πανε στον οτε τβ με το οτεgo να δουν την γλυκα...
Απο υπηρεσιες παντα η φορτνετ θα πρωτοπορει

Με αυτή τη λογική να διακόψει και το οτε τβ γιατί το οτετβ go δημιουργεί δύο ταχυτήτων συνδρομητές. Αυτούς που έχουν cosmote και όλους τους άλλους που έχουν Vodafone wind
Συμφωνώ όπως το θέτεις και δεν με βρίσκεις αντίθετο.

Απλά η διαφορά είναι ότι το nova go και οte go είναι "προαιρετικό" είναι δευτερεύον.. για εκτός σπιτιού..

Το άλλο είσαι σπίτι είναι λειτουργία του δέκτη με την νέα αναβάθμιση και σου αφαιρεί την δυνατότητα να το δεις ενώ είσαι ενεργός συνδρομητης

Μήπως δουλεύετε στη Νόβα; δεν εξηγείται αυτο το πάθος.

Τώρα είδα τι συμβαίνει.
Κρίμα γιατί στο νησί και να ήθελα ιδιόκτητο η forthnet δεν έχει.
Μία η αύξηση μια η κουτσουρεμένες υπηρεσίες με βλέπω μόλις λήξει το συμβόλαιο μου να της κουνάω μαντήλι της Nova.
Sakels όσα χρόνια και να πέρασαν με το ίδιο σθένος φίλε υπερασπίζεσαι τη Nova.
Ούτε οι μέτοχοι της δεν έχουν τόσο πάθος για την εταιρία .
Θυμάμαι καιρό που πριν που διαφωνούσαμε γιατί τα έβλεπες όλα Nova.
Πάντως εγώ σύντομα με βλέπω να κόβω και Nova και otetv και τα δύο είναι πια ακριβά για αυτά που προσφέρουν και για τους περιορισμούς που έχουν.

Γνωρίζοντας ότι παραβιάζω τον κανόνα που, σωστά, έβαλε ο Χάρης, και το πιθανότερο είναι ότι θα μεταφερθεί και αυτό το post μαζί με εκείνα που δεν ανήκουν στο νήμα, και μη αντέχοντας τον πειρασμό θα συνεχίσω (για λίγο) το

Off topic
Απαντήσεις του τύπου "μήπως δουλεύεις ή είσαι υπάλληλος της τάδε επιχείρησης" είναι χαρακτηριστικές 1) όσων δεν αντέχουν την αντίθετη άποψη και 2) της έλλειψης σοβαρών επιχειρημάτων σε διάλογο.

Αυτού του τύπου τις απαντήσεις τις διαβάζει καθένας σε άλλα fora (πχ insomnia) που κατακλύζονται από παιδάκια, μικρής ηλικίας, που δεν έχουν εμπειρίες ζωής, γνώσης κλπ. Δεν είναι συνηθισμένες σε σοβαρά fora, όπως αυτό που μας φιλοξενεί, με μέλη που επιδιώκουν και διατηρούν ένα σοβαρό επίπεδο συζήτησης, Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Χάρη, για το νήμα, και ας επιχειρήσουμε να διατηρήσουμε το διάλογο στο σωστό επίπεδο.

Πάντα, φιλικά
Μάκης

On topic

Μάλιστα ,δηλαδή απο όλα τα ποστ εδώ κατάλαβες ότι εγώ δεν εχω επιχειρήματα και όχι τα ποστ που ειρωνεύονται τη νοημοσύνη μου περι Νόβα εξοχικού και η γλύκα του ΟΤΕ τιβι.Πασο...Δε βλέπω κανέναν λογο να συνεχίσω να ποστάρω εδώ,καλή σας συνέχεια.

Δημητρη διαφωνω
Εγω προσωπικα δινω αρκετα χρηματα για double play ote + speed booster + ote tv + nova cinema pack

Δεν ειχα αποφασισει να κοψω την συνδρομη ..ωστοσο δεν δεχομαι να γινεται αναβαθμιση και να μην παιζει On demand επειδη δεν εχω 3play forthnet
---Αφου η ιδια η forthnet δεν εχει κανει επενδυσεις και ειναι πισω απο εναν οτε πως να βαλω 3play?

Και να ηθελα δεν μπορω..Μονο οτε υπαρχει εδω.
Αρα αναγκαστικα πηγα σε σκετη νοβα και εβαλα ξεχωριστα τηλεφωνο ιντερνετ στον οτε

Aυτο δεν δινει το δικαιωμα να μην εχω απολαβη ολων των υπηρεσιων

(συγνωμη για το off topic)

να διαμαρτυρηθεις για κακη ποιοτητα εικονας,ή για αστοχες επιλογες υλικου προβολης(π.χ ταινιες,αγωνες)να σου πω οκ.
εχεις δικιο,πληρωνεις κατι αδρα σε δυσκολες εποχες και εχεις απαιτησεις.
η συγκεκριμενη ομως τουλαχιστον υπηρεσια,ειναι κατι χτρα και το χειριζεται οπως εκεινη κρινει.
δεν βλεπω κατι περιεργο ή παρανομο στην συγκεκριμενη περιπτωση.
τωρα το οτι δεν μπορεις να εχεις επιλογες εκει που εισαι,ειναι νομιζω αλλο θεμα και δεν εχει καμια σχεση με την ondemand υπηρεσια της νοβα.

Συγνωμη θελω να πω οτι ολες οι εταιριες ειναι τις πλακας και παντα ειμαι ετοιμος να φυγω να παω αλλου .αυτη τη στιγμη ομως ειναι οι πιο φτηνη αμα ερθει καπια αλλη τα λεμε αλλα καποιες φορες κανουν και κατι καλο και το on demand τις νοβας ειναι καλο και ελπιζω να γινει καλυτερο απλα λιγο υπομονη δεν μπορει να μην αφησουν να παιξει σε αλλο παροχο και τσαμπα. εδω ο οτε εχει τωρα βιντεοκλαμπ και το πληρωνεις πολλη ακριβα ,οπως και το ριπλει τιβι το χειμωνα που θα κανει το ον ντιμαν θα κατεργησει τους αλλους παροχους δεν νομιζω .για αυτο ας κανουμε υπομονη .αν γινει αυτο θα ειμαι απο τους πρωτους που θα τα καταργησω ολα και θα βαλω το netflix.

Γνωρίζοντας ότι παραβιάζω τον κανόνα που, σωστά, έβαλε ο Χάρης, και το πιθανότερο είναι ότι θα μεταφερθεί και αυτό το post μαζί με εκείνα που δεν ανήκουν στο νήμα, και μη αντέχοντας τον πειρασμό θα συνεχίσω (για λίγο) το

Off topic
Απαντήσεις του τύπου "μήπως δουλεύεις ή είσαι υπάλληλος της τάδε επιχείρησης" είναι χαρακτηριστικές 1) όσων δεν αντέχουν την αντίθετη άποψη και 2) της έλλειψης σοβαρών επιχειρημάτων σε διάλογο.

Αυτού του τύπου τις απαντήσεις τις διαβάζει καθένας σε άλλα fora (πχ insomnia) που κατακλύζονται από παιδάκια, μικρής ηλικίας, που δεν έχουν εμπειρίες ζωής, γνώσης κλπ. Δεν είναι συνηθισμένες σε σοβαρά fora, όπως αυτό που μας φιλοξενεί, με μέλη που επιδιώκουν και διατηρούν ένα σοβαρό επίπεδο συζήτησης, Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Χάρη, για το νήμα, και ας επιχειρήσουμε να διατηρήσουμε το διάλογο στο σωστό επίπεδο.

Πάντα, φιλικά
Μάκης

On topic

Μεταξύ μας τώρα αυτό για τα εξοχικά δεν το λες και σοβαρό επιχείρημα ούτε αντίθετη άποψη. Μάλλον για ειρωνεία μου φαίνεται
Οπως επίσης είναι και τελείως άστοχη η συγκρίσει που κάνει μεταξύ cyta-vodaphone με τη nova,
Οι δυο πρώτες προσφέρουν υπηρεσίες αποκλειστικά μέσω internet
Πάντως άθελα σου κανεις αυτό για το οποιο "κατηγορείς" τον φίλο, χωρίς επιχειρήματα ως προς την άποψη του, και εμμέσως πλην σαφώς τον αποκαλείς παιδάκι χωρίς εμπειρίες ζωής
Ε δεν νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό επίπεδο

@al capone

Με τη μεταφορά των posts, σ' αυτό το νήμα, ίσως μπερδεύτηκες και εσύ και παρέθεσες το δικό μου post ενώ το σχόλιό σου αναφέρεται σε post άλλου συμφορουμίτη, αφού στο δικό μου δεν υπάρχει αναφορά αφενός σε εξοχικά αφετέρου σε cyta-vodafone.

Σε ότι αφορά στα "παιδάκια", που πράγματι υπάρχει στο δικό μου post, κάνεις και άλλο ένα λάθος αφού παραποίησες τα λόγια μου για να βγάλεις αυθαίρετο συμπέρασμα. Η αναφορά στη συγκεκριμένη λέξη έγινε για τη σύγκριση μεταξύ άλλου forum, στο οποίο γράφουν "παιδάκια", και αυτού που μας φιλοξενεί, το οποίο χαρακτήρισα ως σοβαρό.

Δεν νομίζω, όμως, ότι αξίζει να συνεχίσουμε αυτό το θέμα.

Παιδιά, για κάποιον που δεν έχει τα novaCinema η υπηρεσία προσφέρει ελάχιστα. Στην αρχή χάρηκα που εξερευνούσα κάτι καινούριο, αλλά πολύ σύντομα εκνευρίστηκα που έβλεπα τόσες πολλές επιλογές σε ταινίες και που όλες ήταν κλειδωμένες, αφού δεν έχω τα κανάλια Cinema. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βάλουν την κλειστή κλειδαριά στα εξώφυλλά των ταινιών στο κεντρικό μενού και όχι να το βλέπεις αφού μπαίνεις μέσα στην ταινία για προβολή. Κάτι άλλο που περίμενα να δω και δεν είδα ήταν ότι στις σειρές υπήρχαν μόνο τα τελευταία επεισόδια και όχι παλαιότερες ολοκληρωμένες σεζόν για όσους θα ήθελαν να δουν μια σειρά από την αρχή.
Επίσης πιο πολύ εκνευρίστηκα όταν έκανα για χιλιοστή φορά τοποθέτηση κάποιων καναλιών στα αγαπημένα και διαπίστωσα ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και γενικότερα εκτός της προσθήκης του On Demand δεν διαπίστωσα να έχει βελτιωθεί τίποτα ως προς την ευκολία του χρήστη στο χειρισμό του δέκτη.
Πραγματικά αν είχα την επιλογή να επιστρέψω στο παλιό λογισμικό του δέκτη θα το έκανα χωρίς καμία σκέψη.

Είναι τραγικό πάντως να υπάρχει σε αυτή τη χώρα η ιδιαιτερότητα της μη κάλυψης των νησιών και ακριτικών περιοχών από την εταιρεία και να μη προσφέρεται η υπηρεσία εκεί που δε φτάνει η κάλυψή τους ως φορθνετ.
Είναι αρχή ας ελπίσουμε να διορθώσουν το λάθος τους

Μακάρι να μην έφτανε το δίκτυο τους μονο σε ακριτικά μέρη η σε νησιά
Εγώ είμαι 1 χιλιόμετρο από το κέντρο της Λάρισας και εδώ δεν φτάνει το δίκτυο τους
Και μετά σου λένε δεν δικαιούσαι την υπηρεσία γιατί δεν έχεις 3play
Και το ερώτημα είναι, εγώ δεν έχω η η forthnet δεν εχει