Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Καλησπερα σε ολους. Πρωτη φορα γραφω εδω αλλα μερες τωρα διαβαζω τα σχολια ολων σας. Οπως σωστα ειπε ο al capone το αν θα κανει καποιος υπομονη η οχι ειναι δικο του θεμα και ιδιον του χαρακτηρα του.... Να βλεπουμε ομως καμια φορα και την αλλη οψη του νομισματος.. Τι ειναι το beta testing?? Ειναι ο ελεγχος ενος προιοντος πριν το επισημο release του... Διαμαρτυρεστε καποιοι γιατι οχι σε πελατες nova σκετης και μονο σε 3play... Καποιος εγραψε για bandwidth πριν λεγωντας να τεσταρει τον Grix, καποιος αλλος κατι αλλο. Σκεφτηκε κανεις οτι στους υπολοιπους παροχους δεν μπορει να κανει monitoring την υπηρεσια? Πολλοι αναφερατε το novago... Πριν συνεχισετε να συγκρινετε δειτε τα post στα αντιστοιχα νηματα οτι στις αρχες το novago , ετρωγε κραξιμο γιατι ειχε bugs και δυσλειτουργιες και δεν θα πρεπε να εχει βγει ετσι, και δεν το ενα και δεν το αλλο... Τωρα κραζουμε που το beta testing ειναι σε πιο ελεγχομενο περιβαλλον... Πραγματικα ω ες ωρες δεν καταλαβαινω τι θελουμε σαν χρηστες.... Συγγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα, και την οποια δυσαρεσκια μπορει ν προκαλεσε

Όπως θέτεις την σύγκριση με το nova Go, είναι εύστοχη η απορία σου. Θα πρέπει όμως να λαμβάνεις υπόψη σου κάτι...

Αν επρόκειτο για ίδιο project, θα σου έλεγα ότι δεν έχεις άδικο που σκέφτεσαι έτσι. Όμως, δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με το δίκτυο, όπως ίσως πολλοί να αντιλαμβάνονται. Είναι πάρα πολλά άλλα θέματα, με κυριότερο από αυτά τη συμπεριφορά των συσκευών με τις οποίες πραγματοποιείται η πρόσβαση στην υπηρεσία. Μιλάω για τους δέκτες της Nova δηλαδή, για τους οποίους η δουλειά που συντελείται αυτή τη στιγμή θα φέρει αλλαγές και νέες δυνατότητες σε σχέση με αυτό που υπάρχει τώρα. Είναι διαφορετική περίπτωση από το project του nova Go.

Το ποιους επιλέγει η εταιρία, ή το ποιους θα έπρεπε να επιλέξει να έχουν πρόσβαση στην πιλοτική διάθεση της υπηρεσίας, δεν μπορεί κανένας να αποδείξει ποιο είναι το σωστό. Σε τέτοιο ερώτημα μεταξύ μας, ο καθένας θα έλεγε τη γνώμη του, αλλά κανένας δεν θα μπορούσε να αποδείξει ότι έχει δίκιο. Η εταιρία όμως, είναι η μόνη που γνωρίζει τα δεδομένα και αποφασίζει ανάλογα. Και αν θες τη δική μου γνώμη, εφόσον η υπηρεσία προσφέρεται ακόμα πιλοτικά, ότι επιλογή και να κάνει στο διάστημα αυτό, δεν μπορεί να της αποδείξει κανένας ότι παίρνει λάθος, ή άδικες αποφάσεις.

Aυτό ακριβώς λέω k εγώ.. δεν έχει να κάνει μονο με το δίκτυο η συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν ήθελε η nova μπορούσε να τη δώσει ανεξάρτητος δικτύου σε όλους τους συνδρομητές.
Στο κομμάτι τον δεκτων δε μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα, όλοι τους ιδιους δεκτες έχουμε, και εγώ τον 3001 έχω και κάποιος με 3play τον 3001 έχει άρα νομίζω δεν είναι ούτε θέμα τεσταρισματος τον δεκτων. Γιατί και στον δικό μου τον δεκτη μια χαρά μπορούσε να την δοκιμάσει

Και να πω και κάτι άλλο, η υπηρεσία δεν είναι δοκιμαστική του στυλ διάλεξε η nova 50-100-500 επιλεγμένους συδρομητες για να την τεστάρει. Προφανώς αυτό έχει γίνει προ πολλού. Η υπηρεσία είναι στον "αέρα" και οποιος θέλει μπορεί να την κατεβάσει. Αρα δεν μπορείς να πεις ότι δόθηκε σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Η υπηρεσία δόθηκε σε όλους και οι μονοι που εξαίρεσε ήταν όσοι έχουν σκέτη nova
Και με τον ορο πιλοτική δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμη η υπηρεσία, μια χαρά έτοιμη είναι, απλός θέλει να είναι καλυμενη σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά

Έχει Game Thrones, έχει και Αγγλία-Ισλανδία (που πάει να γίνει και το μπαμ)! Αντί να ασχολούμαστε με αυτά, γιατί θα πρέπει να χαλάμε τις καρδιές μας?

Θα παρακαλέσω πολύ, να σταματήσει το θέμα εδώ και να μην υπάρξει οποιαδήποτε απάντηση. Ελπίζω να αξίζω λίγη σημασία και να γίνει σεβαστό αυτό που λέω!

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Όπως θέτεις την σύγκριση με το nova Go, είναι εύστοχη η απορία σου. Θα πρέπει όμως να λαμβάνεις υπόψη σου κάτι...

Αν επρόκειτο για ίδιο project, θα σου έλεγα ότι δεν έχεις άδικο που σκέφτεσαι έτσι. Όμως, δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με το δίκτυο, όπως ίσως πολλοί να αντιλαμβάνονται. Είναι πάρα πολλά άλλα θέματα, με κυριότερο από αυτά τη συμπεριφορά των συσκευών με τις οποίες πραγματοποιείται η πρόσβαση στην υπηρεσία. Μιλάω για τους δέκτες της Nova δηλαδή, για τους οποίους η δουλειά που συντελείται αυτή τη στιγμή θα φέρει αλλαγές και νέες δυνατότητες σε σχέση με αυτό που υπάρχει τώρα. Είναι διαφορετική περίπτωση από το project του nova Go.

Το ποιους επιλέγει η εταιρία, ή το ποιους θα έπρεπε να επιλέξει να έχουν πρόσβαση στην πιλοτική διάθεση της υπηρεσίας, δεν μπορεί κανένας να αποδείξει ποιο είναι το σωστό. Σε τέτοιο ερώτημα μεταξύ μας, ο καθένας θα έλεγε τη γνώμη του, αλλά κανένας δεν θα μπορούσε να αποδείξει ότι έχει δίκιο. Η εταιρία όμως, είναι η μόνη που γνωρίζει τα δεδομένα και αποφασίζει ανάλογα. Και αν θες τη δική μου γνώμη, εφόσον η υπηρεσία προσφέρεται ακόμα πιλοτικά, ότι επιλογή και να κάνει στο διάστημα αυτό, δεν μπορεί να της αποδείξει κανένας ότι παίρνει λάθος, ή άδικες αποφάσεις.

Aυτό ακριβώς λέω k εγώ.. δεν έχει να κάνει μονο με το δίκτυο η συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν ήθελε η nova μπορούσε να τη δώσει ανεξάρτητος δικτύου σε όλους τους συνδρομητές.
Στο κομμάτι τον δεκτων δε μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα, όλοι τους ιδιους δεκτες έχουμε, και εγώ τον 3001 έχω και κάποιος με 3play τον 3001 έχει άρα νομίζω δεν είναι ούτε θέμα τεσταρισματος τον δεκτων. Γιατί και στον δικό μου τον δεκτη μια χαρά μπορούσε να την δοκιμάσει

Και να πω και κάτι άλλο, η υπηρεσία δεν είναι δοκιμαστική του στυλ διάλεξε η nova 50-100-500 επιλεγμένους συδρομητες για να την τεστάρει. Προφανώς αυτό έχει γίνει προ πολλού. Η υπηρεσία είναι στον "αέρα" και οποιος θέλει μπορεί να την κατεβάσει. Αρα δεν μπορείς να πεις ότι δόθηκε σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Η υπηρεσία δόθηκε σε όλους και οι μονοι που εξαίρεσε ήταν όσοι έχουν σκέτη nova
Και με τον ορο πιλοτική δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμη η υπηρεσία, μια χαρά έτοιμη είναι, απλός θέλει να είναι καλυμενη σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά

Δεν διαφωνώ με κάποια κομμάτια από αυτά που αναφέρεις. Ακριβώς όπως το γράφεις δεν έχει να κάνει μόνο με το δίκτυο. Έχει να κάνει με το συνδυασμό υλικού , λογισμικού, πλατφόρμας και δικτύου. Αν ήμουν η εταιρεία θα ξεκινούσα με τους 3play για να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία. Τα όποια προβλήματα δεν θα προκύψουν μόνο μέσω λειτουργίας του δικτύου, ωστόσο με το να έχω διαθέσιμες αυτές τις πληροφορίες θα έχω καλύτερη άποψη του συνδυασμού.

Επίσης δεν συμφωνώ με το ότι είναι έτοιμη μια υπηρεσία επειδή είναι open beta και όχι closed (50-100-500-1000 άτομα). Σε μια τέτοιου μεγέθους υπηρεσία πρέπει να λάβεις πολλά υπόψιν σου που πέρα από το λανσάρισμα της, είναι και η τεχνική υποστήριξη, ο συνδυασμός της με άλλες υπηρεσίες (multiview, εξοχικό, άλλα πακέτα) και το σημαντικότερο το stress-test που πρέπει να περάσει τόσο το δίκτυο, όσο και η πλατφόρμα λειτουργίας της, πράγματα που σε μια closed-beta έκδοση δεν μπορείς ούτε να τα φανταστείς , ούτε να έχεις ρεαλιστικά σενάρια για το που και πόσο μπορεί να επηρεαστεί μια τέτοια υπηρεσία

Τέλος να σου πω ότι πραγματικά χαίρομαι για την ανταλλαγή επιχειρημάτων καθώς μόνο έτσι κάποιος μπορεί να ακούσει κάτι που δεν έχει σκεφτεί.

Το θέμα τους πρέπει να είναι τεχνικό και αφορά το capacity στο GR-IX. Το δίκτυο τους είναι ήδη επιβαρυμένο οπότε εάν υπολογίσετε 1/500 να βλέπουν On demand σε μη-peak time με ~5Mbps stream βγάζει περίπου 5Gbps aggregated traffic. Σε peak time αυτό μπορεί να αυξηθεί x3-4-5 αναλόγως του πόσο δημοφιλής είναι η υπηρεσία. Υπολογίσετε ότι το capacity της forthnet είναι 20Gbps.

BTW γιατί αναφέρθηκε προηγουμένως, το hybrid του οτε διατίθεται για όλους τους παρόχους.
Δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν δινεται ακομα η υπηρεσια σε ολους.
Αλλα να τονισω οτι η συγκεκριμενη παραμετρος κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικη.
Ομως η ιδια η forthnet εχει επιλεξει να μην εχει peering aggrements μεσω grix με τους υπολοιπους παροχους για δικους της (εκβιαστικους κατα τη γνωμη μου) λογους.
Οποτε μονη της δημιουργει προβληματα στην κινηση του δικτυου της.

Το ότι είναι σε πιλοτική διάθεση εμενα δεν μου λέει κάτι, μπορούσε να το έδινε και σε συνδρομητές σκέτης nova και πάλι σε πιλοτική διάθεση θα ήταν
Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάει το πιλοτική διάθεση με το δινω την υπηρεσία μονο σε συνδρομητές 3play
Ισα ισα αν το έδινε σε όλους θα τεσταρόταν η υπηρεσία και γενικά το σύστημα τους, από περισσοτερους συνδρομητές οποτε θα είχαν και περισσότερες πληροφορίες
Kαι το novago όταν ξεκίνησε σε πιλοτική διάθεση ήταν αλλα δόθηκε σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές
Δεν μπορει να δοθει πιλοτικη αναβαθμιση μαζικα.
Το να αναλυσεις ενα προβλημα σε 500.000 συνδρομητες ειναι πολυπλοκο, δαπανηρο και ασυμφορο γιατι καθυστερει περισσοτερο το χρονοδιαγραμμα της αναπτυξης μιας υπηρεσιας.
Καλα κανει η forthnet και τη δινει μονο σε λιγους για αρχη.

Ειναι σα να θελεις να κανεις δημοσκοπηση στην ελλαδα σε 10.000.000 κατοικους αντι για ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα 1.000 κατοικων που να σου δωσει τα ιδια συμπερασματα.

Οποτε καντε υπομονη, το ξερω διψατε για καινοτομες υπηρεσιες αλλα το καλο πραγμα αργει να γινει. Μην κρινετε μια υπηρεσια πρωτου καν παρουσιαστει επισημα.
Οπωε λεει κι ο hdanca, η υπηρεσια φτιαχτηκε για να δοθει σε ολους.
Και να δεις που οσοι κανανε διακοπη για αυτο το λογο θα το μετανιωσουν.

Σήμερα μίλησα με την εξυπηρέτηση για ενα πρόβλημα στο ρουτερ και για ποτε θα ξεκινήσει το multiview για του 3001 μου είπε αρχές Σεπτεμβρίου και για το on demand ειναι σε πιλοτική και όσοι ειναι σε άλλο πάροχο και βλέπουν μπορεί να κλειδώσει η υπηρεσία ;;;; αντέδρασα και τις είπα αυτό θα ειναι βλακεία αν το κάνουν διότι δεν έχουν κάποιο άλλο χαρτί για να κρατήσουν τόσους συνδρομητές

Last edited by a moderator:
..αντέδρασα και τις είπα αυτό θα ειναι βλακεία αν το κάνουν διότι δεν έχουν κάποιο άλλο χαρτί για να κρατήσουν τόσους συνδρομητές

....και τα κανε απανω της...δεν τους ενδιαφερει φιλε μου εαν την απειλησες για το ondemand,γιατι πολυ απλα γνωριζει οτι η συγκεκριμενη υπηρεσια δεν θα τους φερει αλλα ουτε και θα τους διωξει κοσμο.επιπλεον δωρακι ειναι για αυτους που θα κατσουν λογω Ελληνικου πρωταθληματος ευρολιγκας.το οτι εσυ και 10,20,50,100 συνδρομητες απειλουν οτι θα φυγουν λογω...ondemand,ποσως τους ενδιαφερει....

....και τα κανε απανω της...δεν τους ενδιαφερει φιλε μου εαν την απειλησες για το ondemand,γιατι πολυ απλα γνωριζει οτι η συγκεκριμενη υπηρεσια δεν θα τους φερει αλλα ουτε και θα τους διωξει κοσμο.επιπλεον δωρακι ειναι για αυτους που θα κατσουν λογω Ελληνικου πρωταθληματος ευρολιγκας.το οτι εσυ και 10,20,50,100 συνδρομητες απειλουν οτι θα φυγουν λογω...ondemand,ποσως τους ενδιαφερει....

Σωστός. ..

Σωστός... Όταν θα βάλει λουκέτο... ΤΌΤΕ τα λέμε...

δεν προλαβα να αγορασω μετοχες,οποτε προσωπικα δεν με ενδιαφερει.
το κακο θα ειναι για τους εργαζομενους.εαν κλεισει ΤΟΤΕ θα μπορεις να πανηγυριζεις.
προς το παρον δεν εχουμε τετοιες ενδειξεις....:ears:

Δεν πανηγυριζω. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχουν δύο πλατφόρμες. Δυστυχώς όμως οι πρακτικές τους, (υψηλές τιμές, να μην ακούν τον κόσμο, on demand και άλλα) το καράβι πάει στα βράχια. Το πόσο κοντά είναι τα βράχια;;;

Ακούγεται ότι έχει μπει ήδη νέος μεγάλος μέτοχος. Γενικά είναι μεγάλη εταιρία για να κλείσει. Συνήθως μεταπωλουνται τόσο μεγάλες εταιριες

Δεν πανηγυριζω. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχουν δύο πλατφόρμες. Δυστυχώς όμως οι πρακτικές τους, (υψηλές τιμές, να μην ακούν τον κόσμο, on demand και άλλα) το καράβι πάει στα βράχια. Το πόσο κοντά είναι τα βράχια;;;

Μα που τα βρισκετε συνεχεια αυτα και γκρινιαζετε ασυστολα για υψηλες τιμες και οτι δεν ακουν τον κοσμο;
Εχετε μηπως δει τις τιμες η την εξυπηρετηση η ακομα και τις υπηρεσιες του οτε και τα λετε αυτα;
Ελεος πια.Να πατε στον οτε και να τον ευχαριστειτε απο το αντιστοιχο νημα
Δοξασοι τω θεω εδω τουλαχιστον τα παραπονα μας βρισκουν την λυση συνηθως απο τους υπαλληλους της φορτνετ

δεν προλαβα να αγορασω μετοχες,οποτε προσωπικα δεν με ενδιαφερει.
το κακο θα ειναι για τους εργαζομενους.εαν κλεισει ΤΟΤΕ θα μπορεις να πανηγυριζεις.
προς το παρον δεν εχουμε τετοιες ενδειξεις....:ears:

Συμφωνούμε απόλυτα

kataras

νομιζεις οτι οι τιμες με τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι υψηλες με βασικο μυσθο 580 ευρω σημερα το να δινεις 45-50 ευρω για τηλεφωνια
ιντερνετ και συδρομιτικη τηλεωραση ειναι φτηνα για τα νεα δεδομενα στη ελληνικη πραγματικοτητα ;
θα πεις δεν μας υποχρεωνει κανεις αν το θεωρης και αυτο μια ακομα πολιτελεια .....
ειμουν στη φορτνετ και ειμαι στο οτε τωρα τιμες στη δυο συνδρομητικες υπηρεσιες που παρεχουν και ιντερνετ ειναι λιγο πολυ
παραπλησιες οι διαφορες ειναι τη πακετο θες εσυ η τη σου προσφερει η καθε εταιρια π.χ σημερα μετην αυξηση δγια το φουλ πακετο
ειμαι στα 48 ευρω ....αν υπαρξη αλλη αυξηση αργοτερα θα αναγκαστω να το διακοψω μιας και θεωρητε πολυτελεια για τα σημερηνα
δεδομενα

συγνωμη για το εκτος τοπικ θεμα αλλα δεν μπορω να ακου η να διαβαζω ελα μωρε τη εγυνε;
τη ειναι 50 ευρω σημερα....

Με το συμπάθιο, φίλε, αλλά σε κάθε μήνυμά σου το ίδιο τροπάριο. Είναι εξαιρετικά απλό: διακόπτεις τη συνδρομή που κακώς ξεκίνησες εξαρχής. Με συγχωρείς αλλά είναι πολύ κουραστικό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια, στον ίδιο τόνο και χωρίς ουσία σε κάθε μήνυμα.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Petro n και για τους γκρινιαριδες για τις υψηλες τιμες της φορτνετ
Για εναν νεο συνδρομητη το 3play 24 με ολα τα σινεμα που ειναι σαφως ανωτερα του οτε
εχουν πριν τις αυξησεις των νεων φορων 35ευ.περ. σε προσφορα
Το αντιστοιχο του οτε τβ ειχε κανα 30αρι το ιντερνετ και κανα 25αρι ισως και παραπανω για μη συνδρομητες οτε
το συνολο δηλ.55 προ των νεων φορων και δεν υπολογιζω τις καλυτερες κατεμε συνολικες υπηρεσιες της νοβα
που τις εχω αναφερει πολλακις
Αν λοιπον υπαρχει δικτυο φορτνετ στην περιοχη ειτε δεν εχει υπαρξει προβλημα σε ιντερνετ η τηλ. με την φορτνετ
τοτε η διαφορα για να προτιμησει κανεις το 3play της φορτνετ ειναι σαφης
(Ελπιζω μετα το ποστ μου το support της φορτνετ να μου εγκρινει καμμια επιπλεον προσφορα πχ 20%μειωση...)

kataras

νομιζεις οτι οι τιμες με τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι υψηλες με βασικο μυσθο 580 ευρω σημερα το να δινεις 45-50 ευρω για τηλεφωνια
ιντερνετ και συδρομιτικη τηλεωραση ειναι φτηνα για τα νεα δεδομενα στη ελληνικη πραγματικοτητα ;
θα πεις δεν μας υποχρεωνει κανεις αν το θεωρης και αυτο μια ακομα πολιτελεια .....
ειμουν στη φορτνετ και ειμαι στο οτε τωρα τιμες στη δυο συνδρομητικες υπηρεσιες που παρεχουν και ιντερνετ ειναι λιγο πολυ
παραπλησιες οι διαφορες ειναι τη πακετο θες εσυ η τη σου προσφερει η καθε εταιρια π.χ σημερα μετην αυξηση δγια το φουλ πακετο
ειμαι στα 48 ευρω ....αν υπαρξη αλλη αυξηση αργοτερα θα αναγκαστω να το διακοψω μιας και θεωρητε πολυτελεια για τα σημερηνα
δεδομενα

συγνωμη για το εκτος τοπικ θεμα αλλα δεν μπορω να ακου η να διαβαζω ελα μωρε τη εγυνε;
τη ειναι 50 ευρω σημερα....

Συγγνώμη Πέτρο αλλά και που πήγες (πήγες τελικά; ) στον ΟΤΕ και εκεί από ότι βλέπω γκρινιάζεις, μάλιστα σχολίαζες και το κινηματογραφικό πακέτο. Τι έγινε με τον ΟΤΕ; βγαίνει τελικά φθηνότερος από την ΝΟΒΑ και σε "γεμίζει" περισσότερο; Ο ΟΤΕ μετά από 24ε μήνες πόσο θα πάει;
Να ξέρεις ότι δεν μπορείς να απαιτείς πράγματα που είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν, είτε από πάροχο ΟΤΕ, είτε από πάροχο ΝΟΒΑ, είτε από οποιονδήποτε άλλο μπει στο παιχνίδι. Όλοι μας θέλουμε full 3play Nova και απεριόριστα σταθερά-κινητά με 29,90 αλλά αυτό ποτέ δεν θα γίνει. Έτσι λοιπόν είτε το κόβεις είτε πας στο φθηνότερο πάροχο που σε καλύπτει σε ότι ζητάς. Αυτά σου γράφει κάποιος που είναι άνεργος και ξέρει πόσο σημαντικά είναι τα 580 ευρώ, το πιο σωστό είναι αν δεν σε καλύπτει κανείς κόβεις την συνδρομητική και σου μένουν τα ευρώ στην τσέπη, μάλιστα σου μιλάει κάποιος που ίσως κόψει την ΝΟΒΑ όταν τελειώσει η δέσμευση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

(Ελπιζω μετα το ποστ μου το support της φορτνετ να μου εγκρινει καμμια επιπλεον προσφορα πχ 20%μειωση...)

:flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

Με βάση το κάτω γράφημα που υπάρχει στην συνδεσμολογία της υπηρεσίας μέσα στο http://www.nova.gr/files/1/Faqs/Nova_On_Demand_Connection_Guide.pdf δύο πράγματα σημαίνει που μπορεί να γίνουν. ή θα προστεθεί στην πρώτη παράγραφο μαζί με τους Nova 3play και οι συνδρομητές NOVA ή θα παραμείνει ως έχει και απλά το πολυαναμενόμενο "ανεξαρτήτως παρόχου" θα σημαίνει μονο πως θα μπορούμε να βάλουμε τον δέκτη μας σε άλλο σπιτι (εξοχικό ή φιλου μας) και να μπορούμε να δούμε. Δεν έχει νοημα αλλιώς στην απαραίτητη προυπόθεση να παραμείνει έτσι αφού το ανεξαρτήτως παρόχου έρχεται σε αντιδιαστολή με το Nova 3play.
Μπερδεύτηκα λίγο.
demand.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aρα η υπηρεσία μέσω του δέκτη που παρουσιάστηκε απο τον Χάρη στις αρχές Ιουνίου και έτρεχε σε σύνδεση 50αρα άλλου παρόχου, είχε να κάνει με το γεγονός πως η κάρτα που είχε μέσα ο δέκτης ηταν ενεργοποιημένη με 3play συνδρομη και όχι σκέτης NOVA συνδρομη και ίσως αυτό μπέρδεψε την κατάσταση. Προφανώς το "οποιουδήποτε παρόχου" έχει να κάνει ως προς του που θα παίζει ο δέκτης, εφόσον βέβαια υπάρχει συνδρομή 3play που τα περιλαμβάνει όλα. Κάπου δηλαδη πρεπει να υπάρχει ιντερνετ forthnet. Εγω αυτά τα περι ελεγχου τα ακούω τσάμπα και βερεσέ. Κόλπο στα ψιλα γράμματα μου φαίνεται περισσότερο. Δηλαδη αν οι περισσότεροι συνδρομητες φυγουν διακοπές και στο άλλο σπιτι, εξοχικο που πάνε έχουν άλλο ιντερνετ ή κλεβουν, παντως forthnet δεν έχουν, γίνεται πάλι έλεγχος; Παιδια εμένα οπως εξελίσσεται το πράγμα δεν μου αρέσει καθόλου.