Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

βιαστηκατε ομως γιατι απο σημερα αρχιζει " η ανοδος των βαρβαρων" 22¨00----
Το μέτωπο της μάχης .Οταν ο αυτοκράτορας Γκάλμπα σφάζει τους Λουζιτανούς, οι επιζώντες ενώνονται υπό τον πρώην βοσκό και νυν ηγέτη Βιριάτο για να επιτεθούν στους Ρωμαίους.
Ποσο πιο HISTORY θες δηλάδη;;;;;:Banane0:

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Και εμας που γουσταρουμε τσαμ και γερο τι θα κανουμε;
Τον Τσαμ τον μπαγλαρωσανε πριν λιγο καιρο
Αγνωστο αν θα συνεχισει υπαλληλος στο ενεχυροδανειστηριο

'Οντως! Το history channel έχει καταντήσει να μην έχει πλέον καμία σχέση το περιεχόμενο, με το όνομα του. " ΔΗΜΟΠΑΣΙΑ/ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΜΟΣ/ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ CHANNEL" θα έπρεπε να λέγεται, αφού αυτές οι "αμερικανιές" είναι πλέον το 99% του προγράμματος του (προφανώς επειδή αφενός οι εκπομπές αυτές έχουν πολύ μικρότερο κόστος παραγωγής και αφετέρου επειδή απευθύνεται πρωτίστως στην αμερικανική αγορά, και ως γνωστόν, για τον μέσο αμερικάνο, η παγκόσμια ιστορία ξεκινάει περίπου με τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, και σε κάθε περίπτωση πάντως εξελίσεται εντός της αμερικανικής επικράτειας!!!). Η nova ασφαλώς και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο του προγράμματος του συγκεκριμένου καναλιού, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΜΩΣ για το ότι δεν αντικαθιστά το συγκεκριμένο κανάλι με κάποιο άλλο, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, το οποίο ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και όχι με μία εκπομπή το τρίμηνο!!! Προτείνω λοιπόν στη nova το εξής: μία φορά ανα έτος η διετία να γίνεται δυκτιακή ψηφοφορία από τους ενεργούς συνδρομητές της, όπου θα ψηφίζουν: α) Τα 3 χειρότερα θεματικά κανάλια , από τα ήδη υπάρχοντα στην πλατφόρμα της β) Τα 3 καλύτερα κανάλια, που δεν υπάρχουν στην πλατφόρμα της αλλα θα επιθυμούσαμε να υπάρχουν. Με βάση αυτή την ψηφοφορία, η nova να αντικαθιστούσε τουλάχιστον το κανάλι που ψηφίστηκε ως χειρότερο απ' όλα , με ένα από αυτά που ψηφίστηκε στα 3 καλύτερα. Ετσι δείχνει κανείς ΕΜΠΡΑΚΤΑ το ενδιαφέρον για την γνώμη και τις επιθυμίες των πελατών του!!!Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο βέβαια, εγω προσωπκά είμαι σίγουρος οτι το (ψευτο)history Channel θα είναι από τα πρώτα-πρώτα κανάλια (ίσως μάλιστα και κυριολεκτικά το πρώτο) που "θα έπαιρνε πόδι"!!!

Last edited:
Καλησπέρα. Θα ήθελα να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια μου σχετικά με την υπηρεσία VOD. Σήμερα έχει χρειαστεί να κάνω πάνω από 10 επανεκκινήσεις στον δέκτη. Ακόμη φυσικά δεν έχω καταφέρει να τελειώσω την ταινία που έχω ξεκινήσει. Το αποκορύφωμα είναι να λαμβάνω το μήνυμα ότι για να παρακολουθώ περιοχόμενο της υπηρεσίας πρέπει να έχω σύνδεση στο Internet. Λογικό. Στις πληροφορίες του δέκτη όμως βλέπω ότι η σύνδεση στο Internet είναι OK. (παράλογο) Επίσης σε συσκευή που έχω συνδεδεμένη στο ίδιο powerline με τον δέκτη βλέπω από το Internet Video σε full HD. Άρα θέμα Internet δεν υπάρχει. Πιθανόν θα γνωρίζετε ότι έχω εδώ και μήνες παραπονεθεί για πολλά κολλήματα στο VOD. Με δική σας πρωτοβουλία αλλάχθηκε ο δέκτης χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα. Επίσης μου ζητήθηκε από εσάς να συνδέσω τον δέκτη απ' ευθείας στο ρούτερ. Το έκανα κι αυτό αλλά η συμπεριφορά παραμένει η ίδια και χειρότερη αφού πλέον η υπηρεσία ΔΕΝ λειτουργεί. Θα παρακαλούσα για τις ενέργειες σας.

'Οντως! Το history channel έχει καταντήσει να μην έχει πλέον καμία σχέση το περιεχόμενο, με το όνομα του. " ΔΗΜΟΠΑΣΙΑ/ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΜΟΣ/ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ CHANNEL" θα έπρεπε να λέγεται, αφού αυτές οι "αμερικανιές" είναι πλέον το 99% του προγράμματος του (προφανώς επειδή αφενός οι εκπομπές αυτές έχουν πολύ μικρότερο κόστος παραγωγής και αφετέρου επειδή απευθύνεται πρωτίστως στην αμερικανική αγορά, και ως γνωστόν, για τον μέσο αμερικάνο, η παγκόσμια ιστορία ξεκινάει περίπου με τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, και σε κάθε περίπτωση πάντως εξελίσεται εντός της αμερικανικής επικράτειας!!!). Η nova ασφαλώς και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο του προγράμματος του συγκεκριμένου καναλιού, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΜΩΣ για το ότι δεν αντικαθιστά το συγκεκριμένο κανάλι με κάποιο άλλο, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, το οποίο ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και όχι με μία εκπομπή το τρίμηνο!!! Προτείνω λοιπόν στη nova το εξής: μία φορά ανα έτος η διετία να γίνεται δυκτιακή ψηφοφορία από τους ενεργούς συνδρομητές της, όπου θα ψηφίζουν: α) Τα 3 χειρότερα θεματικά κανάλια , από τα ήδη υπάρχοντα στην πλατφόρμα της β) Τα 3 καλύτερα κανάλια, που δεν υπάρχουν στην πλατφόρμα της αλλα θα επιθυμούσαμε να υπάρχουν. Με βάση αυτή την ψηφοφορία, η nova να αντικαθιστούσε τουλάχιστον το κανάλι που ψηφίστηκε ως χειρότερο απ' όλα , με ένα από αυτά που ψηφίστηκε στα 3 καλύτερα. Ετσι δείχνει κανείς ΕΜΠΡΑΚΤΑ το ενδιαφέρον για την γνώμη και τις επιθυμίες των πελατών του!!!Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο βέβαια, εγω προσωπκά είμαι σίγουρος οτι το (ψευτο)history Channel θα είναι από τα πρώτα-πρώτα κανάλια (ίσως μάλιστα και κυριολεκτικά το πρώτο) που "θα έπαιρνε πόδι"!!!

Στα θεματα του ΟΤΕ πολλοι γκρινιζαν για το ιδιο πραγμα.
Όταν ο ΟΤΕ αντικατέστησε το HISTORY με το VIASAT HISTORY είχαμε παλι γκρινια ιδιου επιπεδου για το που θα βλέπουμε τους Ενεχυροδανειστες και ότι κακως το εβγαλε ο ΟΤΕ το καναλι.
Ακρη με αυτό το θεμα δεν θα βρουμε ποτε.Στην πραγματικοτητα πιο πολύ πειραζει που το HISTORY δεν λεγεται "reality channel" πχ παρα το ότι δεν δειχνει ιστορια

Αυτό με την ψηφοφορια δεν είναι πρακτικο.
Ακομα και αν πουμε ότι συνεβαινε δεν είναι ευκολο να βγαζεις οποιο καναλι θες,οποτε το θες, και αυτόματα να το αντικαθιστάς με άλλο.Χωρια που παιζουν και χρηματα στη μεση.Σκεψου να κοστιζει το HISTORY καποια χρηματα και καποιο αντιστοιχο καναλι τα τριπλασια.Η κάθε NOBA θα κοιταξει το συμφέρον της γιατι αυτά τα χρηματα δεν θα τα παρουν ποτε πισω
Ειμαι βέβαιος παντως ότι σε περιπτωση τετοια ψηφοφορια το HISTORY θα ηταν μεσα στα πρωτα που καναλια από πλευρας προτίμησης.

.... Και θα ήθελα και το h2.
Γενικά στο πεδίο ντοκιμαντέρ η νόβα το έχει ξεχάσει εδώ και καιρό.
Και ετοιμάζει τη μουφαρα novasports stories.λες και δεν μπορούσε να είναι μια ζώνη στο ns5hd πχ. Πρέπει να πιάνει ένα ολόκληρο hd κανάλι. Φοβεροί μανατζαρεοι εκεί στη νόβα

Συμφωνώ σε αυτά μαζί σου απόλυτα, επίσης πολύ καλή η ιδέα σου για την ενσωμάτωση στου novasports stories στο novasports24HD. Μακάρι να την δούν και να την κάνουν πραγματικότητα παρά να τρώει τζάμπα χωρητικότητα.

παιχει να εχουν μερικους τελιως ασχετους εκει στη νοβα δεν εξηγειται αλλιως

Ξερουν τι κανουν οι μανατζερ. Καταλαβαινετε πως περισσοτερη σημασια εχει το μαρκετινγκ, παρα η ουσια ετσι δεν ειναι; Textbook απο ό,τι ειχε κανει ο οτε στην αρχη του. Διαφημιση πως εχουμε 20HD καναλια. Ο θεος να τα εκανε hd, όμως στη διαφημιση φαινοταν μπολικο. Προφανως και απο τεχνικης πλευρας μονο επιβαρυνση ειναι, αλλα αντε να το εξηγησεις σε καποιον πως θα του πεσει το bitrate. Παρα πολλοί (υποψηφιοι) συνδρομητες ακουνε ακομη τη διαφημιση με τα 200+ καναλια του start pack και εντυπωσιαζονται απο την ποικιλια.

ε ας βαλουν αλλα δυο νοβασινεμα να δειχνουν ταινιες σε επαναληψη. πιο λογικο ειναι

Gents, είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι και οι 2 πλατφόρμες κάνουν mainstream το HD. Πιέζουν έτσι και τις εταιρίες των θεματικών καναλιών για τις HD εκδόσεις. Και ο μόνος τρόπος να δούμε και το eurosport 2 hd κάποια στιγμή..

Διακοπή εικόνας στο ΝS 1 τώρα ΑΕΛ-ΗΡΑΚΛΗΣ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επανήλθε

Για την απο τα 25 λεπτα του αγωνα εχουμε δει κανα 10λεπτο!!! και μετα την τριτη διακοπη γραψαν συγνωμη για την διακοπη!!! και ο σπικερ ουτε κουβεντα...τραγικοι λυπαμαι αυτους που πληρωνουν κανονικη συνδρομη...θα πρεπει να ριχνουν :furious3:

Last edited:
Στα θεματα του ΟΤΕ πολλοι γκρινιζαν για το ιδιο πραγμα.
Όταν ο ΟΤΕ αντικατέστησε το HISTORY με το VIASAT HISTORY είχαμε παλι γκρινια ιδιου επιπεδου για το που θα βλέπουμε τους Ενεχυροδανειστες και ότι κακως το εβγαλε ο ΟΤΕ το καναλι.
Ακρη με αυτό το θεμα δεν θα βρουμε ποτε.Στην πραγματικοτητα πιο πολύ πειραζει που το HISTORY δεν λεγεται "reality channel" πχ παρα το ότι δεν δειχνει ιστορια

Αυτό με την ψηφοφορια δεν είναι πρακτικο.
Ακομα και αν πουμε ότι συνεβαινε δεν είναι ευκολο να βγαζεις οποιο καναλι θες,οποτε το θες, και αυτόματα να το αντικαθιστάς με άλλο.Χωρια που παιζουν και χρηματα στη μεση.Σκεψου να κοστιζει το HISTORY καποια χρηματα και καποιο αντιστοιχο καναλι τα τριπλασια.Η κάθε NOBA θα κοιταξει το συμφέρον της γιατι αυτά τα χρηματα δεν θα τα παρουν ποτε πισω
Ειμαι βέβαιος παντως ότι σε περιπτωση τετοια ψηφοφορια το HISTORY θα ηταν μεσα στα πρωτα που καναλια από πλευρας προτίμησης.

Α) Ασφαλώς και αντιλαμβάνομαι οτι δεν είναι εύκολο να αντικαθιστάς οποιο καναλι θες , όποτε το θες, με άλλο, και οτι παίζει σημαντικό ρόλο και το πόσο κοστιζει κάθε κανάλι, γι' αυτό άλλωστε και πρότεινα η διαδικασία να γίνεται ανα διετία (ή εστω και ανά τριετία), δεν νομιζω πια η nova να έχει υπογραψει συμβόλαιο δεκαετίας με κάποιο κανάλι..... Οσον αφορά τα χρήματα, γι' αυτό το λόγο πρότεινα να αντικαθίσταται το κανάλι που θα ψηφισθεί ως χειρότερο, όχι κατ' ανάγκη με αυτό που θα ψηφισθεί ως καλύτερο (γιατί μπορεί όντως αυτό το κανάλι να ξεφευγει αρκετά από τον προυπολογισμό της nova), αλλά με κάποιο από αυτά που θα ψηφιστούν μέσα στα 3 καλύτερα. Ε, τι στο καλό... δεν μπορεί.... κάποιο από τα 3 θα είναι μέσα στα πλαίσια του προυπολογισμού της. (Εννοειται φυσικά οτι η "αντικατάσταση" θα πρέπει να αφορά την ίδια θεματική ενότητα (π.χ. ένα κανάλι ντοκυμαντερ, δεν θα μπορεί να αντικατασταθεί από ένα παιδικό κανάλι ή από ένα μουσικο κλπ )

Β) Reality κανάλι υπάρχει ήδη (Ε! Εntertainment) γι'´αυτούς που αρέσκονται σε τέτοιου είδους "αμερικανιές". Υπάρχουν δύο ολόκληρα κανάλια να ασχολούνται με σκυλιά και γατιά, καμιά δεκαριά αθλητικά, τέσσερα παιδικά κλπ. Ας βρούνε τρόπο, τέλος πάντων, να βάλουνε και ένα κανάλι που να ασχολείται πραγματικά με την ιστορία, όπου υπάρχει σοβαρότατο κενό στο πρόγραμμα της nova, καθόσον υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές που θα το ήθελαν πολύ. Αν εν πάση περιπτώση κάνω λάθος και δεν ισχύει αυτό, και όντως η πλειοψηφία των συνδρομητών προτιμά να βλέπει ενεχυροδανειστές και ξυλοκόπους, ε τότε ας ψηφίσουν έτσι και αν κερδίσουν, ας παραμείνει το (ψευδό)history channel!! To οτι ενδεχομένως να είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να παραμείνει, δεν σημαίνει κατ' ανάγκη οτι είναι και περισσότεροι από αυτούς που επιθυμούν να αντικατασταθεί το συγκεκριμένο κανάλι.... Σε τελική ανάλυση, αν ενδιαφέρονται πραγματικά για την άποψη μας, ας μας ρωτήσουν.

Last edited:
η νοβα εχει περιορισμο για το ondemand δηλαδη μονο για nova3play συνδρομητες.λετε να μην εχει αντιστοιχο περιορισμο ο οτε?εγω μαντευω οτι θα εχει!

Last edited by a moderator:
δεν εχει τωρα που ειναι με πληρωμη.αν τα διαθεσει ομως χωρις πληρωμη?για να μην κανω τον ξερολα η νοβα τα διαθετει ολα(για το ondemand λεω) χωρις πληρωμη?

Last edited by a moderator: