Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά.Δεν είναι θεμα κατανόησης.Δικό τους θεμα πως θα το κάνουν να δουλέψει.
Αν δεν είχαν τεχνικά τη δυνατότητα να παρέχουν την υπηρεσία σε όλους τους συνδρομητές τηλεόρασης,αφού αυτούς αφορά το περιεχόμενο,τότε να μην την έβγαζαν σε διαθεσιμότητα ποτέ.

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα;

Έχουν τη δυνατότητα να την παρέχουν στους 3play, και είναι και ένα bonus στους πιστούς τους πελάτες. Επειδή δε θέλουν ή δε μπορούν (αυτό είναι δευτερευόντως σημασίας) να το δώσουν σε όλους αλλά μπορούν να το δώσουν στο 70%, εσύ προτιμάς να μη το δώσουν σε κανέναν; Με την ίδια λογική, όταν ξεκίνησαν τα HD κανάλια και το 90% της συνδρομητικής τους βάσης είχε SD δέκτες, να μη τα δίνανε γιατί δε μπορούσαν να τα δουν όλοι!

Last edited by a moderator:
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα;

Έχουν τη δυνατότητα να την παρέχουν στους 3play, και είναι και ένα bonus στους πιστούς τους πελάτες. Επειδή δε θέλουν ή δε μπορούν (αυτό είναι δευτερευόντως σημασίας) να το δώσουν σε όλους αλλά μπορούν να το δώσουν στο 70%, εσύ προτιμάς να μη το δώσουν σε κανέναν; Με την ίδια λογική, όταν ξεκίνησαν τα HD κανάλια και το 90% της συνδρομητικής τους βάσης είχε SD δέκτες, να μη τα δίνανε γιατί δε μπορούσαν να τα δουν όλοι!
Όχι, να μη ψοφήσει καμία κατσίκα.Και γω πιστός πελάτης ειμαι απο το 2006.
Για να μη μετρήσω την εποχή 96-2000 που πλήρωνε και filmnet ο πατέρας μου.
Εννοείται πως προτιμώ να μη το δώσουν σε κανέναν.Πόσο ωραία είναι τώρα δηλαδή που έχουν ξενερώσει/εξαγριωσει εμένα κι άλλους τόσους;

Πιο πιστοί πελάτες οι 3play απο αυτόυς της απλής ΝΟΒΑ με περισσότερα χρόνια στην πλάτη και υψηλότερες μηνιαίες συνδρομές; Δεν νομιζω. Αν δεν υπήρχαν οι απλόι συνδρομητές, δεν νομιζω πως θα υπήρχε και 3play.

:SFGSFGSF: sorry παιδια ξέφυγα πάλι...μα να μην μπορώ να το δεχτώ πια....-bye-

Γράφω εδώ και όχι στο νέα για την NOVA. Θα ήθελα πολύ να μάθω πόσοι NOVA full είναι σκετοι και πόσοι με start pack. Δεν είναι 3 στους 10. Δεν πειράζει τουλάχιστον 10 θα χάσουν σε μια μικρή επαρχιακη πόλη. Οι δύο έφυγαν κιόλας. Κρίμα γιατί το 1995 τρεχαμε στα καφενεια και κάναμε και καλά τους πελάτες, για να βάλουν οι καφετζειδες filmnent για να μεγαλώσει η συνδρομητική πλατφόρμα και να κρατηθεί. Τι να κάνουμε τώρα;;; Έχει ο καιρός γυρίσματα...

υπαρχει ομως μια μεγαλη διαφορα επειδη εχω και τα 2 και χτες εκανα τον ΟΤΕ υβριδικο: Ο ΟΤΕ ειναι περισσοτερο στο pay per view δηλαδη οπως το Vodafone Video club. Οι ταινιες στο on demand ειναι τελευταιας κοπης και πολλες απο αυτες προφανως δεν θα τις δουμε ποτε στα καναλια του. Της NOVA το on demand ειναι περισσοτερο σαν το replay του ΟΤΕ δηλαδη δωρεαν ταινιοθηκη "παιγμενων" ταινιων μονο. Οποτε εχουμε διαφορετικη προσεγγιση στην φιλοσοφια, για μενα θα μπορουσε και η NOVA στο on demand να προσφερει κατι αντιστοιχο με εξτρα χρεωση αντι να τρεχουμε στα video club ή χειροτερα αντι να γινομαστε "πειρατες"

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

υπαρχει ομως μια μεγαλη διαφορα επειδη εχω και τα 2 και χτες εκανα τον ΟΤΕ υβριδικο: Ο ΟΤΕ ειναι περισσοτερο στο pay per view δηλαδη οπως το Vodafone Video club. Οι ταινιες στο on demand ειναι τελευταιας κοπης και πολλες απο αυτες προφανως δεν θα τις δουμε ποτε στα καναλια του. Της NOVA το on demand ειναι περισσοτερο σαν το replay του ΟΤΕ δηλαδη δωρεαν ταινιοθηκη "παιγμενων" ταινιων μονο. Οποτε εχουμε διαφορετικη προσεγγιση στην φιλοσοφια, για μενα θα μπορουσε και η NOVA στο on demand να προσφερει κατι αντιστοιχο με εξτρα χρεωση αντι να τρεχουμε στα video club ή χειροτερα αντι να γινομαστε "πειρατες"
Ότι έχει η νοβα θα το κάνει και ο ΟΤΕ σε λίγες μέρες.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Το ιδανικό θα είναι το on demand να το δίνει μέσω δορυφόρου.
Τώρα για ταινίες με χρέωση προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι αποτυχία αυτή η κίνηση όχι οι ταινίες αλλά η χρέωση.
Τα βιντεοκλάμπ και αυτά ταινίες με χρέωση σου δίνανε και φτάσαμε στο σήμερα να είναι μετρημένα.

Αυτό που θα μπορούσε να γίνει ώστε να τραβήξει κόσμο είναι να δώσει την υπηρεσία σε όλους που έχουν 3play ανεξαρτήτου πακέτου.

Επίσης πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία που υπάρχει ότι δίνουμε περισσότερα μόνο σε αυτούς που φεύγουν,πρέπει σε όλους
να δίνουν το κάτι παραπάνω. Μαγαζί έχουν,θέλουν να έχουν κόσμο ή να έχουν λίγους.

Last edited:
Το ondemand μέσω δορυφόρου το δίνει ήδη και είναι αποτυχία τέρμα.

Επίσης Όλα τα δίνει τζάμπα στο ondemand άρα προς τι η γκρίνια?

Ε λογικό δεν είναι?
Κάποιος που δεν πληρώνει για τα cinema παραπάνω θα έχει πρόσβαση στο περιεχομενο τους μέσω του on demand?

Αυτό θα ήταν άδικο για αυτούς που πληρώνουν για τα κινηματογραφικά.

Αντίστοιχα κάποιος που δεν έχει τα novasports δεν έχει πρόσβαση στο αντίστοιχο περιεχόμενο τους στο on demand.

Ας μην δημιουργούμε θέματα εκεί όπου δεν υπαρχουν...

Εχει προκύψει αλλο θεμα πηγαν και εβαλαν τις σειρες στο σινεμα 4 οκ αλλα τις εβαλαν στις 10 το βραδυ αμα την ιδια μερα παιζει πρεμιερα μια ταινια στο σινεμα 1 πως θα την δεις ,αμα κανεις εγγραφη δεν μπορεις να δεις καναλι, το αφηνουμε .το να γραψεις και να δεις στο ταμπλετ δεν υπαρχει το σινεμα 4 και εγω θελω να το δω στην τηλεοραση οχι στο ταμπλετ και δεν υπαρχει το replay tv που εχει ο οτε να το δεις μετα ουτε καποιος αλλος τροπος πρεπει να περιμενεις την αλλη μερα στις 12 το μεσημέρι αυτο δεν γινεται.η πρεπει να κανουν κατι εστω μετα απο μια ωρα τις προβολης να δινεται η δυνατοτητα να παιζει στο ondemand του δεκτη η να αλλαξουν ωρα και να γινει στις 9 οπως ηταν και περσι ετσι προλαβεις και να δεις και τα 2 η ακομα να γραψεις το ενα και να δεις το αλλο .αυτο πρεπει να το δουν αυτοι που κανουν το προγραμμα. Και δευτερον γιατι το gotham αρχιζει την αλλη εβδομαδα αφου τελευταια ολες σχεδον οι σειρες ειναι 24 με 48 ωρες μετα την αμερικη ,η σειρα έπαιξε το πρωτο επεισοδιο στην αμερικη σε εμας γιατι μετα απο μια εβδομάδα .εχουν κανει λαθος υπολογισμους δεν ξερω τι γινεται αλλα φέτος. Εκτος απο το on demand έστω και σε αυτους που εχουν 3πλει και τα hd καναλια ολα τα αλλα εχουν μεινει πισω οχι οτι ο οτε εχει κατι καλυτερο αλλα περιμεναμε περισσότερα απο την νοβα που ειναι και η πρώτη πλατφόρμα της χωρας ,ειδικα με το ριπλει τιβι τις εβαλε τα γυαλια ο οτε επρεπε να το εχει και η νοβα μαζι με το on demand οπως και ο οτε το εχει μαζι με το δικο του on demand με χρεωσει αλλα σε λιγες μερες θα εχει και χωρις χρεωσει.ελπίζω να το δει και να πραξει αναλογα προς βελτιωσει .

Εγώ έχω όλο το ποδόσφαιρο δεν είναι όλα ελεύθερα, ελεύθερα όλα είναι όσοι έχουν μόνο τα cinema είτε όλα.

Κι εγώ έχω Forthnet τηλεφωνία (πλέον Nova) και θεωρώ απαράδεκτο να μην έχω πρόσβαση στα ντοκιμαντέρ της Nova...
Έλεος πια, πόσο κακομαθημένοι μπορεί να είμαστε;

Εχει προκύψει αλλο θεμα πηγαν και εβαλαν τις σειρες στο σινεμα 4 οκ αλλα τις εβαλαν στις 10 το βραδυ αμα την ιδια μερα παιζει πρεμιερα μια ταινια στο σινεμα 1 πως θα την δεις

Καλά τα λες. Να μην βάλει ποτέ ταυτόχρονα δυο πρεμιέρες (όχι μόνο ταινία και σειρά, αλλά και δυο ταινίες ταυτόχρονα), γιατί δεν θα μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε. Αν βάλει να βρει τρόπο να μπορούμε να τις παρακολουθούμε ταυτόχρονο (και τρεις και τέσσερις αν γίνεται). Άσε που εκείνη την ώρα παίζουν νέα επεισόδια σε σειρές στο travel channel, απαράδεκτη η Nova. Να βρει τρόπο άμεσα ώστε να μην είναι κανένας παραπονεμένος!

Να δω τι άλλα παράπονα έχουν σειρά...
Συγνώμη, κοι διαχειριστές, αλλά δεν κρατήθηκα!

Ας κανω και εγω ενα ''παραπονο'' μπας και το ακουσει κανεις .Στο vod πρεπει να κλικαρεις σε καθε ταινια για να δεις αν ειναι κλειδωμενη η οχι , κατι που για μενα κανει σχεδον ''αχρηστη'' την υπηρεσια . Δεν μπορουν να βαλουν το λουκετακι στο μενου με ολες τις ταινιες να ξερουμε τι μπορουμε να δουμε και τι οχι ?

Last edited:
Ωραία ,πήγαν τις σειρές στο nc 4.Ο ήχος γιατί είναι ακόμα στέρεο όμως;Δεν υποτίθεται ότι θα γινόταν "άμεσα" 5.1?

Επανέρχομαι για μια ακόμα φορά στο γεγονός ότι στις μεταδόσεις των αγώνων της Superleagueι χάνονται φάσεις (έστω και μη σημαντικές) από την ροή του αγώνα για να δούμε ένα ριπλει (ή τον προπονητή ή την εξέδρα). Αυτό δημιουργεί (τουλάχιστον σε εμένα) μεγάλο εκνευρισμό. Πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούν οι σκηνοθέτες ότι κατά την ροή του αγώνα δεν πρέπει να δείχνουν τίποτε άλλο?? Είδα και το Παναιτωλικός - Παναθηναικός και το ΑΕΛ - Ολυμπιακός και συνέβαινε το ίδιο και στα δύο παιχνίδια....
Αν ξέρει κάποιος που (στην ΝΟΒΑ) μπορώ να απευθυνθώ για τον παράπονο γιατί σκοπεύω να διαμαρτυρηθώ επισήμως, παρακαλώ να ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Επανέρχομαι για μια ακόμα φορά στο γεγονός ότι στις μεταδόσεις των αγώνων της Superleagueι χάνονται φάσεις (έστω και μη σημαντικές) από την ροή του αγώνα για να δούμε ένα ριπλει (ή τον προπονητή ή την εξέδρα). Αυτό δημιουργεί (τουλάχιστον σε εμένα) μεγάλο εκνευρισμό. Πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούν οι σκηνοθέτες ότι κατά την ροή του αγώνα δεν πρέπει να δείχνουν τίποτε άλλο?? Είδα και το Παναιτωλικός - Παναθηναικός και το ΑΕΛ - Ολυμπιακός και συνέβαινε το ίδιο και στα δύο παιχνίδια....
Αν ξέρει κάποιος που (στην ΝΟΒΑ) μπορώ να απευθυνθώ για τον παράπονο γιατί σκοπεύω να διαμαρτυρηθώ επισήμως, παρακαλώ να ενημερώσει. Ευχαριστώ.
συμφωνω απολύτως,οπως ακόμα κ αυτο το κόλλημα με τον κωδικό , που τον πετάει σε ένα μεγάλο μπλε τετράγωνο όπου να ναι στην οθόνη ,κάθε φορά που εχει live.α υτο το πράγμα δεν μπορούν να το μικρυνουν τουλάχιστον ή να είναι διαφανές ή να το πετάει μόνο στο πάνω μέρος.σορρυ άλλα σε οτε που έχω δει το έχει πάνω ή κάτω δεξιά κ με πολύ μικρά νούμερα.Ελεος πια τόση τεχνολογία έχουν.

συμφωνω απολύτως,οπως ακόμα κ αυτο το κόλλημα με τον κωδικό , που τον πετάει σε ένα μεγάλο μπλε τετράγωνο όπου να ναι στην οθόνη ,κάθε φορά που εχει live.α υτο το πράγμα δεν μπορούν να το μικρυνουν τουλάχιστον ή να είναι διαφανές ή να το πετάει μόνο στο πάνω μέρος.σορρυ άλλα σε οτε που έχω δει το έχει πάνω ή κάτω δεξιά κ με πολύ μικρά νούμερα.Ελεος πια τόση τεχνολογία έχουν.
Συμφωνώ κι εγώ για τον κωδικό. Απαράδεκτο. Έχει τύχει να χάσω φάσεις που ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γκολ

Ειδα στο σατλεο ανακοινωση της νοβας για το προγραμμα του Οκτωβρίου λεει για τις ταινιες και τις σειρες και στο τελος αναφέρετε στο 5.1 ηχο. Που ακουμε οταν βλεπουμε τις σειρες εσυς εχετε δει 5.1 στο σινεμα 4 γιατι θα τρελαθω .εγω παντως δεν ακουωΤίποτα.και εκτος αυτου δεν εβαλαν και το καναλι στο νοβα γκο αφου μετεφεραν τις σειρες δηλαδη πρεπει εγω να τις δω μια μερα μετα αφου το on demand λειτουργει ετσι και στον δεκτη και στο νοβα γκο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://satleo.gr/news/9045-καθηλωτικό-το-τηλεοπτικό-πρόγραμμα-του-οκτωβρίου-στα-κανάλια-novacinema