Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Σιγά -σιγά η cosmote (καθώς θα τσιμπάει περισσότερα studio) θα πάρει και πολλούς ακόμα συνδρομητές της ΝΟΒΑ και ας μείνουν στην ΝΟΒΑ μόνο αυτοί που ενδιαφέρονται για την superleague. Το πράγμα αγαπητή ΝΟΒΑ φτάνει στο αμήν και δεν βλέπω προσθήκες ουσίας για αντιστροφή του κλίματος.

αυτο ισχυει. δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους εκει στη forthnet

Last edited by a moderator:
αυτο ισχυει. δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους εκει στη forthnet
κακά τα ψέματα ο οτε ισχυροποιεί το κομμάτι των ταινιών (έστω κ με το on demand) Αλλά να ξέρετε το ισχυρό εργαλείο της νοβα (εκτός το ελληνικό ποδόσφαιρο κ το μπάσκετ) είναι οι σειρές , έχει HBO . Αλλά πρέπει να δώσει λίγο χρήμα να κρατήσει ή να ανανεώσει τα στούντιο των ταινιών , κ σειρών

κακά τα ψέματα ο οτε ισχυροποιεί το κομμάτι των ταινιών (έστω κ με το on demand) Αλλά να ξέρετε το ισχυρό εργαλείο της νοβα (εκτός το ελληνικό ποδόσφαιρο κ το μπάσκετ) είναι οι σειρές , έχει HBO . Αλλά πρέπει να δώσει λίγο χρήμα να κρατήσει ή να ανανεώσει τα στούντιο των ταινιών , κ σειρών
Αν είναι να πληρώνω την καλή ταινία την παίρνω κι απ το videoclub... Ένας λόγος που με κράτησε η ΝΟΒΑ (με 42 ευρώ φουλ πακέτο φυσικά) είναι η Ευρωλιγκα και οι ταινίες

Μόλις είδα διαφήμιση του cosmote TV.

Προς nova:λιγο ακόμα να συνεχίσετε έτσι σας πήραν τα σωβρακα

Δεν πειράζει εμείς όλοι έχουμε τις καλύτερες προσφορές έτσι δεν λένε και ας δίνουν με την ίδια τιμή σε άλλους extra παροχές.
Φοβερές δυνατότητες και δυνατό περιεχόμενο ποια η cosmote TV.

Μόλις είδα διαφήμιση του cosmote TV.

Προς nova:λιγο ακόμα να συνεχίσετε έτσι σας πήραν τα σωβρακα

μονο του παπασταθοπουλου πηγαν να παρουν τα σωβρακα
με τις νεες τιμες 3play που λανσαρε προσφατα η νοβα ειναι ασυναγωνιστη
σε περιοχες που εχει δικτυο
αν αντεξει η νοβα πιστευω οτι με την ληξη συμβολαιων οτε
πολλοι θα την προτιμησουν

Τα δεδομένα εδώ και περίπου ένα χρόνο αλλά δείχνουν όμως... Μακάρι

Δεν είναι μόνο η τιμή. Πρέπει να έχει περιεχόμενο. Τα στούντιο γιατί τα έχασε??

αν και ξεφευγουμε, νομιζω οτι πρεπει να αποδεχθουμε το γεγονος οτι
σε περιοδο παρατεταμενης μειωσης μισθων και συνταξεων στην προσπαθεια
πολυ καλυτερων τιμων των πακετων της,θα χασει αναγκαστικα μερικα

οσο χάνει υλικο όμως θα χάνει και πελάτες.
ο οτε παρα τις αυξήσεις στη τιμή,αύξησε αισθητά τους συνδρομητές του αφου το μονο που κανει εινα να προσθετει δικαιωματα και υλικο.

αν και ξεφευγουμε, νομιζω οτι πρεπει να αποδεχθουμε το γεγονος οτι
σε περιοδο παρατεταμενης μειωσης μισθων και συνταξεων στην προσπαθεια
πολυ καλυτερων τιμων των πακετων της,θα χασει αναγκαστικα μερικα

Χωρίς κανένα ίχνος προσβολής, γνωρίζεις πως διεξάγεται ένας διαγωνισμός;

Για να καταθέσεις προσφορά, απαιτείται στον φάκελο και η ανάλογη εγγυητική. Της οποίας το ποσό ποικίλει ανάλογα με τον διαγωνισμό που διεξάγεται. Όταν μια εταιρία δεν μπορεί να εκδώσει ή να της εκδώσουν εγγυητικές επιστολές -και αυτό συμβαίνει για όλο τον όμιλο τους, χάνει και η forthnet διαγωνισμούς για αυτό τον λόγο- δεν είναι ότι χάνει δικαιώματα γιατί αποφάσισε ότι δεν τα θέλει, ή επειδή είναι στο business plan της, αλλά επειδή δεν μπορεί να τα αποκτήσει. Ως φυσικό επόμενο λοιπόν, μειώνει τις τιμές της.

Οι εταιρίες που διεξάγουν τους διαγωνισμούς για τα δικαιώματα κοιτάζουν προφανώς τις προσφορές των εταιριών αλλά και τον αριθμό συνδρομητών όπως επίσης και το trend αυτού.

Καμία εταιρία δεν μειώνει τιμές επειδή μειώνονται οι συντάξεις...ούτε και χάνει δικαιώματα λόγω αυτών.

Δηλαδή η νοβα πήγε σε όλους τους διαγωνισμούς με φακέλους μισοσυμπληρωμενους?

Αν, λέω αν, εμένα που με ενδιαφέρει το θέμα των ταινιών, την επόμενη χρονιά πάρει η Cosmote και κανά δύο studio ακόμα (αλήθεια μέχρι πότε έχει συμφωνίες η ΝΟΒΑ; ) τότε εγώ γιατί να μείνω στην ΝΟΒΑ; αν με παρόμοιο ποσό το κινηματογραφικό πακέτο θα είναι καλύτερο στην cosmote. Δεν ξέρω αν η ΝΟΒΑ θα έχει περισσότερο κέρδος με συνδρομητές τύπου family, family+ pack παρά με συνδρομητές τύπου cinema/sports/full pack. Ξέρω ότι τα 3 τελευταία έχουν τα περισσότερα έξοδα αλλά είναι και οι κράχτες της και φέρνουν περισσότερα έσοδα. Αν χαθούν ταινίες τότε αρκετοί θα μεταπηδήσουν με αποτέλεσμα απώλειες γιατί τότε κράχτης θα είναι μόνο το sports pack (με οτιδήποτε έχει αυτό για μερικούς) και όχι τυχόν cinema pack με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί και το full pack.

Χωρίς κανένα ίχνος προσβολής, γνωρίζεις πως διεξάγεται ένας διαγωνισμός;

Δεν με προσβαλεις καθολου,απλως δεν πιστευω οτι ισχυει 100%αυτο για τις κινησεις της νοβα
και επιμενω οτι γιαυτη την περιοδο που ζουμε αυτες οι κινησεις και οι μειωσεις τιμων
θα φερουν αποτελεσματα σε ενα-δυο χρονια

Έχοντας χάσει τόσο περιεχόμενο δεν ξέρω αν είναι τόσο σίγουρο αυτο.
Και ο ΟΤΕ ξεκίνησε με πολύ χαμηλή τιμή αλλά πήρε τα πάνω του όταν αύξησε το περιεχόμενο περίπου από τότε που πήρε premier league και τη συνέχεια την ξέρουμε. Ήδη είναι πρώτος σε συνδρομητές

Δηλαδή η νοβα πήγε σε όλους τους διαγωνισμούς με φακέλους μισοσυμπληρωμενους?

Προφανώς και δεν θα ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς φαντάζομαι, αλλά για αυτούς που είχαν τα μεγαλύτερα bids. Δεν σου εκδίδει καμία τράπεζα εγγυητική εάν είσαι κακοπληρωτής.

Δεν με προσβαλεις καθολου,απλως δεν πιστευω οτι ισχυει 100%αυτο για τις κινησεις της νοβα
και επιμενω οτι γιαυτη την περιοδο που ζουμε αυτες οι κινησεις και οι μειωσεις τιμων
θα φερουν αποτελεσματα σε ενα-δυο χρονια

Σύμφωνοι, αλλά και πάλι, full pack + double play το κοστολογεί στα 60 ευρώ με τις νέες τιμές, στα 70 ευρώ τον μήνα με τις τωρινές. Είναι εκτός πραγματικότητας οι συγκεκριμένες τιμές. Στον ΟΤΕ σου βγαίνει με τις τιμές τιμοκαταλόγου φθηνότερο και θα έχεις και τηλεφωνία ΟΤΕ όχι forthnet. Αλλά και πάλι, δεν έχει καμία σημασία η σύγκριση τιμών. Αυτός που θα κοιτάξει τις τιμές θα πάρει το double play + start με τα 25 ευρώ.

Εάν κάναμε μια προσπάθεια ανάλυσης του business plan με την παραπάνω κίνηση, έχοντας πακέτο triple play στα 25 ευρώ, -εκτός του ότι είναι προφανώς υπερβολικά κάτω του κόστους- το κάνει για να γίνει ξανά market leader στην TV. Κατ εμέ δεν είναι σωστή πρακτική το να πουλάς κάτω του κόστους για τα νούμερα. Αυτός που ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο είναι ο συνδρομητής των cinema/sport (full) και για αυτούς πρακτικά δεν κάνουν τίποτα. Οι υπόλοιποι που θα επιλέξουν start το βλέπουν σαν perk στην ίδια τιμή που θα έπαιρναν το double play. Θα τους πουν και για 200+ κανάλια και θα καταενθουσιαστούν.

η τελευταια σου προταση ειναι αυτο που με κανει να πιστευω οτι αφου θα συνεχιστει και τα επομενα
χρονια η μειωση μισθων και συνταξεων ο κοσμος ειτε θα κοψει τις συνδρομες ειτε θα στραφει στην φθηνοτερη επιλογη
των 25ευ.της νοβα-ετσι κιαλλοιως οσοι αρεσκονται στο ελλην.πρωταθ.(και ειναι πολλοι)θα εξακολουθουν να διαθετουν
ενα μεγαλυτερο ποσο του εισοδηματος των γιαυτο
τελος επειδη εχω κανει συγκριση τιμων των δυο πλατφορμων δεν βρισκω επουδενι φθηνοτερο το κοσμοτεσατ και προσωπικα
εχω καταληξει με λογους που εχω ξανααναφερει στηνεπιλογη της νοβα
υποσημ.-οσοι εχουν νοβα εξοχικο και με ενα πατημα στο ταμπλετ μεταφερουν σε 3λ.το σημα στην οικια τους με καταλαβαινουν

Δεν θέλουν όλοι triple-play από μια εταιρεία. Υπάρχουν ανταγωνιστικότερες τιμές σε πακέτα double-play που συνδυαστικά με ένα πακέτο δορυφορικής τα οποία η Nova χρεώνει σκανδαλωδώς άνω των 50 , βγαίνουν σε παρόμοιες τιμές. Δεν είναι τυχαίο ότι ο OTE αυξάνει τους συνδρομητές ενώ στη Nova μειώνονται. Με το που θα βγουν και τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου (ο ΟΤΕ τα δημοσιοποίησε, εν αναμονή Forthnet) ετοιμάσου να δεις τι γίνεται στην αγορά.

Καλά δε νομίζω ότι θα πέσουν από τα σύννεφα. Είναι αποτέλεσμα επιλογών τους όλα αυτά

οι σημερινες τιμες των πακετων της νοβα δεν ξεπερνουν τα 37ευ.το φουλπακ για οσους ενδιαφερονται
οσον αφορα τα αποτελεσματα ειμαι σιγουρος οτι θα πεσουν απο του χρονου για τον κοσμοτεσατ

Το προβλημα στο ιντερνέτ υπάρχει ακομα ενω πριν 15 μερες που το ειχαν δει έτρεχε. Με 15 τωρα κάνει αποσύνδεσης και ειναι 8 ,το έστειλαν για να το δει ο οτε 2 φόρα και τωρα ειδε οτι ειναι ο βρόγχος αλλα δεν μπορει να το φτιαξει Γιατί τωρα. Δεν εχει να μου δωσει αλλον και πρεπει να περιμενω.ειναι δυνατον να μην εχει αλλο καλωδιο τι να κανω δεν μου δινει η νοβα το τηλ. Του οτε ,ζητησα απο την νοβα να μην πληρωσω για τις υπηρεσιες αυτες και μου ειπε να δωσω το τρεχων λογαριασμο και τον αλλο μηνα θα μου το αφαιρεσουν αν το κανουν αλλα με το ιντερνετ τι να κανω δηλαδη αμα καποιος αλλος ζητησει νεα γραμμη θα του δωσουν καλωδιο ,το κανουν επιτηδες για να φυγουν ολοι απο την νοβα ,να κανω μια αιτηση στον οτε.πως μπορω να μαθω αν λέει αλήθεια οτι εχει καλωδιο η οχι .βοηθηστε με παρακαλω πες τε μου τι να κανω.