Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ίσως να είναι λίγο λάθος που το γράφω εδώ Γιατί δεν φταίει η Νόβα Αλλά το να μην έχεις πρωτάθλημα τις μισές φορές είναι τραγικό ενώ ένας κύριος λόγος που πολλοί την έχουν είναι αυτός.. . Κάποιες φορές σκέφτομαι να αλλάξω στρατόπεδο απλά θα πρέπει να πάω σε μαγαζιά έξω για κάποια ματσ που έχουν ενδιαφέρον

Ίσως να είναι λίγο λάθος που το γράφω εδώ Γιατί δεν φταίει η Νόβα Αλλά το να μην έχεις πρωτάθλημα τις μισές φορές είναι τραγικό ενώ ένας κύριος λόγος που πολλοί την έχουν είναι αυτός.. . Κάποιες φορές σκέφτομαι να αλλάξω στρατόπεδο απλά θα πρέπει να πάω σε μαγαζιά έξω για κάποια ματσ που έχουν ενδιαφέρον
Εγώ πάλι δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό. 30 αγωνιστικές πληρώνεις, 30 αγωνιστικές θα δεις.

δεν ειναι ετσι οπως τα λες οπως η Nova διεκδικει αποζημιωση για την μη μεταδοση του προιοντος ετσι οφειλει και η εταιρεια να επιστρεφει το αναλογο αντιτιμο πισω στον συνδρομητη.

Μην ξεχνάτε τα τους επαγγελματίες (καφενεία, καφετέριες, μπαρ με έμφαση στο αθλητικό κομμάτι). Αυτού πληρώνουν αρκετά παραπάνω και δεδομένου ότι η Nova πλέον έχει χάσει πολλά πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το ΣΚ περιμένουν πως και πως τα ποδόσφαιρα για να βγάλουν πελάτη. Πρόσφατα πήγα σε γνωστό μου με καφενείο και ο άνθρωπος είχε την λογική πληρώνω ΟΤΕ TV για τα X, "πληρώνω NOVA για 4 Κυριακές". Ακριβώς τα λόγια του. Ακόμη και με το μπάσκετ που τον ρώτησα το ενδιαφέρον είναι ελάχιστο πλέον και για τα σημερινά οικ. δεδομένα εκτός και αν μιλάμε για παιχνίδια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ (μεταξύ τους και με τον περιορισμό ότι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ στα εντός Ελλάδας τα έχει ο OTE) και λίγα παιχνίδια Euroleague κυρίως των Ελληνικών με τις κορυφαίες ομάδες. Οπότε ναι, ο επαγγελματίας θα πρέπει σίγουρα να αποζημιωθεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και ο οικιακός χρήστης δεν θα πρέπει. Προσωπικά έχω Nova για 4 ώρες θέαση την εβδομάδα. 1 ματς ποδόσφαιρο κι 1 ματς μπάσκετ.

Και καθημερινές κάποιες φορές έχουμε και δουλειές δεν είναι πάντα εφικτό να κάτσω σπίτι να δω τα παιχνίδια... Γιατί οι εμβόλιμες συνήθως είναι μεσοβδόμαδα

Πάλι καλά που είναι και το novasports stories και βλέπουμε κανένα ματσάκι δεν λες;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Χάνει που χάνει ένα κάρο περιεχόμενο... Δε βάζει 2-3ντοκυματερ κανάλια να πούμε ότι κάτι κάνουν?? Λέω εγώ τώρα...

εγώ πάντως το 3play το γύρισα σε 2play χωρίς τν,αφού πλέον έχει χάσει σχεδόν τα πάντα από αθλητικά και την κρατούσα για έναν αγώνα την εβδομάδα στην ουσία..

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Προσωπικα για μενα δεν με καλυπτει πλεον, ταινιες δεν βλεπω ,μπασκετ μονο βλεπω και αυτο ΜΟΝΟ τον Παναθηναικο , να εχω συνδρομη για να βλεπω εναν αγωνα την εβδομαδα και αν, δεν αξιζει ,υπαρχει και αλλος τροπος να τον δω

Και εγώ φίλε το είχα για ένα χρόνο μόνο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Τότε είχε και champions league και έβλεπα κάτι. Μόλις έχασε το champions league έχασε και εμένα.

Re: Απάντηση:

Καλησπέρα σας,
Μετά απο την καινουρια αναβάθμιση του player του nova go, δεν μπορουμε να δουμε live αγώνες ελληνικου πρωταθλήματος παράλληλα με την τηλεόραση του σπιτιού, αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι με δίκτυο forthnet. Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο καθώς λόγω εργασίας ταξιδεύω συνεχως με αποτέλεσμα, όταν το ξενοδοχείο μου δεν εχει δικτυο forthnet, να μην μπορω να δω τους αγωνες που επιθυμώ λαιβ, γιατι διαφορετικά θα διακοπεί η σύνδεση της τηλεόρασης του σπιτιού και δεν θα μπορεί η οικογενεια μου να παρακολουθησει το πρόγραμμα. Πιστεύω ένα προγραμμα σαν το nova go δεν θα πρεπε να χει τετοιους περιορισμους γιατι οπως λεει και το ονομα του ειναι για ανθρωπους που δεν βρισκονται στο σπιτι του και δεν μπορουν να παρακολουθησουν το προγραμμα απο την τηλεόραση τους. Κατα την γνώμη μου είναι μια απαραδεκτη ενέργεια απο την νοβα.

Last edited by a moderator:
Αυτή ειναι μια αψυχολόγητη ενεργεια, κανεις δε το αμφισβητεί αυτό. Δεν υπαρχει λόγος να μιλάμε για πειρατες και για αδικημενους. Πειρατεια παντα θα υπαρχει, αυτη η ενεργεια δεν αποτελει μετρο αντιμετώπισης. Αυτο που ειναι σημαντικό ειναι να μεινουμε ψυχραιμοι και να εξηγησουμε στη νοβα τους λόγους διαφωνιας και κυριως τις συνεπειες που θα εχει μια τετοια κινηση απο μερια τους. Οι εκρηξεις και οι αναρχες φωνες δεν βοηθησαν ποτε και πουθενα.

Καλησπέρα σας,
Μετά απο την καινουρια αναβάθμιση του player του nova go, δεν μπορουμε να δουμε live αγώνες ελληνικου πρωταθλήματος παράλληλα με την τηλεόραση του σπιτιού, αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι με δίκτυο forthnet. Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο καθώς λόγω εργασίας ταξιδεύω συνεχως με αποτέλεσμα, όταν το ξενοδοχείο μου δεν εχει δικτυο forthnet, να μην μπορω να δω τους αγωνες που επιθυμώ λαιβ, γιατι διαφορετικά θα διακοπεί η σύνδεση της τηλεόρασης του σπιτιού και δεν θα μπορεί η οικογενεια μου να παρακολουθησει το πρόγραμμα. Πιστεύω ένα προγραμμα σαν το nova go δεν θα πρεπε να χει τετοιους περιορισμους γιατι οπως λεει και το ονομα του ειναι για ανθρωπους που δεν βρισκονται στο σπιτι του και δεν μπορουν να παρακολουθησουν το προγραμμα απο την τηλεόραση τους. Κατα την γνώμη μου είναι μια απαραδεκτη ενέργεια απο την νοβα.

Καλησπέρα, η οικογένεια σου θα μπορεί να παρακολουθεί χωρίς πρόβλημα τα υπόλοιπα κανάλια εκτός απο αυτό που θες να δεις εσυ τον αγώνα (πχ το Novasports2 HD). Οι περιορισμοί αφορούν τα αθλητικά κανάλια μόνο.

ναι το εχω καταλαβει αυτο, απλως και ο γιος μου θελει να παρακολουθησει τον αγωνα απο το σπιτι...γιατι να στερηθει ενας απο τους δυο μας τον αγωνα ενω δινω τοσα χρηματα για το full pack της νοβα;;;;

παρακαλώ διαβιβάστε στους ανωτέρους σας ότι θα μετανιώσουν την απόφαση τους να μη σεβαστούν τον πελάτη (υπόθεση novago) που σε τέτοιες εποχές δαπανά τόσα λεφτά για τη νοβα...εννοείται ότι απο πλευράς μου δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανανέωση συμβολαίου! καλα θα κάνουν να το επαναφέρουν στη πρότερη κατάσταση!

Εγω δεν βλεπω αθλητικα αλλα η νοβα εχει ξεφυγει πρωτα δεν εχει ταινιες οκ με αυτο τις εχασε δευτερον προβληματα με το on demand τριτον ειμαι απο τις 11 νοεμβριου με ίντερνετ 4 και συνεχεια διακοπες και πρεπει να περιμενω 6 μηνες να βαλει ο οτε καινουριο καφαο και οπτικες ινες ενω ο οτε μου δινει βρόγχο με vdsl σε αυτούς δεν τους το αλλαζει ,ζηταω προσφορα και μου δινουν μετα απο 10 μερες ενα πακετο το οποιο ηδη υπάρχει με δεσμευση 24 μηνη και περιμενω ξανα να μιλήσουν μαζι μου για μειωση της τιμης γιατι εχω μονο τιβι και τηλ. Και ακομα περιμενω την προσφορα τους ολοι εδω στην γειτονια εχουν ιδιο προβλημα μαλιστα σε καποιους τους εβαλαν και voip για καλύτερα και τωρα δεν εχουν ουτε τηλ. Και τωρα εχει περιορσμους και στο νοβα γκο .δεν πανε να κουρευονται ειναι απαραδεκτοι μονοι τους διωχνουν πελατες να φυγουμε ολοι εγω αυτο θα κανω και να μεινουν με την διαφημιση που λεει δωστα ολα στο θεατη ας κλεισουν ,ας δηλωσουν πτώχευση αμα δεν μπορουν πια υπαρχει και το κοσμοτε τιβι.ελεος πια.

ας δηλωσουν πτώχευση αμα δεν μπορουν πια υπαρχει και το κοσμοτε τιβι.ελεος πια.

Αν μείνει μόνο του το cosmote tv τότε να δεις 80αρια (μόνο η δορυφορική), εκεί να δεις γκρίνια!
Θα μου πεις "το κόβω", οκ! πας για αγώνες σε καφετέρια... τουλάχιστον 2 φορες την εβδομάδα (βλέπεις αν έχει ch league + europa league+ superleague + οτιδήποτε άλλο) από 3 ευρώ μινιμουμ ο καφές (μην ξεχνάμε 1/1/17 παίρνει φόρο και ο καφές) = 6 ευρώ μινιμουμΧ 4 εβδομάδες = 24 ευρώ μόνο για ένα αγώνα τη φορά μέσα σε καπνούς, βρισιές, αν πέσει και πίσω θέση κλπ κλπ. Φυσικά μόλις θα πηγαίνεις σπίτι θα βλέπεις το εξαίσιο θέαμα της ελεύθερης τηλεόρασης - ξέχασα υπάρχει και το άθλημα του "κατεβάσματος ταινιών" ή και το kodi. Έτσι θα βολευτεί η υπόλοιπη οικογένεια...
Αν πιστεύεις ότι η υπέροχη λύση είναι να μείνει μόνη η cosmote, ξεχνάς ότι αυτή άρχισε πρώτη τους περιορισμούς με το δίκτυο της;

Εχεις δικιο το θεμα ομως δεν ειναι μονο η τιβι ας μεινει μονο τιβι για να υπαρχει ανταγωνισμος οπως ηταν παλια αλλα χωρις περιορισμους πληρωνουμε τσαμπα δεν το προσφερουν.γιατι στο ίντερνετ και τηλεφωνια ο οτε του βαζει τρικλοποδιές του ριχνει σημα δεν του δινει αλλο βρογχο αμα ειναι προβληματικος εμενα μου ειπε ο οτε φυγε και ελα σε εμας εχουμε γραμμες δικες μας να σου δωσουμε οτι ίντερνετ θελεις .δηλαδη με κανει να φυγω απο την νοβα και οκ φευγω κραταω μονο νοβα τιβι το on demand πως θα το δω αφου θελει συνδεση νοβα και δεν υποστηριζει αλλο παροχο .οποτε τα εχουν κανει σαλατα