Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ο καλύτερος σύμμαχος της Cosmote έχει γίνει η Nova. Βλέπω πως η Nova κάνει απέλπιδες προσπάθειες να 'κλειδώσει' τα όποια αθλητικά θέλει και κυρίως το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τόσα χρόνια είχε το μονοπώλιο και χτύπαγε με τιμές σκάνδαλο. Η Forthnet μετά το απογείωσε σε θέματα κακοδιαχείρισης. Τιμές κάτω του κόστους με ταυτόχρονα προβλήματα ρευστότητας που όχι απλά δεν έχουν λυθεί αλλά κι έχουν χειροτερεύσει (το πέρασμα στις τράπεζες που δεν έχουν σάλιο πλέον στην Ελλάδα μόνο αρνητικό είναι). Η πολιτική που πλέον ακολουθείται είναι η "πονάει χέρι, κόβει χέρι" και είναι πραγματικά ντροπή. Όχι ότι η Cosmote είναι καλύτερη αλλά τα αυτογκόλ με το on-demand μέσω του δικού της δικτύου και οι ολοένα περισσότεροι περιορισμοί στις υπηρεσίες όπως το Go (περιορισμός συσκευών, αθλητικά από μια πηγή μόνο) είναι τραγικοί και δείχνουν απελπισία.

Η ιδια προσεγγιση ειναι και για τις δυο εταιριες. Απλα πισω απο το τηλεοπτικό της νοβα δεν υπαρχει ενας πλουσιος όμιλος οτε (ή μια deutsche telekom) για να μπορεσει να απορροφησει τη χασουρα. Αυτο που εγινε λοιπον, πουλησαν αρκετα κατω του κοστους, δημιουργησαν συνδρομητικη βαση εχοντας καποιον να εξισσοροπησει τις απωλειες και στη συνεχεια αυξησαν τις τιμες προς εξομαλυνση του ισοζυγιου κερδος/απωλεια. Καλή τακτική και η forthnet θα μπορουσε να ειχε κανει κατι αντιστοιχο δεδομενων των τιμων που πουλουσε τοτε. Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα..

η νοβα οταν της καλες εποχες που επαιζε μπαλα μονη της βαραγε 60 ευρω τον μηνα μονο τηλεοραση και σου ελεγε και φτηνη ειναι οι συνδρομη ας σκεφτοταν οτι στο κοσμο ολα αλλαζουν και τιποτα ιδιο δεν μενει.αν απο τοτε ειχε σεβαστει τον συνδρομητη με 25 εως 30 ευρω τον μηνα φουλ πακ τωρα θα ηταν πανισχυρη με βαση συνδρομητικη που μπορει να εφτανε και το εκατομμυριο.αλλα ελα μωρε κοροιδα ειναι πληρωνουν μονοπολιο ειμαστε κλπ καλα να παθει τωρα.δεν εβαλε μυαλο με το alfa digital τοτε που εδωσε ποσα εκατομυρια για να παρει το ελληνικο πρωταθλημα και σε μια νυχτα εκλεισε.αλλα εκανε ακριβως το ιδιο και εκεινη εριξε στο ελληνικο πρωταθλημα πολλη χρημα και παει τωρα για φουντο συν βεβαια τους αχρηστους διευθυντες που εχει ασχετοι απο μαρκετιγκ ολοι τους.

Αντί να περιορισουν την παράνομη θέαση περιοριζουν την νόμιμη. Παγκόσμια πρωτοτυπία για άλλη μια φορά από τη νοβα. Μα ποιο μυαλό τα σκέφτεται αυτά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με μερικά χρόνια πάλι όλοι στον ΟΤΕ dt θα καταλήξουμε. Δηλαδή αυτοί μας ωθουν. Το ίδιο γίνεται και στην κινητή. Τσιμπας προσφορά και έχες καλή τιμή και φουλ σήμα παντού (και 4g). Και κετα σου λεει η καθε voda ελα σε μενα! Μα γιατιιιιι?????

ο καθενας μας παιρνει προσφορα γιατι υπαρχει ανταγωνισμος
αν γινει μονοπωλιο ξανα, θα μας γλεντησουν οι γερμανοι του οτε οπως μας γλεντουν στην οικονομια τωρα
καιγω βεβαια επελεξα νοβα γιατι υπερκαλυπτει τις αναγκες μου με τις υπηρεσιες της και την τιμολογηση της
και με ενοχλει καπως οταν περιοριζει τις επιλογες μου αλλα δεν φτανω στο αλλο ακρο με τις γκρινιες
και ναι σακελς πηγα και στην βοντα νταμπλ πλαυ με πολυ καλυτερη τιμη απο τον οτε που με εγραψε 50χρονια
συνδρομητης η οικογενεια μου

Ποια πειρατεια και γυφτιες? Τι ειναι αυτα τα πραγματα ?
Να βαλουν και οριο να μην επιτρεπεται σε φιλους σου ή συγγενεις να ερχονται σπιτι να βλεπετε αγωνες ή να κλεινεις τα πατζουρια να μη δει ο απεναντι γειτονας

Last edited by a moderator:
Ποια πειρατεια και γυφτιες? Τι ειναι αυτα τα πραγματα ?
Να βαλουν και οριο να μην επιτρεπεται σε φιλους σου ή συγγενεις να ερχονται σπιτι να βλεπετε αγωνες ή να κλεινεις τα πατζουρια να μη δει ο απεναντι γειτονας

:grinning-smiley-043

καλα ρε νοβα ποιος καιγεται να δει πλατανιας -πανιονιος και βεροια -παναιτολικος και κλεινεις την εφαρμογη.αντε να το κανεις για ολυμπιακο αεκ παο και παοκ τα υπολοιπα παιχνιδια ποιος τα βλεπει.εχεις δυσαρεστησει πολυ κοσμο και πολλοι γνωστοι ειναι τσατισμενοι μαζι σου και θα πεσει κοψιμο σε προειδοποιουμε ασε τις αηδιες περι πειρατειας και λοιπες χαζομαρες.δηλαδη τοσα χρονια δεν σε πειρατεουνε και σε επιασε τωρα ο καημος.

Υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν τα κανάλια που προβάλλονται στο novago?? Είναι πάρα πολύ λίγα , ούτε τα ελεύθερα ψηφιακά δεν υπάρχουν ! Βασικά δεν υπάρχουν ούτε τα μισά από αυτά που πληρώνουμε στο πακέτο ! Στο ote tv go πχ βρίσκονται όλα τα κανάλια όπως ακριβώς υπάρχουν στη tv ,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που ένας πάροχος δίνει τα πάντα on the go κ ο άλλος το 1/4 των καναλιών. Είναι δυνατόν να έχει μέσα απο ελληνικά ψηφιακά μόνο το "ε"?

Φυσικά και έπρεπε να τα έχει όλα και φυσικά να παίζει και με τη σύνδεση και όχι μόνο με WiFi. Όταν είμαι σε χώρο χωρίς WiFi τι θα δω?

Με κινητή τηλεφωνία έχει μόνο νόημα αν είχε ειδικό πακέτο για unlimited nova go stream

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με τιμή 5 ευρώ το μήνα το πολύ

Έλεος με αυτόν τον κωδικό που βγάζει στην οθόνη. Έχασα ολόκληρη φάση που μπορούσε να ήταν γκολ. Τόσο δύσκολο είναι να το κάνετε όπως ο ΟΤΕ;

καλα σοβαρολογειτε να δινουμε ευρω επιπλεον για να βλεπουμε νοβαγκο με χρηση δεδομενων στα κινητα μας?

Γιατι να δινουμε παραπανω ?
Εγω μπορει να εχω πολλα gb στη συνδεση μου και να μη με νοιαζει γιατι μου απαγορευει να δω εναν αγωνα οταν ειμαι στο δρομο ή καπου αλλου που δεν εχει wifi ?

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

στη περιπτωση σου εχεις δικιο.αλλα καλυτερα να μη βαζουμε ιδεες στη νοβα και βρεθουμε προ εκπληξεων οι υπολοιποι

Τα εχει σχεδόν όλα, ελληνικα ελευθερα ψηφιακα κ τα συνδρομητικα ...πρωην συνδρομητης μεχρι πριν 2 μηνες ;)

Να επισημάνω επίσης το θέμα pvr που ένα χρόνο περίπου δεν δίνουν pvr kαι ο 865 έχει ξεχαστεί. Οτι να ναι.