Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,707
Θεσσαλονικη
Εδω και 20 λεπτα περίπου περιμένω στο chat ,για να απαντήσει κάποιος από την nova σχετικά με τα σπασίματα που αντιμετωπίζω σε ορισμένα κανάλια [δορυφορικά ] ,ενώ τα υπόλοιπα τα βλέπω κανονικά .Ελπίζω ανήμερα του 15αυγουστου να έχει απαντήσει κάποιος

Υγ
απάντησαν μόλις

pirovola

AVClub Enthusiast
Εδω και 20 λεπτα περίπου περιμένω στο chat ,για να απαντήσει κάποιος από την nova σχετικά με τα σπασίματα που αντιμετωπίζω σε ορισμένα κανάλια [δορυφορικά ] ,ενώ τα υπόλοιπα τα βλέπω κανονικά .Ελπίζω ανήμερα του 15αυγουστου να έχει απαντήσει κάποιος

Υγ
απάντησαν μόλις
Σε εμένα κάνει σπασίματα μία συχνότητα η 12730 που είναι το FX HD έχω αυξομειώσεις στην ποιότητα σε αυτήν την ζώνη.

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781

Υγ
απάντησαν μόλις
Εγώ περιμένω από πέρυσι τον Σεπτέμβρη...

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
405

Υγ
απάντησαν μόλις
Σου έδωσαν λύση;

Scorpio15

Established Member
9 December 2021
277
Σου έδωσαν λύση;
Το είχα και εγώ στα κανάλια που ανήκουν στη συχνότητα 12730. Δοκιμάστε να βγάλετε από το ρεύμα και κάντε επανεκκίνηση . Σε μένα μετά από δύο προσπάθειες έφτιαξε

• Like

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,707
Θεσσαλονικη
Το είχα και εγώ στα κανάλια που ανήκουν στη συχνότητα 12730. Δοκιμάστε να βγάλετε από το ρεύμα και κάντε επανεκκίνηση . Σε μένα μετά από δύο προσπάθειες έφτιαξε
Δεν έπιασε δυστυχώς το κόλπο ,ευχαριστω πολύ πάντως.Σ εμένα γίνεται σε 3-4 κανάλια[π.χ 400] που κάνει σπασίματα ,ενω το ARTE βγαζει σήμα ότι δεν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο .

• Wow

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
792

Υγ
απάντησαν μόλις
Δράμα η κατάσταση, περιμένω από την Τετάρτη να μου στείλουν το συμβόλαιο για να βάλω οπτική ίνα, έχω μιλήσει 5-6 φορές μαζί τους και ακόμα το στέλνουν...

• Wow

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,707
Θεσσαλονικη
Επειδή πρεπει να γράφουμε και τα καλά ,όταν υπάρχουν βέβαια .
Χθες πήραν τηλ και κλείστηκε ραντεβου σήμερα με τεχνικό Ηρθε στην ώρα του ,ρύθμισε τα LNB και λύθηκε το πρόβλημα . Ο κύριος που ήρθε ήταν ευγενέστατος και πολύ καλή διάθεση για να λυθεί το πρόβλημα .
Ενα σύν [+] στο να κάνω συμβόλαιο με την Νοβα

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Επειδή πρεπει να γράφουμε και τα καλά ,όταν υπάρχουν βέβαια .
Χθες πήραν τηλ και κλείστηκε ραντεβου σήμερα με τεχνικό Ηρθε στην ώρα του ,ρύθμισε τα LNB και λύθηκε το πρόβλημα . Ο κύριος που ήρθε ήταν ευγενέστατος και πολύ καλή διάθεση για να λυθεί το πρόβλημα .
Ενα σύν [+] στο να κάνω συμβόλαιο με την Νοβα
50€;;

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Τα 50 αναφέρονται στο κόστος εργασιών -επισκευής ή στην συνδρομή ;
Οσον αφορα το πρώτο ήταν δωρεάν .
Τωρα σχετικά με την συνδρομή είναι υπό σκέψη ,γιατί τώρα πληρώνω 35
50€ λέω στον τεχνικό;

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
792
Τι αλήτες είναι εκεί στη Nova; 12 Αυγούστου έκανα αίτημα διακοπής για το ΕΟΝ+ και η διακοπή θα γίνει 27 Σεπτεμβρίου. Πάλι καλά που δεν το προγραμμάτισαν και για τα Χριστούγεννα...

• Wow

Epistimonas

Established Member
1 February 2022
299
Τι αλήτες είναι εκεί στη Nova; 12 Αυγούστου έκανα αίτημα διακοπής για το ΕΟΝ+ και η διακοπή θα γίνει 27 Σεπτεμβρίου. Πάλι καλά που δεν το προγραμμάτισαν και για τα Χριστούγεννα...
Κανονικά πάει ένα μήνα μετά όπως τον είχαν κάνει και σε μένα δηλαδή 12 Σεπτεμβρίου

• Like

Kiriakostjet

New member
12 August 2021
50
Κι εγώ έκανα αίτημα στις 09/08 και θα διακοπεί 30/9..ότι να ναι...

Attachments

• Screenshot_20240817_133209_Nova.jpg
    Screenshot_20240817_133209_Nova.jpg
    228 KB · Views: 53
Last edited:
  • Wow

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
792
Πόσο κουκουρούκου είναι πια οι άνθρωποι; Έκανα αίτηση για οπτική ίνα, μου έστειλαν συμβόλαιο, ήρθε τώρα ο τεχνικός για να δει πως θα γίνει η όλη εγκατάσταση και βλέπει ότι η Nova δεν έχει κάνει τα απαραίτητα για να μπορεί να γίνει η εργασία . Μιλάμε για απίθανα πράγματα...

king2009

Supreme Member
5 December 2008
4,182
Πόσο κουκουρούκου είναι πια οι άνθρωποι; Έκανα αίτηση για οπτική ίνα, μου έστειλαν συμβόλαιο, ήρθε τώρα ο τεχνικός για να δει πως θα γίνει η όλη εγκατάσταση και βλέπει ότι η Nova δεν έχει κάνει τα απαραίτητα για να μπορεί να γίνει η εργασία . Μιλάμε για απίθανα πράγματα...
Σουρεαλιστικες καταστάσεις για ακόμα μια φορά με τη νόβα. Που να δεις κάποτε με τη μηχανογραφηση με είχαν αφήσει βδομάδες χωρίς να με ενεργοποίησουν τα κανάλια άπειρα τηλέφωνα ένα μάτσο χαλι εκεί μέσα. Τελικά από εδώ στο avclub.gr με βοήθησαν οι άνθρωποι της nova αλλιώς ακόμα θα ψαχνόμουν. Πολύ ερασιτεχνισμος δυστυχώς.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο τεχνικοϛ απο ποια εταιρια ηταν. Γιατι σε φιλο μου που εβαλε vodafone του βγαλανε την ψυχη οι τεχνικοι τηϛ cosmote. Καθε φορα του ελεγαν αλλο μεχρι οτι εκαναν την ενεργοποιηση σε λαθοϛ σπιτι.

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
792
Ο τεχνικοϛ απο ποια εταιρια ηταν. Γιατι σε φιλο μου που εβαλε vodafone του βγαλανε την ψυχη οι τεχνικοι τηϛ cosmote. Καθε φορα του ελεγαν αλλο μεχρι οτι εκαναν την ενεργοποιηση σε λαθοϛ σπιτι.
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Περιμένω τη Nova να με ενημερώσουν για το τι θα γίνει τελικά.

• Like
Reactions: thiseas