Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής καθυστέρησα μια εβδομάδα να πληρώσω συνδρομή και με χρέωσαν 8.5 ευρώ τέλος επανασύνδεσης!!! Πέρα από την άθλια εφαρμογή τους (όπου μαυρίζει η οθόνη και και το συνεχές loop της εικόνας) αυτά τα 8.5 ευρώ ξεχείλισαν το ποτήρι!!! Μου λήγει το επόμενο μήνα το οτε τβ αλλά είναι πολύ καλύτερο και στο δορυφορικό τους και στην εφαρμογή, με την νόβα δεν υπέγραψα συμβόλαιο (τηλεφωνικά μου έκαναν ανανεώση τον Μάρτη(την γκίνια μου)) και ούτε γνώριζα για την χρέωση των 8.5 ευρώ δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν; Μπορεί να σε χρεώνει η κάθε εταιρεία όσο θέλει; Ουδεπότε έχει υπάρξει τέτοια χρέωση από τον ΟΤΕ, υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγώ από αυτούς αφού δεν με έχουν ενημερώσει για αυτές τις κρυφές χρεώσεις και δεν μου έχουν στείλει συμβόλαιο; Με την λογική αυτή μπορούν να σε χρεώσουν όσο θέλουν;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Θεωρώ απαράδεκτο κατά τη διάρκεια των αγώνων να εμφανίζονται περιμετρικά της οθόνης πλαίσια διαφημίσεων και να μετακινείται το μέρος της οθόνης που δείχνει τον αγώνα. Πληρώνουμε συνδρομητική για να βλέπουμε τους αγώνες χωρίς διαφημίσεις που επηρεάζουν την εικόνα και την ποιότητα της θέασης. Πρέπει να το δει αυτό η Nova, αλλιώς δεν έχει νόημα να την κρατάω για να βλέπω Ευρωλίγκα. Θα προτιμήσω την Euroleague TV που ελπίζω να μην έχει τέτοιες διαφημίσεις.

Θεωρώ απαράδεκτο κατά τη διάρκεια των αγώνων να εμφανίζονται περιμετρικά της οθόνης πλαίσια διαφημίσεων και να μετακινείται το μέρος της οθόνης που δείχνει τον αγώνα. Πληρώνουμε συνδρομητική για να βλέπουμε τους αγώνες χωρίς διαφημίσεις που επηρεάζουν την εικόνα και την ποιότητα της θέασης. Πρέπει να το δει αυτό η Nova, αλλιώς δεν έχει νόημα να την κρατάω για να βλέπω Ευρωλίγκα. Θα προτιμήσω την Euroleague TV που ελπίζω να μην έχει τέτοιες διαφημίσεις.
Και η Cosmote το κάνει, τουλάχιστον όχι απλά για τη διαφήμιση αλλά δείχνοντας τον ρεπόρτερ στον πάγκο της ομάδας με την διαφήμιση επιπρόσθετα

Τα ίδια έχουν και στην Κύπρο +ότι βάζουν διαφήμιση στο χόρτο του γηπέδου. Ίσως γίνει και εδώ:cool:

• Wow
Χθες η παραγωγή του μπάσκετ από το ΣΕΦ ήταν το λιγότερο τραγική. Περιγραφή "να είχαμε να λέγαμε και να είχαμε να πούμε". Λάθος σκορ και λάθος πληροφορία από αυτό που βλέπαμε όλη την ώρα, συν αρκετές φορές γινόντουσαν φάσεις με απόλυτη σιωπή -έχει πέσει βαρεμάρα μάλλον. Η σκηνοθεσία; Πλέον στις παραγωγές την Νόβα βλέπεις τον αγώνα στα replay και όχι σε κανονική ροή! Σε αρκετές φάσεις η κάμερα πήγαινε ή/και επίμενε σε πλάνα προπονητών, οπαδών κ.α. την ώρα που η φάση είτε δεν είχε τελειώσει ή είχε αρχίσει! Μην κρυβόμαστε. Πλέον, απλώς δεν τους νοιάζει τί δείχνουν και τί βγαίνει προς τα έξω. Στον αυτόματο η όλη φάση.

Που μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε για την απαραδεκτη κατασταση να εμφανιζονται διαφημισεις ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ την ωρα που μεταδιδονται αγωνες, μικραινοντας την οθονη του ζωντανου προγραμματος;

Στην αρχη δεν ηταν τοσο ενοχλητικο γιατι δεν συνεβαινε συχνα, αλλα πλεον το πραγμα εχει ξεφυγει.

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για συνδρομητικο καναλι να εφαρμοζει αυτη την πρακτικη.

Στο κανάλι με τα highlights μπορείτε να μας δίνετε τη δυνατότητα να μην βλέπουμε τις "ειδήσεις" κ τις βαθμολογίες που κρύβουν μέρος της οθόνης? Είναι πραγματικά ο,τι να ναι, πχ έχουν βαθμολογία serie b από την περσινή χρονιά κ συνέχεια περνάνε οι ίδιοι κ ίδιοι τίτλοι ειδήσεων τύπου " Τζόουνς: Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι" , ο,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Σήμερα χαρακτηριστικά έλεγε "Κανσελιερι : κάναμε κακή ήττα στο γήπεδο αυτό"

Όπως το υποψιαζομουν-φοβομουν. Έχω ζητήσει κατάργηση καναλιών cosmote απο 20/10. Μ ενημέρωσαν πως έχει γίνει. Στις 12/11, επειδή συνέχιζαν να παίζουν, στέλνω εκ νέου στο messenger να ρωτήσω τι γίνεται κι μ ενημερώνουν ξανά πως η υπηρεσία φαίνεται ανενεργή. Σήμερα, βγαίνει ο λογαριασμός και είναι+3€.

• Wow
παιδια περασαν οι 4 μηνες που ειχα δωρεαν παγια και το παγιο μου ξαφνικα πηγα απο 25.31 στα 28 δεν ειναι τα καναλια cosmote γιατι ενω παιζουν κανοικα δδεν τα βλεπουν ενεργοποιημενα εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο? στον λογαριασμο δεν υπαρχει χρεωση για τα cosmote καναλια εχει απλως ανεβει το παγιο

παιδια περασαν οι 4 μηνες που ειχα δωρεαν παγια και το παγιο μου ξαφνικα πηγα απο 25.31 στα 28 δεν ειναι τα καναλια cosmote γιατι ενω παιζουν κανοικα δδεν τα βλεπουν ενεργοποιημενα εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο? στον λογαριασμο δεν υπαρχει χρεωση για τα cosmote καναλια εχει απλως ανεβει το παγιο
Ανανέωσες πρόσφατα έτσι; Γι αυτό τα 4 πάγια δώρο;;

Ανανέωσες πρόσφατα έτσι; Γι αυτό τα 4 πάγια δώρο;;
Ήθελε να το κόψω Σεπτεμβρίουο ενώ έχω συμβόλαιο μέχρι Ιούνιο του 2025 και μου είπαν κρατά το μέχρι την λήξη και μετά πάγια δώρο έβγαινε όσο η ρήτρα και έτσι το κράτησα

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι συνδρομητής νοβα με κινητό 10gb και ιντερνετ 50.Θέλω να κάνω νέο συμβόλαιο τώρα που τελειώνει με τηλεόραση εον +.Η νοβα με υποχρεώνει να βάλω 100αρα γραμμή για εον +,δε δέχονται εον +σε 50αρα.Το απλό εον δεν έχει πολλές επιλογές και δεν αξίζει για μένα.Επίσης,αν θέλω να συνδυάσω και κινητό με υποχρεώνει να πάω 20 gb που βγαίνει συν 3 ευρω.Αν θέλω να διατηρήσω 50αρα χωρίς τηλεόραση, έχω πάλι αύξηση.ωραίοι!!

• Wow
Σπανιως κραζω σχολιαστες ,αλλα και η περιγραφη αλλα και γενικοτερα ο τροπος καλυψης των γυναικειων τουρνουα τενις που εχει η ΝΟΒΑ ειναι τραγικα
Δεν γινεται να υπαρχει αυτη τη στιγμη ενα απο τα μεγαλυτερα γναικεια τουρνουα και η ΝΟΒΑ να δειχνει μονο δυο παιχνιδια απο ολη τη μερα (τη Σακκαρη και το επομενο).Αν δεν θελει να εχει ανθρωπο να τα μεταδοσει ας αφησει την Αγγλικη περιγραφη ή απλα τον ηχο του γηπεδου ,οπως στις απεργιες. Για να μην μιλησω για τον εκφωνητη .Χτες κανει μια παικτρια αποτυχημενο drop shot και γυρισε και ειπε επι λεξη "οποιος κανει εξυπναδες αυτα παθαινει" ,λες και της πηρε τη κασσετινα απο τη τσαντα και τη τσακωσε ο δασκαλος. Αυτο ηταν το κερασακι βεβαια γιατι ολη η περιγραφη ηταν τραγικη
Απο την αλλη η COSMOTE στο αντιστοιχο αντρικο τουρνουα μετεδιδε τα παιχνιδια μεχρι τις 5 το πρωι που ολοκληρωθηκε το προγραμμα.
Αν δεν θελει η ΝΟΒΑ να τα εχει ή αν δεν μπορει ας μην περνει τα δικαιωματα