Μα ο 2ος κυκλος ηταν συνεχεια του πρωτου,ακριβως ιδιο στυλ,ιδια ιστορια.Μηπως εννοεις τον 3ο?Παντως εγω που τελειωσα τον 3ο μπορω να πω οτι μπορει να ειχε καποιες υπερβολες,αλλα καταφερνε να σε κρατησει σε αγωνια οπως οι 2 πρωτοι.Το μονο που με εκνευριζει απιστευτα ειναι η καινουρια επιθεωρητρια.o 1os κύκλος ήταν κλάσεις ανώτερος σε όλα τα επίπεδα
στον 2ο είναι προφανές ότι χάσανε τη μπάλα (και είμαι μόλις στο 3ο επεισόδιο)
Προσωπικά μου άρεσε και αυτή η σεζόν καθώς διατήρησε το στυλ που είδαμε στις προηγούμενες. Για όποιον βρίσκει τραβηγμένες τις καταστάσεις μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι η σειρά βασίζεται σε επίφαση ρεαλισμού.
Eιχε πολλες σεναριακες τρυπες οπως π.χ. πως στην ευχη καταφεραν να περασουν μεσα ολον αυτον τον εξοπλισμο με τους υψικαμινους,τα σκαφανδρα,τους βιομηχανικους απορροφητηρες και δεν συμμαζευεται?Υποτιθεται οτι μπηκαν μεσα μεταμφιεσμενοι σε στρατιωτικοι και αμεσως σφραγιστηκε το κτηριο,δεν τους εδειξε να κουβαλανε κατι.Πως κουβαλησαν τοσα πολλα βαρια μηχανηματα χωρις να τους παρει κανενας χαμπαρι?ς
Το μεγαλύτερο σεναριακή κενό είναι πως αποφασίζεται ντου τη στιγμή που υποτίθεται υπάρχουν όμηροι.. Οι οποίοι είναι απλά κομπάρσοι, δεν χρησιμεύουν πουθενά ούτε καν σαν διαπραγματευτικό όπλο..
Η αιτία της ληστείας από την άλλη και το αίτημα αποφυλάκισης ενός τρομοκράτη, είναι για γέλια.. Αν είναι δυνατόν
Μα ο 2ος κυκλος ηταν συνεχεια του πρωτου,ακριβως ιδιο στυλ,ιδια ιστορια.Μηπως εννοεις τον 3ο?Παντως εγω που τελειωσα τον 3ο μπορω να πω οτι μπορει να ειχε καποιες υπερβολες,αλλα καταφερνε να σε κρατησει σε αγωνια οπως οι 2 πρωτοι.Το μονο που με εκνευριζει απιστευτα ειναι η καινουρια επιθεωρητρια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.