La Casa de Papel [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 27 35.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 30 39.5%
  • Καλή

Votes: 8 10.5%
  • Μέτρια

Votes: 6 7.9%
  • Κακή

Votes: 5 6.6%

• Total voters
    76
o 1os κύκλος ήταν κλάσεις ανώτερος σε όλα τα επίπεδα

στον 2ο είναι προφανές ότι χάσανε τη μπάλα (και είμαι μόλις στο 3ο επεισόδιο)

Απάντηση: Re: La Casa de Papel [Netflix]

o 1os κύκλος ήταν κλάσεις ανώτερος σε όλα τα επίπεδα

στον 2ο είναι προφανές ότι χάσανε τη μπάλα (και είμαι μόλις στο 3ο επεισόδιο)
Μα ο 2ος κυκλος ηταν συνεχεια του πρωτου,ακριβως ιδιο στυλ,ιδια ιστορια.Μηπως εννοεις τον 3ο?Παντως εγω που τελειωσα τον 3ο μπορω να πω οτι μπορει να ειχε καποιες υπερβολες,αλλα καταφερνε να σε κρατησει σε αγωνια οπως οι 2 πρωτοι.Το μονο που με εκνευριζει απιστευτα ειναι η καινουρια επιθεωρητρια.
Τελειωσε με cliffhanger,οποτε φανταζομαι οτι ο 4ος που θα ειναι η συνεχεια του 3ου θα κινηθει στο ιδιο μοτιβο.
Εγω πιστευω παντως οτι η Ναϊρομπι θα μας αφησει χρονους,με τοσο αιμα που εχασε απ'τον λαιμο αυτο ειναι το λογικο.Αν σωθει δεν θα ειναι καθολου αληθοφανες.

Ε καλά αν δεν συμβεί το spoiler θα είναι μεγάλη πατάτα.. Είπαμε κωμική σειρά αλλά μην το ξεφτιλίζουμε τελείως, αλλιώς να την βλέπουν 10χρονα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Οσο καλοί (εξαιρετικά καλοί) ήταν οι 2 πρώτοι κύκλοι, τόσο χάλια μου φαίνεται ο τρίτος. Σχεδόν hollywood με ακατόρθωτα πράγματα να μοιάζουν εφικτά... ούτε James Bond να ηταν. :/

Υπάρχουν μερικά στανταράκια σε αυτή τη ζωή. Ένα από αυτά είναι ότι αποκλείεται να χάσω άλλες 6 ώρες από τη ζωή μου γι' αυτή την απέραντη π@π@.

Δεν υπάρχουν λόγια...πρέπει να έχουμε αποβλακωθεί εντελώς όμως!!

Βρε πού το 'φτασαν για να σε κάνουν να δεις το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν! :flipout:

Το είδα σαν υποείδος κωμωδίας - κάτι σαν το Future man. :p

Σιγά μην πεθαίνει η Ναϊρόμπι, και κάτι θα βρουν για να ξαναπάρουν μαζί τους τον κόσμο (υπερβολικά τονισμένη η αγάπη του πλήθους, βεβαίως-βεβαίως, για να βγαίνουν στη σωστή στιγμή "οι λαγοί απ' τα καπέλα", που λέγαμε προ σελίδων), και στο τέλος η Ναϊρόμπι θα πάρει και το παιδί της πίσω και και και

Προσωπικά μου άρεσε και αυτή η σεζόν καθώς διατήρησε το στυλ που είδαμε στις προηγούμενες. Για όποιον βρίσκει τραβηγμένες τις καταστάσεις μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι η σειρά βασίζεται σε επίφαση ρεαλισμού.

Προσωπικά μου άρεσε και αυτή η σεζόν καθώς διατήρησε το στυλ που είδαμε στις προηγούμενες. Για όποιον βρίσκει τραβηγμένες τις καταστάσεις μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι η σειρά βασίζεται σε επίφαση ρεαλισμού.

Μαζι σου.

Ευπεπτη σειρά με καρικατούρες ήρωες.
Επισης η τριτη σεζον παιζει να ειναι καλύτερη και απο την πρώτη.
Απο "καραγκιοζιλίκια" των χαρακτήρων με ξενισε μονο (αν και γελασα) η
στυση του
Αρτουρίτο και η συμπεριφορά της Τοκιο μετά τη
χυλόπιτα :p
Το φινάλε εξαιρετικο και αν παθει κατι η φίλη μου
Ναιρομπι
θα τους τα κάψω ολα :p

Αντε, καλές βουτιές τώρα.

7ο so far άλλα κούρασε τρομερά ρε παιδιά με τα γκομενικά και τα ναχαμεναλεγαμε ψυχολογικά του καθενός και τις αμπελοσοφίες τους. Αυτά δεν υπήρχαν στους πρώτους δύο κύκλους. Χώρια που δε το έχουν καθόλου και οι σεναριογράφοι σε αυτό το κομμάτι και βαριέσαι τρέλα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν αντεξα να δω όλα τα επεισόδια, σταμάτησα στο προτελευταίο. Αν πριν μερικούς μήνες μου έλεγε κάποιος ότι μια τόσο ωραία σειρά θα κατάφερναν να την μετατρέψουν στην απόλυτη γελοιότητα της 10ετίας θα τον έλεγα τρελό. Αδιανόητο πραγματικά...

Eιχε πολλες σεναριακες τρυπες οπως π.χ. πως στην ευχη καταφεραν να περασουν μεσα ολον αυτον τον εξοπλισμο με τους υψικαμινους,τα σκαφανδρα,τους βιομηχανικους απορροφητηρες και δεν συμμαζευεται?Υποτιθεται οτι μπηκαν μεσα μεταμφιεσμενοι σε στρατιωτικοι και αμεσως σφραγιστηκε το κτηριο,δεν τους εδειξε να κουβαλανε κατι.Πως κουβαλησαν τοσα πολλα βαρια μηχανηματα χωρις να τους παρει κανενας χαμπαρι?Ειπαμε ειναι σειρα,δεν ειναι απολυτα ρεαλιστικη αλλα αυτο που ολα πανε κατ'ευχην και τιποτα δεν παει στραβα ειναι υπερβολικα εξωπραγματικο σε βαθμο που σε κανει να νομιζεις οτι βλεπεις καρτουνς

Το μεγαλύτερο σεναριακή κενό είναι πως αποφασίζεται ντου τη στιγμή που υποτίθεται υπάρχουν όμηροι.. Οι οποίοι είναι απλά κομπάρσοι, δεν χρησιμεύουν πουθενά ούτε καν σαν διαπραγματευτικό όπλο..
Η αιτία της ληστείας από την άλλη και το αίτημα αποφυλάκισης ενός τρομοκράτη, είναι για γέλια.. Αν είναι δυνατόν
Αν κάτσεις και προσπαθήσεις να δεις λογικά την σειρά την έχεις βγάλει στο πρώτο δεκάλεπτο, μόνο χαλαρά και με αντοχές να δεις στο χαβαλέ που το πάνε

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: La Casa de Papel [Netflix]

Eιχε πολλες σεναριακες τρυπες οπως π.χ. πως στην ευχη καταφεραν να περασουν μεσα ολον αυτον τον εξοπλισμο με τους υψικαμινους,τα σκαφανδρα,τους βιομηχανικους απορροφητηρες και δεν συμμαζευεται?Υποτιθεται οτι μπηκαν μεσα μεταμφιεσμενοι σε στρατιωτικοι και αμεσως σφραγιστηκε το κτηριο,δεν τους εδειξε να κουβαλανε κατι.Πως κουβαλησαν τοσα πολλα βαρια μηχανηματα χωρις να τους παρει κανενας χαμπαρι?ς

Τον εξοπλισμό τον βάζουν μέσα οι Ισπανοί χωροφύλακες που τον παίρνουν από τα φορτηγά. Σε fast forward το βλέπετε;

Το μεγαλύτερο σεναριακή κενό είναι πως αποφασίζεται ντου τη στιγμή που υποτίθεται υπάρχουν όμηροι.. Οι οποίοι είναι απλά κομπάρσοι, δεν χρησιμεύουν πουθενά ούτε καν σαν διαπραγματευτικό όπλο..

Οι άλλοι έχουν στα χέρια τους πράγματα που θα κάψουν κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη. Οι παράπλευρες απώλειες θα τους κάνουν να μαζευτούν;
Ακριβώς, επειδή δεν είναι κάποιος σημαντικός μέσα το κάνει ακόμη πιο εύκολο!

Η αιτία της ληστείας από την άλλη και το αίτημα αποφυλάκισης ενός τρομοκράτη, είναι για γέλια.. Αν είναι δυνατόν

Και οι πρώτοι κύκλοι βασίζονται στο ότι οι ληστείες γίνονται για ιδεολογικούς σκοπούς και όχι μόνο για το χρήμα.
Το πρώτο αίτημα ήταν να δικαστεί ο κρατούμενος και να μην τον βασανίζουν παράνομα.

Όντως, στο fast forward το βλέπετε;

Απάντηση: Re: La Casa de Papel [Netflix]

Μα ο 2ος κυκλος ηταν συνεχεια του πρωτου,ακριβως ιδιο στυλ,ιδια ιστορια.Μηπως εννοεις τον 3ο?Παντως εγω που τελειωσα τον 3ο μπορω να πω οτι μπορει να ειχε καποιες υπερβολες,αλλα καταφερνε να σε κρατησει σε αγωνια οπως οι 2 πρωτοι.Το μονο που με εκνευριζει απιστευτα ειναι η καινουρια επιθεωρητρια.

Τό είδα 1-2-3 μέρος καπάκι μέσα στο ΣΚ, δυστυχώς το 3ο μέρος είχε απίστευτες βουτιές και μοπυ χάλασε ότι πρόσφερε ο 1-2ος κύκλος. Θα έπρεπε να το περιμένω καθώς τα περισσότερα sequel έτσι καταλήγουν. Ο πιο ενδιαφέρον νέος χαρακτήρας που κράτησε κάπως το ενδιαφέρον μου στο 3ο ειναι η νέα επιθεωρήτρια, σε εκνευρίζει αφάνταστα και αυτό λειτουργεί υπέρ της σειράς.

με βάση τις κριτικές του 3ου κύκλου που είχα διαβάσει/ακούσει πάντως, προσωπικά τον περίμενα (αρκετά) χειρότερo...

Τόσο καιρό μου έλεγε ο πατέρας μου να δοκιμάσω το Netflix, μου είχε δώσει εξάλλου τους κωδικούς του. Τίποτα εγώ....

Εεε.. τώρα διακοπούλες, ευκαιρία μιας και μπήκε και νέα τηλεόραση στο εξοχικό, λέω άντε να δω το 1ο επεισόδιο του Casa...

5 ημέρες μετά, αναμένω την 4η σεζόν με αγωνία!!

Εξαιρετική σειρά, κι αν και δεν το περίμενα, μου φαίνεται πως η 3η σεζόν είναι ένα κλικ καλύτερη και απο τις πρώτες δυο.

Αρκετά καλή και η τρίτη σεζόν. Έχασε λίγο επειδή για κάποιο περίεργο λόγο το σαπουνοπερικό μέρος της υπόθεσης (μ αγαπά δε μ αγαπά, γιατί είμαι εδώ και όχι αλλού) δεν είναι πειστικό. Έχω όμως την ελπίδα ότι μετά το cliffhanger του τελευταίου επεισοδίου η 4η σεζόν θα εξελιχθεί καλύτερα.

Την ειδα με κομενη την ανασα. Θες τρυπες στο σεναριο, θες υπερβολες, θες λιγο γευση απο σαπουνοπερα,
ο τελευταιος κυκλος ηταν και αυτος συγκλονιστικος.