Λάβα

Μιας και τα νιάτα του καθενός επικρατούν συνεχώς της συνεχόμενης ροής των πραγμάτων,να σημειώσω κάτι από τα δικά μου νιάτα που πατάει πάνω στο Never Ending Song Of Love την μπλουζάτη γκοσπελιά την οποία παραθέτουν σαν ανεμελη εισαγωγή οι Black Star Rising,το projectακι που έφτιαξαν μέλη των Carcass (μπρρρρ-τζιζ) πίσω στον χρόνο...
Έναν δίσκο που βρωμάει Lemmyλα από μιλιά μακριά και μια συνηθισμένη ασέβεια η οποία πηγάζει μέσα από την διαχρονική ανάγκη για ξέφρενο ροκ ν ρολ,σεξουαλική απελευθέρωση και την αναζήτηση του τάδε ήχου της δείνα πεταλιέρας....
Ξέφρενο ροκ ν ρολ από την αρχή έως το τέλος...Δεν υπάρχει ντέφι βέβαια αλλά τα μετρονομικά τους τα βρίσκουν αλλιώς.

Νομίζω ότι είμαι εντός κλίματος...Έστω και σε παράλληλη διάσταση.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

...πάλι γέμισε το κουτί του Αρχηγού. :hmmmm:
Οι Δίδυμοι είναι σκέτα τρελοκομεία. :ciao:
Πάρτε παράδειγμα τους δικούς μας: Ray Davis, Brian Wilson, Bob Dylan, Paul McCartney, Miles Davis.
Φέξε μου και γλίστρυσα :elefant:

Όσο για το ντεφι ηταν κλασικά οργανο τραγουδιστων και των δυο φύλων που όντας ανίκανοι για αλλο κάτι έπρεπε να κάνουν με το χέρι τους. Φυσικά μετα ηρθε ο Τριλοκ και ο Αιρτο....

Ωχ!!!

tumblr_lhx18tlPmV1qcjldlo1_500.jpg

oasis-4.jpg

πάντως τώρα που κάνω ένα φρεσκάρισμα στη δισκογραφία τους -Τhe Best Of αλλά όχι το official (Atco): εκείνο της Rhino του 1990 - η κυρία είναι εξαιρετική τραγουδίστρια και ο κύριος επίσης πολύ καλός.
Δεν την ..."έκλεψαν" τη φήμη τους, ούτε μπορείς να τους πείς ετερόφωτους από τη λάμψη των άλλων αστέρων που κατασκήνωσαν για λίγο στην αυλή τους. Tέτοιους τους χαρακτηρίζουμε εμείς. Στο Αμέρικα είχαν
δικό τους κοινό, πολύ αφοσιωμένο και ο ήχος τους διακονεί κάτι ιδιαίτερο και αρκετά μοναδικό για την εποχή του. Κι έχουν και 4-5 εκπληκτικά τραγούδια.

Είπα εγω οτι δεν είναι καλός δίσκος?

Εκπλήσομαι! Δεν το ξέρεις πως εδώ στο av δεν γινεται κατανοητό το " καλός δισκος αλλά όχι για μένα" ή και το αναποδο "γουσταρω τρελά αυτον τον δισκο αλλά ξέρω πως δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο αλλά προσωπικό κόλλημα απλώς"(?) ή το "ο δισκος δεν ακουγεται αλλά είναι απίστευτο statement για την εποχή του"

Καθαρα και τίμια πραγματα
Πατρίς, θρησκεία, Οικογενεια,
μου αρεσει μην το αγγιζεται βλάσφημοι!
ή
Δεν μου αρεσει και μονο εγω έχω δίκαιο

Welcome στον κοσμο της καθαριότητας
που είναι και η μισή αρχοντιά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακούω τον δισκο (και πολύ δυνατά)......το νου σας

πάμε στην β πλευρα (εδω λογικά θα αρχισουν τα δυσκολα)

Δεν έχει δύσκολα ο δίσκος...Τα βαρεθήκαμε τα δύσκολα...Παντού τριγύρω σκάνε τα δύσκολα απ' όλες τις πάντες..
Θα τους την σπάσουμε ακούγοντας τα εύκολα...Κάτι σαν αντίδοτο.

Δεν έχει δύσκολα ο δίσκος...Τα βαρεθήκαμε τα δύσκολα...Παντού τριγύρω σκάνε τα δύσκολα απ' όλες τις πάντες..
Θα τους την σπάσουμε ακούγοντας τα εύκολα...Κάτι σαν αντίδοτο.

είναι θέμα ημέρας..είμαι bad ass σήμερα...
Υποκειμενικά όλοι οι δισκοι ευκολοι είναι, αντικειμενικά όλοι εχουν δυσκολίες

Το never ending song of love σου αρέσει?

είναι θέμα ημέρας..είμαι bad ass σήμερα...
Υποκειμενικά όλοι οι δισκοι ευκολοι είναι, αντικειμενικά όλοι εχουν δυσκολίες

Το never ending song of love σου αρέσει?

Γενικά έχω ένα θεματακι με τα φωνητικά που διασταυρωνονται μέσα από φάλτσες διαδικασίες...Μου βγάζουν τον ρέμπελο εαυτό.(βασικά δεν έχω ψάξει αν υπάρχει άλλος)..Το συγκεκριμένο σου καρφώνεται στον εγκέφαλο αλλά παίζει να είναι και το πιο αδιάφορο του δίσκου...(for me)...Γι αυτο άλλωστε εβαλα το new song πιο πάνω μπας και το ρεμπελεψω τελείως.

Απάντηση: Re: Λάβα

Εκπλήσομαι! Δεν το ξέρεις πως εδώ στο av δεν γινεται κατανοητό το " καλός δισκος αλλά όχι για μένα" ή και το αναποδο "γουσταρω τρελά αυτον τον δισκο αλλά ξέρω πως δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο αλλά προσωπικό κόλλημα απλώς"(?) ή το "ο δισκος δεν ακουγεται αλλά είναι απίστευτο statement για την εποχή του"

Καθαρα και τίμια πραγματα
Πατρίς, θρησκεία, Οικογενεια,
μου αρεσει μην το αγγιζεται βλάσφημοι!
ή
Δεν μου αρεσει και μονο εγω έχω δίκαιο

Welcome στον κοσμο της καθαριότητας
που είναι και η μισή αρχοντιά

Ακούω τον δισκο (και πολύ δυνατά)......το νου σας

πάμε στην β πλευρα (εδω λογικά θα αρχισουν τα δυσκολα)

Ψιτ, δεν αφήνετε τα κουλά; :twoguns:

Είπε κανείς πως "ο δίσκος δεν μου λέει τίποτα" και τον πήρε κάποιος άλλος απο τα μούτρα;
Είπες κανείς "ο δίσκος είναι για πέταμα για αυτόν και εκείνον το λόγο" ;
Είπε κανείς πως "το έχω βαρεθεί αυτό το ιδίωμα-κλίμα των '70s" και τον κατηγορήσαμε;
Με υποτιθέμενα περιφερειακά του δίσκου συμβάντα και κουτσομπολιά πήγε να γίνει αξιολόγηση.
Και κάποια στερεότυπα που ισχύουν μόνο όποτε μας συμφέρουν.
Αυτό είναι όλο, τουλάχιστον απο πλευράς μου.
Πάμε παρακάτω.

Re: Απάντηση: Re: Λάβα

Ψιτ, δεν αφήνετε τα κουλά; :twoguns:

Είπε κανείς πως "ο δίσκος δεν μου λέει τίποτα" και τον πήρε κάποιος άλλος απο τα μούτρα;
Είπες κανείς "ο δίσκος είναι για πέταμα για αυτόν και εκείνον το λόγο" ;
Είπε κανείς πως "το έχω βαρεθεί αυτό το ιδίωμα-κλίμα των '70s" και τον κατηγορήσαμε;
Με υποτιθέμενα περιφερειακά του δίσκου συμβάντα και κουτσομπολιά πήγε να γίνει αξιολόγηση.
Και κάποια στερεότυπα που ισχύουν μόνο όποτε μας συμφέρουν.
Αυτό είναι όλο, τουλάχιστον απο πλευράς μου.
Πάμε παρακάτω.

Τώρα?
εχουμε πάει ήδη παρακάτω,
πάμε για β ακρόαση της β πλευράς!
Dont Decειve me .....(πέρασε ευκολα με την β ακρόαση)

Ολα ξεκινάνε απο το οτι δεν είχα δει τη Μπονι όταν ήμουν 15.
Θα ειχα καλυτερη γνωμη από τοτε. Αλλά τοτε οι φωτογραφίες ήταν σπάνιο είδος

Γενικά έχω ένα θεματακι με τα φωνητικά που διασταυρωνονται μέσα από φάλτσες διαδικασίες...Μου βγάζουν τον ρέμπελο εαυτό.(βασικά δεν έχω ψάξει αν υπάρχει άλλος)..Το συγκεκριμένο σου καρφώνεται στον εγκέφαλο αλλά παίζει να είναι και το πιο αδιάφορο του δίσκου...(for me)...Γι αυτο άλλωστε εβαλα το new song πιο πάνω μπας και το ρεμπελεψω τελείως.

στην πρώτη ακρόαση ναι, δείχνει το πιό αδιαφορο κομμάτι στην δεύτερη όχι ακριβώς....Σιγουρα πάντως είναι το κομμάτι με την μικρότερη απόκριση στις εικόνες της δικής μας γενιάς...το sing my way αδειάζεται στην β ακρόαση!
θα δούμε στην τρίτη...

υγ
Φυσικά και έχεις άλλο εαυτο πλην του ρεμπελου......

Αυτή η "μαϊμού" δεν ενδείκνυται για τέτοιο ψείρισμα.
Εάν ο λόγος είναι, κουβέντα να γίνεται, για χαλάρωση κλπ, πάω πάσο.
Απλά με βάζει σε σκέψεις, γιατί μας έχω για άλλα...

Πάμε παρακάτω, που λέει και ο Γιώργος.

Αυτή η "μαϊμού" δεν ενδείκνυται για τέτοιο ψείρισμα.
Εάν ο λόγος είναι, κουβέντα να γίνεται, για χαλάρωση κλπ, πάω πάσο.
Απλά με βάζει σε σκέψεις, γιατί μας έχω για άλλα...

Πάμε παρακάτω, που λέει και ο Γιώργος.

Κορυφαίο!

Πάντως
Επειδή άνθρωποι είμαστε,
ηθελα να γραψω πολλά για τον δισκο και θετικά εννοείται, συν βεβαια τις δικές μου ενστασεις που βασικά για τον συγκεκριμενο δίσκο είναι μονο μία, αλλά δεν θα το κάνω, απλά γιατι αισθάνομαι χωρίς να είμαι και απόλυτα σιγουρος βεβαια πως ο τρόπος που γραφω δεν ειναι ο απολυτα ενδεδειγμένος ειδικά σε περιπτωσεις που καποιος αγγιζει ειτε θετικα είτε αρνητικά τα κειμήλια σας

Ούτως ή αλλως (εδω συμφωνώ με Grio και Κουν), το κλίμα του δίσκου ειναι τετοιο που καλυτερα να μην τον ακους μονος!Αν θελετε μαζευόμαστε για ακρόαση (ψοφαω για συν_ακροάσεις) και βαζουμε και αυτόν....

Λυμπε,
ακουσα τον δισκο πολυ δυνατά, ολόκληρο
4 φορες + αλλες δυο την β πλευρά
Ευχαριστω για την προτροπή

και πάμε παρακάτω, βέβαια