Haagenti
AVClub Fanatic
Μιας και τα νιάτα του καθενός επικρατούν συνεχώς της συνεχόμενης ροής των πραγμάτων,να σημειώσω κάτι από τα δικά μου νιάτα που πατάει πάνω στο Never Ending Song Of Love την μπλουζάτη γκοσπελιά την οποία παραθέτουν σαν ανεμελη εισαγωγή οι Black Star Rising,το projectακι που έφτιαξαν μέλη των Carcass (μπρρρρ-τζιζ) πίσω στον χρόνο...
Έναν δίσκο που βρωμάει Lemmyλα από μιλιά μακριά και μια συνηθισμένη ασέβεια η οποία πηγάζει μέσα από την διαχρονική ανάγκη για ξέφρενο ροκ ν ρολ,σεξουαλική απελευθέρωση και την αναζήτηση του τάδε ήχου της δείνα πεταλιέρας....
Ξέφρενο ροκ ν ρολ από την αρχή έως το τέλος...Δεν υπάρχει ντέφι βέβαια αλλά τα μετρονομικά τους τα βρίσκουν αλλιώς.
Νομίζω ότι είμαι εντός κλίματος...Έστω και σε παράλληλη διάσταση.
Έναν δίσκο που βρωμάει Lemmyλα από μιλιά μακριά και μια συνηθισμένη ασέβεια η οποία πηγάζει μέσα από την διαχρονική ανάγκη για ξέφρενο ροκ ν ρολ,σεξουαλική απελευθέρωση και την αναζήτηση του τάδε ήχου της δείνα πεταλιέρας....
Ξέφρενο ροκ ν ρολ από την αρχή έως το τέλος...Δεν υπάρχει ντέφι βέβαια αλλά τα μετρονομικά τους τα βρίσκουν αλλιώς.
Νομίζω ότι είμαι εντός κλίματος...Έστω και σε παράλληλη διάσταση.