supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
Το ακούω 2η φορά τωρα. Στο καλο σύστημα. ...
Τωρα ακουω τη διαφήμιση Allianz. ..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δυνατά
Ποιο ειναι αυτο το καλό το συστημα ;
Υπάρχει και χειρότερο!
Ξεχαστηκα μεταξύ δυο αροάσεων και το γιουτούμπι μου πεταξε related ένα best κάποιων Bread!
Τι είναι αυτοί? (χάλι)
και αναγνωρισα και ένα κομματι (make it with you, που το διασκεύασαν καποιοι της γενιάς μου)
Ελπίζω να μην ειναι αγαπημένοι κανενός εδω μέσα!και έχουμε άλλα....
οταν λες δευτερο εννοείς το Will The Circle Be Unbroken?
το μικρό
(επειδή τα έχει όλα μικρά)
μικρό φανλες πισι
μικρή κάρτα ήχου focusrite (που χρησιμοποιώ για ηχογραφήσεις)
μικρό ενισχυτή trends 10.1
μικρά ηχεία bbc ls35A
τότε να μη σου πω για το πολύ καλό σύστημα μια και όλα θα σου είναι άγνωστα γιατί όλα είναι προσωπικό diyΕκτος απο τα LS 3 5A όλα τα άλλα μου ειναι terra incognita, αλλα τα σημειώνω γιατι κάποτε λεω να μυηθω και εγω.
Και για να τα εχεις εσυ κατι θα ξέρεις.
Υπάρχει και χειρότερο!
Ξεχαστηκα μεταξύ δυο αροάσεων και το γιουτούμπι μου πεταξε related ένα best κάποιων Bread!
Τι είναι αυτοί? (χάλι)
και αναγνωρισα και ένα κομματι (make it with you, που το διασκεύασαν καποιοι της γενιάς μου)
Ελπίζω να μην ειναι αγαπημένοι κανενός εδω μέσα!και έχουμε άλλα....![]()
Κορυφαίο!
Πάντως
Επειδή άνθρωποι είμαστε,
ηθελα να γραψω πολλά για τον δισκο και θετικά εννοείται, συν βεβαια τις δικές μου ενστασεις που βασικά για τον συγκεκριμενο δίσκο είναι μονο μία, αλλά δεν θα το κάνω, απλά γιατι αισθάνομαι χωρίς να είμαι και απόλυτα σιγουρος βεβαια πως ο τρόπος που γραφω δεν ειναι ο απολυτα ενδεδειγμένος ειδικά σε περιπτωσεις που καποιος αγγιζει ειτε θετικα είτε αρνητικά τα κειμήλια σας
Ούτως ή αλλως (εδω συμφωνώ με Grio και Κουν), το κλίμα του δίσκου ειναι τετοιο που καλυτερα να μην τον ακους μονος!Αν θελετε μαζευόμαστε για ακρόαση (ψοφαω για συν_ακροάσεις) και βαζουμε και αυτόν....
Λυμπε,
ακουσα τον δισκο πολυ δυνατά, ολόκληρο
4 φορες + αλλες δυο την β πλευρά
Ευχαριστω για την προτροπή
και πάμε παρακάτω, βέβαια
στην πρώτη ακρόαση ναι, δείχνει το πιό αδιαφορο κομμάτι στην δεύτερη όχι ακριβώς....Σιγουρα πάντως είναι το κομμάτι με την μικρότερη απόκριση στις εικόνες της δικής μας γενιάς...το sing my way αδειάζεται στην β ακρόαση!
θα δούμε στην τρίτη...
Αμ το Everything I Own...Της γενιάς σου και αυτοί...
Κοίτα να δεις που μου συνεβει το αντίστροφο..Στην τρίτη ακρόαση μου φάνηκε πιο αδιάφορο από την πρώτη.
Ανώμαλα πράγματα..Μυστήρια.
Edit...Εχω πάρει φόρα και ακούω το best των Bread...Δεν ευτελίζουν καταστάσεις..Στέκονται αξιοπρεπώς.
[/COLOR]
Jesus! (όχι gospel το απλό):ernaehrung004:
ναι
.... αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι τραγικά αδιάφορο για άλλους).
Edit...Εχω πάρει φόρα και ακούω το best των Bread...Δεν ευτελίζουν καταστάσεις..Στέκονται αξιοπρεπώς.
\Αυτό είναι αυτονόητη αρχή μας. Απορώ πως μπαίνει προς συζήτηση
Καλός φίλος μου έλεγε τις προάλλες: "δε μπορώ να ακουσω μπλουζ με τίποτα πια και απορώ με σένα... Ολο το ίδιο μπίρι μπίρι δε βαρέθηκες;"![]()
Εγώ σωπαίνω. Δε λεω τίποτα. Λέω;:smile:
Επειδή διαπιστώνω απο τα συμφραζόμενα μια παρεξήγηση, οφείλω να διευκρινίσω πως το
πάμε παρακάτω που πρότεινα, προφανώς αφορούσε τη συνέχιση-εξέλιξη της συζήτησης, και όχι τη διακοπή της.
\
Μήπως εννοούσε τα μπλουζ της Celine Dion;; Ακούς τέτοια πράγματα;;
Εχω προχωρήσει στο τεσσαρακοστο πρώτο λεπτό της ακρόασης και οσο πάει βελτιώνεται...Έβαλαν δυο τρία αδιάφορα στην αρχή αλλά τα επόμενα έχουν ενδιαφέρον.
................. άρα μας δουλεύεις ή απλά ελπίζεις να παρακολουθούν avclub και τίποτις κορτσούδια χωρίς να γράφονται ...![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.