Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λαχταριστά mini-itx HTPC cases
ΑΝΑΜΕΝΩ PHOTOS... με κομπλέ το μηχανάκι.... από που το πήρες? (και το κουτί και την μητρική )
Τι επεξεργαστή θα βάλεις? Ψήκτρα? θα βάλεις low profile κάρτα γραφικών...?
αυτές οι "λίγες" ερωτησούλες...
Με το που θα τελειώσω με το καλό θα αναρτήσω ολόκληρο το φωτο-ιστορικό μια και πιστεύω πως έχει αρκετό ενδιαφέρον ως κατασκευή λόγω των mods της σύνθεσης. Για να είμαι ειλικρινής, κανονικά θα έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή αλλά το εξαιρετικό Zotac H55 το είχα προπαραγγείλει από τo
www.hrt.de από τις 19 Ιανουαρίου που ανακοινώθηκε και τελικά το παραλαμβάνω μεθαύριο για να αρχίσω επιτέλους τις "βελτιώσεις".
Ενημερωτικά το board είναι το γνωστό
Zotac H55-ITX-WiFi με chipset H55 και θα το χρησιμοποιήσω με i3-540 και το IGP του. Δεν σκοπεύω ούτε και θέλω να βάλω third-party video card αφού ο κύριος λόγος που ξεκίνησα την κατασκευή είναι ένα low-power HTPC χτισμένο ακριβώς επάνω στο Intel HD graphics και στο HDMI passthrough - HD Audio bitstreaming που προσφέρουν οι Clarkdale.
Επίσης το μοναδικό PCIe του board το χρειάζομαι για το Hauppauge HVR-2200 dual tuner που είναι και το σημαντικότερο part της κατασκευής. Από εκεί και μετά στο board έχω αρκετές ποιοτικές αλλαγές όπως αντικατάσταση του "συνηθισμένου" και single-band WLAN με dual-band 2T2R κλπ, άλλα pigtails, conns και κεραίες επίσης για dual band, βελτιωμένη ψήξη για chipset και mosfets κλπ.
Γενικά για να μην μακρυγορώ το ζητούμενο, γι'αυτό άλλωστε και το M10, είναι ένα ποιοτικό αν και καθόλου οικονομικό HTPC με βελτιωμένα ασύρματα χαρακτηριστικά, το κατά δύναμη καλή ψύξη για τα δεδομένα του μεγέθους του και φυσικά προορίζεται για χρήση Radio/TV DVB-T recording - playback, audio και hd video playback και τα λοιπά γνωστά με Windows 7 Media Center. Βέβαια το M10 εκτόξευσε το κόστος αλλά για να πω την αλήθεια το συγκεκριμένο case είναι και ο λόγος που αποφάσισα την κατασκευή. Αυτό συν το ότι βαρέθηκα τόσο τα μεγάλα και άβολα HTPC όσο και τα dedicated media player - DVBT tuner - recorders στα οποία έχω ξοδέψει ένα σωρό χρήματα και τα περισσότερα είναι κινεζο-σαβούρες.