Παράκληση δημόσια, μη το συνεχίζεται σε αυτό το επίπεδο.
Δεν είναι το θέμα μας, το τι κάνουν οι προενισχυτές. Σαφώς γράφηκαν κάποιες ανακρίβειες αλλά να μη το συνεχίσουμε.
Δεν είναι το θέμα μας η αντιπαράθεση του 9018 με το 9023.
Το θέμα μας είναι το στάδιο που έφτιαξε ο Τζιμάρας για ένα 9023, το τι αυτό επέφερε είτε μετρητικά είτε ακουστικά.
Διαφωνίες είχαμε από την αρχή, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να συζητήσουμε κόσμια δίχως να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον, βασική αρχή κάθε καλοπροαίρετης συζήτησης.
Σίγουρα ο Τζιμάρας προσπάθησε να εισαγάγει το χαρακτήρα των αρμονικών της λάμπας σε ένα dac chip εξόδου τάσης. Τώρα εάν αυτό κάνει και προσαρμογή εμπέδησης, είναι άγνωστο, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι μοναδιαίου κέρδους όπως είναι τα μπάφερ.
Από τα όσα μας έγραψε ο Τζιμάρας η έξοδος είναι 4.2V, δεδομένου ότι η τυπική έξοδος του 9023 είναι 1.9-2.0, φαίνεται ότι το κέρδος στην έξοδο είναι Χ2.1. Εσωτερικά τώρα πως κυμαίνεται δεν μπορώ να ξέρω.
@ Τζιμάρας = για κοίτα σε παρακαλώ τη διάταξη των lundahl, είναι κάπως έτσι;