Λαμπάτο στάδιο εξόδου για το Dac

Τσουκ!
Και πέστου του δασκάλου σου, οι λόγοι 4:2 και 2:1 είναι ισότιμοι μαθηματικά, αλλά αυτοί οι λόγοι δεν εκφράζουν μόνο σχέση λόγου αλλά και σχέση τυλιγμάτων.
Οπότε τα 4 τυλίγματα που γίνονται 2 και τα 2 τυλίγματα που γίνονται 1, δεν είναι το ίδιο σε έναν μετασχηματιστή. To γιατί, ρώτα τον και εάν δυσκολεύεται στην απάντηση, ευχαρίστως να σας δεχθώ στο προαύλιο χώρο και να τα μάθετε με μπεχαβιοριστική μέθοδο διά των push-up!

Άσε αυτά τα ψόφια και μέτρα σωστά την αντίσταση εξόδου, τουλάχιστον να δούμε εάν είναι και μπάφερ ή είναι ένα ενεργό στάδιο μόνο, επίσης σε έχει ρωτήσει και κάτι με τα ρολόγια ο ΔημΔημ και δεν έχει λάβει απάντηση.

τον δυσκολεύετε τον άνθρωπο...
Αυτό μόνο εντολές εκτέλεσε...

Last edited by a moderator:
Το τι έχει στο μυαλό του ο υπέρηχας δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά εάν είναι κάτι που το γνωρίζεται τα δυο σας, καλύτερα να τα πείτε με πμ.

Σου διόρθωσα το σύνδεσμο, γιατί δεν λειτουργούσε, πιστεύω ότι αναφερόσουν σε αυτό που σου έφτιαξα.
Η ερώτησή μου για τα ρολόγια δεν ήταν προσωπική αλλά καθαρά συντονιστική, εφόσον ο ρόλος μου είναι και αυτός.

Κατά την άποψή μου το 9023, γίνεται να λειτουργήσει και με δύο ρολόγια, με ασύγχρονο τρόπο, εάν το master clock που απαιτείται στο ανάλογο πιν του 9023 δοθεί από την έξοδο master clock της usb κάρτας.
Κατά αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιούνται τα ίδια ρολόγια της κάρτας usb που χρησιμοποιεί για να συνθέσει τις αναγκαίες δειγματοληψίες.

Σε αυτή όμως την οδό χρειάζεται προσεκτικό layout, στην περίπτωση που η κάρτα είναι OnBoard ή πολύ προσεγμένη διαχείριση μεταφοράς σήματος εάν η σύνδεση είναι εξωτερική για να μην υπάρχουν προβλήματα ανακλάσεων στο σήμα του master clock.

Δεν εχω τίποτα δτο μυαλό μου. Λεω
Του δωσανε ένα σχέδιο το υλοποιησε.
Προφανώς δεν έκανε rd

Δεν εχω τίποτα δτο μυαλό μου. Λεω
Του δωσανε ένα σχέδιο το υλοποιησε.
Προφανώς δεν έκανε rd
Exεις την καλοσυνη να το εκφρασεις αυτο με πιο πολλα λογια και λιγο ποιο συγκεκριμένα για να σου απαντησω πως --- σε μια τετοια υλοποιηση το rd γινετε μετά?

Δυστυχώς γράφω με κινητό. Προσπέρασε το. Ενα απλό σχόλιο ηταν χωρίς προεκτάσεις

Έτσι μπράβο παίδες, οι δυσκολίες κατανόησης που δημιουργεί το πληκτρολόγιο πρέπει να ξεπερνώνται στα γρήγορα και να επικεντρωνόμαστε στα πιο σημαντικά.
Είναι και καλοκαίρι, ίσως κάποιοι δεν έχουν πάρει και άδεια, κάποιοι άλλοι δυστυχώς μπορεί να περνάνε και προβλήματα υγείας...πάνω από όλα ο άνθρωπος η καλή παρέα και τα χόμπι μας.

Ηρθαν επιτέλους και τα νέα ρολόγια για το ντάκ που μια εβδομάδα τωρα περιμενω οι λάμπες στο ενδιαμεσο εστρωναν με ενα μαμπο και εχουν μερικες δεκαδες ώρες, πιστευω οτι θα ακουσω οτι καλύτερο.

Re: Απάντηση: Λαμπάτο στάδιο εξόδου για το Dac

Οι πρωτες ακροασεις μου αφησαν καταπληκτικές εντυπώσεις, ζωντάνια και βάθος σκηνής μεγάλο βάθος σκηνής, μη λεω πολλα οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι σήμερα απο ψηφιακό στο συστημα μου.

Δευτερη εβδομαδα διακοπων και σιγουρα η κουραση και η ρουτινα ειναι πια παρελθον, εχω την εντυπωση ομως οτι σιγα σιγα εχει ξεκινησει η στερηση, θελω να ακουσω καπου σωστα μουσικηηηηηη!!!!!!!!