κάποιο μέλος πουλάει ηλέκτρες. Ακου τα.
άντε, και προξενήτρα έγινα!
Στάκα μαν!
Από τελικό θα πας σε ολοκληρωμένο!
Φτού σου!:grandpa:
Πήγαινε 10ήμερες διακοπές να ξελαμπικάρεις![]()
Εκτός και αν πάρεις τον ολοκληρωμένο της KRELL...
Βέβαια μπορείς να βάλεις στα αυτιά του "άσχημου" ένα μούξου σκούρο πλεξιγκλάςςςςςς με χρυσά άλλεν και να είσαι μπέης.
Παίζει και ο "σαλονάτος"..., βαρελιασμένος μπεμπαίως.:BDGBDGB53:
Πάντως τα 50άρια που άκουσα δεν τσίριζαν.
Τα μπέρια το ίδιο.
Τον προ σου και τα ηχεία δεν ξέρω, αν και τα αγγλικά ηχεία είναι πολλές φορές τσιμπημένα.
Επίσης έχε υπ' όψιν σου πως και οι λάμπες τσιρίζουν.
Μάλιστα μερικές τσιροκοπάνε!
50άρι, αλεξάντερ και μπέρι...
Πλάκα με κάνεις ρε φιλαράκ?
Ποια πρίμα? τι καλώδια χρησιμοποιάεις?
Μήπως δεν έχεις τοίχους αλλά τζαμαρίες? Πλακάκια κάτω? έπιπλα? τίποτα?
Δε γίνεται, κάπου υπάρχει λάθος.
Καλό θα ήταν να είχες ένα DEQ2496 να κάνεις μια μέτρηση...
Κάτσε ρε φιλαράκ..Δεν το 'χω και στο μπάνιο το σύστημα... :SFGSF8:![]()
Και χαλιά έχουμε, και καναπέδες, και έπιπλα ,και κουρτίνες, τι μας πέρασες?![]()
Καλώδια ηχείων made by MTZ, καλώδια IC made by DIY in the UK παλιά.
Το επόμενο βήμα θα είναι η αλλαγή ic και μάλιστα άμεσα. (Καμμιά προτασούλα σε κάτι προς την κατεύθυνση που αναφέρθηκε?)
Πριν αρχίσεις να δίνεις λεφτά για IC δοκίμασε, μεταξύ πηγής-προ, εκείνα τα πάμφθηνα καλώδια που ήταν στην συσκευασία με το DVD σου. Μπορεί να εκπλαγείς και το πρόβλημα σου να λυθεί..
Σκέφτομαι μια αναβάθμιση του ενισχυτικού μου που αυτή τη στιγμή είναι προ Αλέξανδρος και τελικός o μπέρυ.
Λέω να κινηθώ σε 100% λαμπάτη λύση είτε με την αγορά τελικού λαμπάτου και τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο είτε την λύση του ολοκληρωμένου, ίσως και υβριδικού.
Αυτό που με προβληματίζει είναι αν υπάρχει λύση σε βατ που να ικανοποιεί τα 84dB ευαισθησίας ηχεία μου όχι τόσο για τις πολύ υψηλές στάθμες, όσο για την επαρκή και σωστή οδήγηση.
Έχω στο μυαλό μου τον Pathos Classic ΜκΙΙΙ που είναι 2χ70 και θα προσπαθήσω να τον ακούσω σύντομα, αλλά θα ήθελα τις συμβουλές-προτάσεις σας για τις πιθανές λύσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.