Palimpsest said:Παντως εγω εχω καλες εμπειριες απο Ιταλικα, εδω ερχονται σε πολυ καλη θεση στον ετησιο ελεγχο, πολυ ποιο λιγα λαθη απο τα audi, vw πχ, και μερικα Γιαπωνεζικα ακομα! Για αυτοκινητα 5ετιας παντα!Και προπαντος δεν σκουριαζουν σαν τα μερσεντε και φορντ!
Ενα τετοιο φαντασμα του 1978 αγορασα πριν μερικα χρονια για 100 Ευ και το οποιο ειχε κατσει σε γκαραζ 18 χρονια, στο ιδιο σημειο χωρις να μπει ουτε μια φορα μπρος η μηχανη! Μετα απο ενα καλο σερβις εκανε τα πρωτα του χιλιομετρα στην πιστα, οπου και πηρα το αγωνιστικο μου διπλωμα, μετα ηρθε Ελλαδα και γυρισε ολη την Ευρωπη με 3 ατομα και αποσκευες!Συνολικα εκανε 25.000 χιλ σε 8 μηνες χωρις κανενα προβλημα!Και μερικες εκατονταδες απο αυτα τα χιλιομετρα στο Στελβιο Πας και στις Αλπεις, μεσα σε 40 βαθμους θερμοκρασια αερος!Μηπως μπορει να μου πει κανενας γιατι τασα αουντι και φαουβε ειχανε ανοιχτα τα καπω και κανανε αερα στις μηχανες οι καυμενοι ιδιοκτητες?
Το Thesis δεν πουλιεται εδω, αλλα εχω διαβασει οτι χτυπαει στα δακτυλα απο ποιοτητα τα περισσοτερα μερσεντε!Και εχει μια πολυ αξιοπιστη μηχανη/μεταδωση, αφου ειναι στην πραγματικοτητα ενα Φιατ/Αλφα!
Σπιρος
Αντε βρε Σπύρο που είσαι? από το πρωι σε περιμένω να απαντήσεις, όμως περίμενα να το είχε κάποιος γνωστός σου το μοντέλο να μου πεις γνώμη από πρώτο χέρι. Αυτό που φοβάμαι είναι αυτά που διαβάζω για προβλήματα με τα ηλεκτρικά του, και διστάζω λιγουλάκι.