@Stelioskrete
αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διάβαζες αυτά που σου γράφουμε κατά καιρούς θα είχες δει αυτό που σου έγραψα
εδώ στις 04.10.2010 δλδ περίπου 40 μέρες πριν
Το κάνω copy/paste
"...3 ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να "...μην την παλεύει..." κατεβαστήρι . Είναι πιθανότατα λίγη η μνήμη και με ΧΡ που είστε (1000 %) γονατίζει μόλις πάτε να αλλάξετε σελίδα. Αν είχες μείνει πίσω ,όπως λες, θα ήξερες οτι το μηχανάκι με Ρ4 1,6/256ΜΒ ΔΕΝ φτιάχτηκε για ΧΡ αλλά για 95/98. Δεν είναι κακό να πεις ΔΕΝ ξέρω..."
ΔΕΝ ζητάω να μου πεις ευχαριστώ ή μπράβο σε προσωπικό επίπεδο. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ. Λέω οτι την πληροφορία οτι ΔΕΝ επαρκεί η μνήμη την είχες ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ, και δεν την αξιοποίησες. ΑΥΤΟ λέω.
Ειλικρινά μπράβο στον tigergreg που σε έφτασε μέχρι εδώ. Χαρά στην υπομονή του. Εγώ ΟΜΟΛΟΓΩ οτι έχασα την υπομονή μου, όταν έκανες ΣΥΝΕΧΩΣ ερωτήσεις που με ένα ΑΠΛΟ goggle search και λιγότερο από 2-3 λεπτά από τον χρόνο σου θα σου είχαν απαντηθεί.
Προσπάθησε τουλάχιστο, στο μέλλον να μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις. ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ κόσμο (όχι όλο τον κόσμο όπως είδες, αλλά ΑΡΚΕΤΟ) να απαντάει, και έτσι η δουλειά, σου τελικά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Σου εύχομαι καλή και απρόσκοπτη λειτουργία του κατεβαστηριού σου και many happy downloads.
Σίμος