Εγω μαζευω υλικα για να φτιαξω ενα με χαμηλο κοστος κυριως για να μαθω το software. Για αρχη να μαθω πως δινουν εντολες στα βηματικα μοτερ και μετα υλοποιηση σχεδιου.Πω πω πω...
Δέκα φορές έχω αποφασίσει να πάρω cnc και μόλις βλέπω στο S/W το αναβάλω... :AFADF0:
Εγω μαζευω υλικα για να φτιαξω ενα με χαμηλο κοστος κυριως για να μαθω το software. Για αρχη να μαθω πως δινουν εντολες στα βηματικα μοτερ και μετα υλοποιηση σχεδιου.
Μην σε τρομαζει το συγκεκριμενο video. Υπαρχουν πιο απλα software.
Εργαλειο! Αλλα εγω μιλαω βαρια βαρια για 200 diy cnc απο ξυλο και μικρα μοτερ nema 17 με arduino cnc shield. Αυτη τη στιγμη εχω δωσει 100 για moter. ντιζες, arduino, drivers, καλωδια και τροφοδοσια. Μετα θελω τα ξυλα για τον σκελετο, θα βαλω επανω για αρχη ενα dremel και μετα ενα grinder του lidl στα 25 500w οταν το φερει , βιδες και κατι μεταλλικες γωνιες . Μιλαμε για ενα cnc με ωφέλιμο 30x30 .Σεφτόμουν να πάρω κάτι σε x-carve και η αλήθεια είναι οτι όντως τρόμαξα.
Babis.......... προχώρα και εδώ είμαστε..
Μπάμπη ...δεν ξέρω αν το πρόσεξες .... έγραψε " έχει διάβασμα η δουλειά" ...![]()
Δεν ειναι για διαβασμα ο Μπαμπης...
Εχει χασει και τα γυαλια του....
Χαχαχαχα
Μάλλον τον βλεπω μα σου ερχεται επίσκεψη για σεμιναριο...
Όπως το βλέπεις Μιχάλη βγαίνει σκαλισμενο εξολοκλήρου από το cnc εκτός της πατουρας που μπαίνουν οι φακοί. Αυτές έγιναν με το ντρεμελ. Είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμη και πρέπει ακόμη να κουμπωσουν και τα μεντεσεδακια, να κοπούν οι φακοί στο κανονικό μέγεθος γιατί πήραμε φακούς οι οποίοι είναι τετραγωνοι σε μέγεθος και τους κόβεις ο ίδιος σύμφωνα με το σχέδιο που έχεις φτιάξει.Ω, τι ευκολια Παυλο!
Tην πατουρα για τους φακους την κανεις εκ των υστερων ή μπορει να την σκαψει και αυτη το CNC?
Tα 'μαξιλαρακια' στον σκελετο στο σημειο της μυτης τα βαζεις μετα?
Δεν είναι δικό μου το cnc και ούτε έχω ιδέα πολύ από αυτά.pavols άν δεν είχες απαντήσει στον Χιωτης, θά έλεγα οτι έχεις μεθυσμένο cnc.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.