Το βρήκα. Και το χτυπησα .Φοβερό!
![]()
ΤΙΜΗ ΧΩΜΑ!!! Αν πήρες engraver η αν έχεις θες και αυτό στα 9,09€ την πιο ΧΩΜΑ τιμή ως σήμερα από αποθήκη Τσεχίας | Geekcreit 500x500mm Laser Cutting Honeycomb Working Table Board Platform for CO2 or diode Laser Engraver Cutting Machine fits SCULPFUN
ΤΙΜΗ ΧΩΜΑ!!! Αν πήρες engraver η αν έχεις θες και αυτό στα 9,09€ την πιο ΧΩΜΑ τιμή ως σήμερα από αποθήκη Τσεχίας | Geekcreit 500x500mm Laser Cutting Honeycomb Working Table Board Platform for CO2 o…coupondealer.gr
Τι να σας κανω με πείσατε και εμένα....
163 ευρώ για 10αρι laser, honeycomb και rotary νομίζω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σαν τιμή.
Εγώ να κόβει αξιοπρεπώς 6 χιλιοστά κπ θέλω έστω και με 2 περάσματα.
Για βρείτε τώρα κανένα ωραίο air assist...
Ναι ναι!Μεγειές
O S10 έχει assist στο πακέτο.
Τον Twotrees πήρες;
Οχι. Χωράει ακριβώς αριστερα-δεξια , ενω εχει ενα κενο πισω. Το οφέλιμο είναι 400x400. Ο σκελετός είναι μεγαλύτερος. Ειναι η τέλεια βάσηΕιναι μεγαλυτερο απο το Λεϊζερ σε διασταση, οποτε θα πρεπει να βαζεις το Λειζερ πανω σε αυτη τη βαση. Ετσι δεν ειναι?
Εύκολη και εχει πολλές λύσεις 3d printed . Υπάρχει οδηγός και από το lightburn . Το έκανα στο s9 με διακοπτακια του μισού ευρώ.Όμως έχει έτοιμες τις τρύπες για να βιδωθούν τα limit switch πάνω του, οπότε νομίζω πως θα είναι η πρώτη (εύκολη και φτηνή ) αναβάθμιση που θα κάνουμε στον S10
Μεγειά μας![]()
Να το κάνεις καθώς δεν θα κρατήσει για πολύ η προσφορά.Εύκολη και εχει πολλές λύσεις 3d printed . Υπάρχει οδηγός και από το lightburn . Το έκανα στο s9 με διακοπτακια του μισού ευρώ.
Ζηλεύω . Πραγματικά σκέφτομαι να δώσω 50€ το s9 και να πάρω αυτό![]()
Θα περιμένω του χρόνου που θα βγάλουν σε αυτή την τιμή την σειρά s30 μαζί με το sculpfun rotaryΝα το κάνεις καθώς δεν θα κρατήσει για πολύ η προσφορά.
Ε οχι και 50 ευρω... Πραγματικά σκέφτομαι να δώσω 50€ το s9 και να πάρω αυτό![]()
Το air assist pump μην παραλείψεις!Ήταν πολύ μεγάλος ο πειρασμός, TS2, honeycomb και το ρόλερ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.