Laser Engravers/Cutters & CNC

Το βρήκα. Και το χτυπησα .Φοβερό!

Ειναι μεγαλυτερο απο το Λεϊζερ σε διασταση, οποτε θα πρεπει να βαζεις το Λειζερ πανω σε αυτη τη βαση. Ετσι δεν ειναι?

Εντάξει, για όποιον ασχολείται έστω και λίγο με το laser printing αυτές ο τιμές δεν είναι για να τις αγνοήσεις.

Τα χτύπησα και εγώ και τα τρία (Τον S10, το honeycomb και το rotary)

2023-05-13_07-12-38.jpg

Τι να λέμε, ειδικά για το honeycomb και το rotary, από 9€ το καθένα ... ούτε τα ταχυδρομικά δεν κάνουν τόσο.

Η μόνη σοβαρή έλλειψη του S10 είναι η απουσία των limit switch ώστε να μην κουτουλάει η κεφαλή πάνω στις μπάρες αν δεν κάνεις τις σωστές ρυθμίσεις. (ούτε ο Totem που έχω τώρα τα έχει και δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα). Ωραίο θα ήταν πάντως να τα είχε εγκαταστημένα από πριν.

Όμως έχει έτοιμες τις τρύπες για να βιδωθούν τα limit switch πάνω του, οπότε νομίζω πως θα είναι η πρώτη (εύκολη και φτηνή ) αναβάθμιση που θα κάνουμε στον S10

Μεγειά μας :D

Eιναι πραγματικα απιστευτες οι τιμες!!

Τις προαλλες συζητουσαμε με φιλο την αναβαθμιση των laser που εχουμε σε 10 και 12w αλλαζοντας μονο τις κεφαλες που ειναι συμβατές, αλλα οι τιμες ειναι υψηλες και πανω απο 200-250 ευρω το module. Και βλεπουμε τωρα ολοκληρο το εργαλειο με 10w laser module και air assist με 140 ευρω??!!

Ιδια κουβεντα παλι ειχαμε και πριν λιγες μερες με τον Γιωργο για τα honeycombs που αν και ακριβα ειναι η πιο περιποιημενη λυση. Του ελεγα οτι μετανιωσα που δεν ειχα παρει πριν κανα διχρονο μια προσφορα του Banggood ενος μικροτερου honeycomb στα 20 ευρω. Τωρα βλεπουμε ενα μεγαλυτερο κατω απο 10 ευρω!!!

Αυτο που μενει πλεον να βρουμε σε αντιστοιχη τιμη χωμα, ειναι ενα καλο σκανερακι για τους 3D printers :)

• Like
Reactions: anastasg and nikfor
Τι να σας κανω με πείσατε και εμένα....

163 ευρώ για 10αρι laser, honeycomb και rotary νομίζω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σαν τιμή.

Εγώ να κόβει αξιοπρεπώς 6 χιλιοστά κπ θέλω έστω και με 2 περάσματα.

Για βρείτε τώρα κανένα ωραίο air assist...

• Like
Reactions: anastasg
Τι να σας κανω με πείσατε και εμένα....

163 ευρώ για 10αρι laser, honeycomb και rotary νομίζω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σαν τιμή.

Εγώ να κόβει αξιοπρεπώς 6 χιλιοστά κπ θέλω έστω και με 2 περάσματα.

Για βρείτε τώρα κανένα ωραίο air assist...

Μεγειές :D

O S10 έχει assist στο πακέτο.
Τον Twotrees πήρες;

Ευτυχώς που δεν έχω χώρο νο το βάλω, αλλιώς θα το αγόραζα και εγώ.
Τελικά σκέτη καταστροφή είναι αυτό το φόρουμ.
Καλοριζικα και καλώς να τα παραλάβετε.
Περιμένουμε review.

Ειναι μεγαλυτερο απο το Λεϊζερ σε διασταση, οποτε θα πρεπει να βαζεις το Λειζερ πανω σε αυτη τη βαση. Ετσι δεν ειναι?
Οχι. Χωράει ακριβώς αριστερα-δεξια , ενω εχει ενα κενο πισω. Το οφέλιμο είναι 400x400. Ο σκελετός είναι μεγαλύτερος. Ειναι η τέλεια βάση
Εδώ ένας το εχει με το s9.
0fa3addc484a31ba92abded1715aeac7.jpg

Όμως έχει έτοιμες τις τρύπες για να βιδωθούν τα limit switch πάνω του, οπότε νομίζω πως θα είναι η πρώτη (εύκολη και φτηνή ) αναβάθμιση που θα κάνουμε στον S10

Μεγειά μας :D
Εύκολη και εχει πολλές λύσεις 3d printed . Υπάρχει οδηγός και από το lightburn . Το έκανα στο s9 με διακοπτακια του μισού ευρώ.
Ζηλεύω . Πραγματικά σκέφτομαι να δώσω 50€ το s9 και να πάρω αυτό

Εύκολη και εχει πολλές λύσεις 3d printed . Υπάρχει οδηγός και από το lightburn . Το έκανα στο s9 με διακοπτακια του μισού ευρώ.
Ζηλεύω . Πραγματικά σκέφτομαι να δώσω 50€ το s9 και να πάρω αυτό
Να το κάνεις καθώς δεν θα κρατήσει για πολύ η προσφορά.

Μια χαρα τοτε, αν και ελεγα να εκοβα το honeycomb σε 2 κομματια για φτιαξω και ενα μικροτερο για το μικροτερο λεϊζερακι που εχω.

Εντάξει... Αμαρτησα κι εγω.... Το ΤS2 και το honeycomb.. :coffee:

Η Δεη δεν θα πληρωθει αυτό το μηνα, αλλά έτσι κι αλλιώς, νυχτωνει αργότερα, οπότε προβλεμ σολβδ! :cool:

Οποιος βρισκει καποιο ενδιαφερον λινκ με review/αρθρα/βιντεο για τους παραπανω laser που αγορασαμε, και οχι μονο, ας το βαζει σε αυτο το νημα.

Εδω μια ιστοσελιδα για laser engravers/cutters γενικοτερα.

...η οποια περιεχει και ενα review για τον Sculpfun10.

Μια δοκιμή για εναλλακτικές λύσεις σε air pump για air assist, για τον songless_bird.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.