Laser Engravers/Cutters & CNC

Θαλαμηγο?
Ουτε τα μπαλονια φουσκωτου δεν παιρνεις.

Παρεμπιπτοντως, αν καποιος συναδελφος τυχει και δει καμμια προσφορα για laser 20w -κατω απο 200 ευρω- μη διστασει να ενημερωσει :}

Aκομα δεν το πιστευω οτι αρκετοι απο εμας αγορασαμε laser 10w με εκατον κατι ευρω οταν μας ενημερωσε ο Δημητρης (Songless)!!

Παρεμπιπτοντως, αν καποιος συναδελφος τυχει και δει καμμια προσφορα για laser 20w -κατω απο 200 ευρω- μη διστασει να ενημερωσει :}

Aκομα δεν το πιστευω οτι αρκετοι απο εμας αγορασαμε laser 10w με εκατον κατι ευρω οταν μας ενημερωσε ο Δημητρης (Songless)!!
Υπομονή. Αυτή τη στιγμή τα 10wat είναι στα 200-300€ . Τα 20 watt είναι στα 400-500€ ακόμη όταν πριν 2 χρόνια ήταν στα 900- 1000€ ( τιμές για 40+ watt σήμερα ) .

Εκείνη την προσφορά με τα 10 watt δεν θα την ξαναδείς Αν θες σε ξαλαφρωνω απο το sculpfun με ένα 50αρικο αν θες να πάρεις κάτι πιο δυνατό

• Like
Reactions: Χιωτης
Έχω τα 20W μαζί με την Lightburn κάμερα στα κουτιά τους εδώ και 7-8 μήνες…
Κι όπως τα βλέπω μάλλον θα χρονίσουν εκεί μέσα. :(
Γιατί; Διαπίστωσες ότι δεν το χρειάζεσαι;

Γιατί; Διαπίστωσες ότι δεν το χρειάζεσαι;

Δεν είχα καθόλου χρόνο αυτό το διάστημα αλλά και χώρο.
Αναγκαστικά θα πρέπει να τον δουλεύω στην ταράτσα, λόγω χώρου όπως είπα, κι έτσι ακολούθησε κι αυτός την μοίρα του ξυλότορνου που κλείνει σχεδόν ένα χρόνο αγρανάπαυση.
Ελπίζω τον επόμενο μήνα να ηρεμήσω και να ξεκινήσω να τον χρησιμοποιώ.

Όχι....πρώτα πρέπει να θυμηθεί που το έχει και μετά να διαβάσει αρκετά Manual...:ROFLMAO::ROFLMAO:

Μπα… είναι αρκετά μεγάλος κι όχι μόνο τον βλέπω αλλά με ενοχλεί κιόλας.
Οπσο για το manual δεν χρειάζεται, είμαι παλιός στο κουρμπέτι, τα έχω μάθει.
Το Lighrburn όμως που συνεχώς αναβαθμιπζεται το έχω αναθέσει στο Μιχάλη. 😁

Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική του lightburn ....

Όποιος το σκέφτεται να το πάρει καλό είναι να το κάνει τώρα πριν ανεβει η τιμή. Ακόμη και η ανανέωση μετά από 30€ θα πάρει ένα καπέλο 30% .

Kαλη πληροφορηση!(y)

Οντως σκεφτομουν να ανανεωσω το προγραμμα για ενα χρονο για να παρω την επερχομενη εκδοση 1.7 του Lightburn που εχει -μεταξυ αλλων- ενα απαραιτητο και χρησιμοτατο για μενα νεο χαρακτηριστικο, το Trim tool.

Eδω ενα βιντεακι για το τι εστι trim/cut tool
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η αλλαγη τιμης για τις ανανεωσεις ειναι στις αρχες του 2025, αλλα μαλλον θα το προχωρησω συντομα καθως το νεο χαρακτηριστικο θα μου γλυτωνει πολυ χρονο απο τις επεξεργασιες των σχεδιων.

• Like
Reactions: songless_bird
Kαλη πληροφορηση!(y)

Οντως σκεφτομουν να ανανεωσω το προγραμμα για ενα χρονο για να παρω την επερχομενη εκδοση 1.7 του Lightburn που εχει -μεταξυ αλλων- ενα απαραιτητο και χρησιμοτατο για μενα νεο χαρακτηριστικο, το Trim tool.

Eδω ενα βιντεακι για το τι εστι trim/cut tool
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η αλλαγη τιμης για τις ανανεωσεις ειναι στις αρχες του 2025, αλλα μαλλον θα το προχωρησω συντομα καθως το νεο χαρακτηριστικο θα μου γλυτωνει πολυ χρονο απο τις επεξεργασιες των σχεδιων.
Έφτασε

Έχω ακόμη 40 μέρες στην αδεια μου οπότε το παίρνω το 1.7 και ίσως και κάποια έκδοση με bug fixes
Δεν θα το βάλω ακόμη γιατί πάντα κάτι πάει στραβά στις x.0 εκδόσεις

• Like
Σήμερα αποφάσισα να μπω και εγώ στο club των laser ! παρήγγειλα τον atomstack s10 pro προσφορά από bangood ,στα 245.το θεώρησα πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του.για πρόγραμμα που λέτε δεν έχει μέσα το εκάστοτε laser?η πρέπει να αγοράσω το light burn?

• Like
Καλοδουλευτο! Ωραια και δημιουργικη ενασχοληση το λεϊζερ!

Το lightburn ειναι μονοδρομος, ειναι μοναδικο προγραμμα, δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να πλησιαζει εστω στο 10% των δυνατοτητων του.
Χωρις αυτο χαραμιζεις τις δυνατοτητες του εκτυπωτη και ταλαιπωρεισαι αδικα, ειναι σαν να κανεις πραξεις με μολυβι και χαρτι αντι με Εxcel.

• Like
Reactions: vagos08
Σήμερα αποφάσισα να μπω και εγώ στο club των laser ! παρήγγειλα τον atomstack s10 pro προσφορά από bangood ,στα 245.το θεώρησα πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του.για πρόγραμμα που λέτε δεν έχει μέσα το εκάστοτε laser?η πρέπει να αγοράσω το light burn?
67.95€ μέχρι σήμερα .
Από αύριο στα 99€...

Καλοδουλευτο! Ωραια και δημιουργικη ενασχοληση το λεϊζερ!

Το lightburn ειναι μονοδρομος, ειναι μοναδικο προγραμμα, δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να πλησιαζει εστω στο 10% των δυνατοτητων του.
Χωρις αυτο χαραμιζεις τις δυνατοτητες του εκτυπωτη και ταλαιπωρεισαι αδικα, ειναι σαν να κανεις πραξεις με μολυβι και χαρτι αντι με Εxcel.
67.95€ μέχρι σήμερα .
Από αύριο στα 99€...

Για όλους τους ανωτέρω λόγους και τωρα που κλεισαμε τριαδα για ποκερ μολις ψωνισα.

Καλοδουλευτο μας λοιπον.

Ho ho ho !
Όποιος πήρε πήρε. Μιλάμε για 100% αύξηση τιμής.
112.95€!!!

Αυτή η μονοπωλιακή τακτική ελπίζω να μην τους βγει σε καλό και να δούμε και άλλα ανταγωνιστικα προγράμματα σε χαμηλοτερες τιμές.

Γιατί άλλο το diy και αλλο αυτός που βγάζει λεφτά από το laser. Με αυτή την κίνηση δήλωσαν ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι diy ....

• Wow