Έχει και ρύθμιση DPI το συγκεκριμένο ή παίζεις με power/speed;
Ναι Νικόλα, φεύγει, καλύτερα όμως να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίςεις ώστε να το προλάβεις.
Είναι πολύ εύκολο, λίγο κάτω η ένταση.
Σε διάφορα δείγματα που έκανα στην δουλειά και ήθελα και υψηλό DPI αλλά και σχετικά βαθύ κάψιμο, έβαζα χαρτοταινία. Ήταν σαν να μην υπήρχε για το laser, αλλά έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στο να παίρνει μαζί της το όποιο μαύρισμα εμφανιζόταν.
Ένα άλλο παράδειγμα. Παίζει να το είχα βάλει το DPI στο 1500 νομίζω για αυτό. MDF 3mm ή 4mm, δεν θυμάμαι καθόλου. Στο πρώτο φύλλο που είχα ξεκινήσει, έβγαζε πάρα τρελή μαυρίλα, όπως φαίνεται και στα μαύρα κομμάτια. Με μια στρώση φαρδιά χαρτοταινία, δεν χρειάστηκε ούτε καν τρίψιμο.
Από ότι φαίνεται όμως, βρήκες κατάλληλες ρυθμίσεις και το αποτέλεσμα βγαίνει πολύ καλό.
![]()
Μπαμπη είσαι δύναμη!! Αλλά έπρεπε να κανείς και τις κοπές δεξιά στην καρτέλα! Δε σου έβγαζε επιλογή ;;
Όταν ανεβαίνεις σε dpi έχεις παρατηρήσει καθυστέρηση; Και πόσο περίπου;
Μπορώ βέβαια να κάνω κάποιο πείραμα αν θες, δεν έχω θέμα. Θα μου κάνει και καλό, να θυμηθώ ξανά το μηχάνημα.
Πολυ ομορφη η πολυεπιπεδη κατασκευη! Γιατι δεν βαφτηκε?
Και βέβαια θέλω, το ρωτάς; Έτσι για το άθλημα...![]()
Μπαμπη είσαι δύναμη!! Αλλά έπρεπε να κανείς και τις κοπές δεξιά στην καρτέλα! Δε σου έβγαζε επιλογή ;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.