songless_bird
AVClub Fanatic
Μου ηρθε ειδοποιηση απο Γενικη ταχυδρομικη. 12 βραδυ η παραγγελια, 13 το εστειλαν . εκτιμηση μεχρι 24 εδιναν, λογικα αυριο 19 παραλαβη. Not bad.
Α οκ! Το δικό μου απεστάλη σήμερα...Μονο honeycomp πηρα εγω.
Δεν ταιριαζει κανενα στο honeycomb που πηραΓια οσους εχουν παραγγειλει βαση honeycomb για τον Laser engraver, εδω ειναι καποια πιαστρακια που συγκρατουν το ξυλο πανω στις κυψελες.
![]()
Τυπος 1
Τυπος 2
Tυπος 3
..και ενας 4ος τυπος με πολυ λεπτη κεφαλή που εξεχει ελαχιστα στην περιπτωση που το laser ειναι πολυ χαμηλωμενο.
Υπαρχουν πολλα σχεδια και τα key words ειναι 'honeycomb pin'
Κριμα, αρα δεν θα ταιριαζουν και στα δικα μας που ειναι τα ιδια. Αν και με καποια εκ των υστερων τροποιηση μπορει να κανουν δουλεια.
Το υλικο των κυψελων ειναι σιδερο η αλουμινιο? Σκεφτομουν καποια εφαρμογη με μαγνητακια.
Θα κανω το Low profil(σχεδιο 4) για τις δικες μας τρυπες ~6μμ . Μην αγχωνεσαιTo βασικο ειναι ποσο μπορει να εξεχει το συγκρατηρακι (hold down pin) ωστε να μην εμποδιζει το λεϊζερ να κινειται ελευθερα.
Απο κει και περα ειμαι σιγουρος οτι θα βρουμε την καλυτερη λυση![]()
Για καντε μια δοκιμη. Εμενα ΟΚ μου φαινεται.
Δημητρη, για δωσε (stl) και τα pin της γωνιαςΔεν ταιριαζει κανενα στο honeycomb που πηρα
Ολα ειναι για πιο μεγαλες τρυπες. Κριμα γιατι εκτυπωσα την γωνια και δεν ταιριαζουν τα pin . Θα σχεδιασω δικα μου.
Δεν τα έκανα ακομη . Στην ουσία θα αλλάξω το κομμάτι που κολλάς από κάτω. Το πάνω μερος του pin θα είναι ίδιο.Δημητρη, για δωσε (stl) και τα pin της γωνιας
Νομιζω πως πανε κουμπωτα ... δεν περιστρεφονται και δεν εξυπηρετουνΔεν τα έκανα ακομη . Στην ουσία θα αλλάξω το κομμάτι που κολλάς από κάτω. Το πάνω μερος του pin θα είναι ίδιο.
Έχουν την λογική του να τα περιστρέφεις για να σφίγγουν όποτε θέλουν δοκιμές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.