Laser Engravers/Cutters & CNC

110€ 6watt

470€ το sculpfun A9 40wattπου πέρσι έκανε 1000€

180€ 10 watt

Πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο "κουτί"

89€

I think you'll like ATOMSTACK FB2 Laser Engraver Closure with Vent 700x700x460mm Large Size. Add it to your wishlist!
http://www.tomtop.com/p-os6722eu.html #TOMTOP

119 € για το διπλό rotary

I think you'll like Atomstack Maker R1 Pro Multi-function Chuck and Roller Rotary with 3 Sets of Jaws. Add it to your wishlist!
http://www.tomtop.com/p-os6810-2.html #TOMTOP

99.99€ 10watt

I think you'll like Algolaser DIY Kit 10W Laser Engraver 400x400mm Engraving Area. Add it to your wishlist!
http://www.tomtop.com/p-os7263eu.html #TOMTOP

Last edited:
Τhanks Nick!!!(y)

Φιλος παραγγελει ηδη τον 40w laser!! Oντως το κουτι στα 90 ευρω ειναι φανταστικη τιμη! Οπως και το 10w laser στα 100 ευρω!!

Μακαρι να ειχε και εναν 20w εστω μονο με τα βασικα οπως ο Aglolaser παραπανω που θα κοστιζε πιθανοτατα λιγοτερο απο κανα 200αρι!! Αναμονη λοιπον :)

To Lightburn βλεπω οτι μπορει να γινει εγκατασταση σε 3 υπολογιστες, οποτε δεν θα μπορουσε να αγορασθει μια αδεια και να μοιραστουμε 3 ατομα; 1 υπολογιστη ο καθενας;

To Lightburn βλεπω οτι μπορει να γινει εγκατασταση σε 3 υπολογιστες, οποτε δεν θα μπορουσε να αγορασθει μια αδεια και να μοιραστουμε 3 ατομα; 1 υπολογιστη ο καθενας;
Απλά τώρα θα σας κοστίσει τον κάθε ένα σχεδόν όσο έκανε μια 3πλη άδεια πριν 1 μήνα...

Νέο τέρας από την sculpfun 70watt.

Και τιμή ανάλογη φυσικά....
Τουλάχιστον δίνουν μαζί δωρεάν το lightburn...

fe62a839fc197f9fea825324e6e06149.jpg

To laser module φαινεται οτι εχει διαφορετικη τεχνολογια κατασκευης και ειναι πολυ μικρο!!

C02_1.jpg

Το lightburn το εχει εξτρα και μαλιστα στην κανονικη τιμη :)

To laser module φαινεται οτι εχει διαφορετικη τεχνολογια κατασκευης και ειναι πολυ μικρο!!

C02_1.jpg

Το lightburn το εχει εξτρα και μαλιστα στην κανονικη τιμη :)
Κάνεις προ παραγγελία με κατάθεση 99€ και στο δίνει σε χαμηλοτερη τιμή και με δώρα.

"You will receive a $500 discount voucher (final price $1799).

-Unlock additional perks! This includes a $99 material kit, a $99 Lightburn license, and double reward points on your payment!"

ef38137d18a3bb927f7cacc62bddf215.jpg

Αν και πιστεύω ότι θα το δούμε σε κινεζομαγαζα σε αυτή την τιμή από την αρχή .

Νέα παραλαβή σήμερα. Οθόνη touch για το laser . Για ασύρματο και offline χειρισμό.
Η sculpfun αναφέρει ότι είναι συμβατό και με άλλες μάρκες.

Θα δοκιμαστεί και θα γίνει παρουσίαση αν αξίζει τα 46€ που έδωσα.

fd650eedc0b59c8b12ef41f05075989c.jpg
0c4dd198c5e129b91d7e582a1a74367f.jpg
31243942db990c05fc338b48892c7501.jpg

Αξίζει λες τον κοπο αν κάποιος εχει λαπτοπ διπλα απο τον λεΐζερ?
Όχι.
Εγώ το πήρα γιατί ανεβοκατεβαζω το laptop που έχω στο εργαστήριο και αν κάνω καμιά δουλειά που παίρνει ώρες μου το δεσμεύει.

Το συγκεκριμένο gadget είναι για αυτούς που δεν μπορούν να έχουν pc διπλα στο laser . Αν βάλω κανονικό pc μόνιμα από τις σκόνες θα πεθάνει σε λιγους μήνες....

Εδώ κάνεις copy το αρχείο στην κάρτα μνήμης ( περιλαμβάνει μια 512gb) σε αρχείο gcode και το καίει.

Επίσης είναι συμβατό με την εφαρμογή για κινητό της sculpfun.
Για τα νεότερα μοντέλα που έχουν wifi ίσως να μη σημαίνει κάτι αλλά για το s9 ειναι μεγάλη αναβάθμιση.

Επίσης όπως διάβασα στις λεπτομερεστατες οδηγίες της sculpfun , υποστηρίζει και web interface όπου μπορείς να ανεβάζεις τα αρχεία ασύρματα από το pc στην οθόνη. Το ΣΚ θα γίνουν δοκιμές

Ναι σωστα, τωρα που γυρισα και μπηκα στο laptop, βλεπω στην περιγραφη του link οτι ειναι ιδανικο για τον σκοπο που το θελεις!

Αναμενουμε εντυπωσεις και παρατηρησεις (y)

..πραγματι οι οδηγιες της Sculpfun στα προιοντα που εχω και εγω, ειναι πολυ καλες και καλοτυπωμενες!

Καλησπέρα σε όλους!
Κάνω το πρώτο μου ποστ εις αναζήτηση και έκκληση βοήθειας...😅
Γνωρίζει κανείς από κοπή μετάλλου με laser;

Καλησπέρα σε όλους!
Κάνω το πρώτο μου ποστ εις αναζήτηση και έκκληση βοήθειας...
Γνωρίζει κανείς από κοπή μετάλλου με laser;
Με τα "οικιακα" μόνο αυτά πάνω από 20watt μπορούν να κόψουν δέκατα του χιλιοστού σε μερικά μέταλλα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θες πάνω από 100watt . Αυτά που κόβουν και χαράζουν με ανεση μέταλλα είναι τα fiber με τιμές που ξεκινάνε από 4 ψηφια...

Τι ακριβώς θες να κάνεις;

Με τα "οικιακα" μόνο αυτά πάνω από 20watt μπορούν να κόψουν δέκατα του χιλιοστού σε μερικά μέταλλα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θες πάνω από 100watt . Αυτά που κόβουν και χαράζουν με ανεση μέταλλα είναι τα fiber με τιμές που ξεκινάνε από 4 ψηφια...

Τι ακριβώς θες να κάνεις;
Ευχαριστώ για το reply. Ψάχνω πληροφορίες για μεγάλο βιομηχανικό τύπου, 2.5 kw με co2

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ για το reply. Ψάχνω πληροφορίες για μεγάλο βιομηχανικό τύπου, 2.5 kw με co2
Στην δουλειά του γαμπρού μου παρήγγειλαν
10 Kw. Κόστος 180.000€ για να κόβουν πυρίμαχο ανοξείδωτο πάχους 5-6 μμ.
Χαλυβα κοβει ως 40 Χιλ.

Ακόμη δεν έχει έρθει. Τώρα δουλεύουν με πλάσμα δικό τους και εξωτερικούς συνεργάτες.

Last edited: