Laser Printer ή Inkjet τι συμφέρει ;

Οκ δεν περιμενω επιδοσεις σε φωτογραφικο χαρτι οπως τους pixma μου ουτε την αναλυση του Canon Flatbed μου. Ομως εναν εκτυπωτη για μονοχρωμη φθηνη εκτυπωση ηθελα και ειπα να παω σε πολυμηχανημα για διευρυμενη χρηση μαζικης εκτυπωσης γιατι αν παμε και τον Μαιο ετσι θα πεσω εξω απο κοστος μελανιων.

Ξερω οτι ειναι αργος και κανει θορυβο και ειναι φτηνοπλαστικος αλλα οκ θα ζησουμε.

Μολις παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις. Το βασικο ειναι η οικονομια χρησης και η 3ετης εγγυηση.

Δεν είναι φτηνοπλαστικό, είναι πολύ καλή κατασκευή. Αυτόν έχω ακριβώς. Το μόνο που θα σου πω, είναι να τον σετάρεις συνδεδεμένο μέσω USB για αρχή και όχι μέσω WiFi. Αφού μπεις μετά και του φτιάξεις τα settings, mπορείς να κάνεις ότι θέλεις μέσω WiFi. Επειδή εγώ έχω κλειστό το WPS στον router, μέχρι να τον σετάρω, με πέθανε.

Ok

Μολις τον παρελαβα ( παραγγελια απο παρασκευη απογευμα, για την εποχη πρεπει να εσπασα ολα τα ρεκορ παραδοσης) θα το κανω οπως μου ειπες .

και εμενα εχει περάσει καιρός αλλά θυμαμαι οτι ψιλοπαιδευτηκα να το κάνω

Μια πρόταση για εγχρωμο επαγγελματικό πολυμηχάνημα Α3 μεγάλης ταχύτητας, το Βrother MFC-J6945DW, οικονομικό σε αναλώσιμα, με εγγύηση τρία ετη, κεφαλή εκτύπωσης για 100.000 σελίδες, τιμή γύρω στα 400Ευρώ:

Περιλαμβάνει εκτυπωτή, scanner, φωτοαντιγραφικό και fax, διπλή όψη, όλα σε Α3 και Α4. Αυτόματος τροφοδότης χαρτιού. Δικτυακή ενσύρματη και ασύρματη, USB.
Τιμιο μηχανημα για Α3 . Αλλα δεν το βρισκω πουθενα στα 400.

Τιμιο μηχανημα για Α3 . Αλλα δεν το βρισκω πουθενα στα 400.

Είχα δει τιμή 395 σε προσφορά πριν λίγες ημέρες αλλά ίσως να ήταν για επαγγελματία άνευ ΦΠΑ , δυστυχώς την έσβησα , θα ψάξω να την βρω ....

Απάντηση: Re: Laser Printer ή Inkjet τι συμφέρει ;

Σωκράτη, κάνε ένα από τα 2 παρακάτω:

1. Κατέβασε τους drivers της Canon για Windows 8.1 και κάνε αυτούς εγκατάσταση. https://www.canon.co.uk/support/con...e=drivers&language=en&os=windows 8.1 (64-bit)
Είναι για τον ip6700d, αλλά δεν έχει σημασία.

Ή

2. Ακολουθείς τα παρακάτω βήματα.

devices and printers->add a printer or scanner->the printer that I want isn't listed->add a local printer or network printer with manual settings->next->select the USB001 (Virtual printer port for USB)->next->click on windows update->this part may take a few minutes->scroll down, till you find ip6600d and select it->follow instructions to install
Δούλεψε με την 2η λύση!!!
Σ´ευχαριστώ πολύ.Εκτύπωση βέβαια δεν κατάφερα αφού έλειπε ενα από τα μελάνια που είχε μέσα και παρήγγειλα ένα σετ από όλα αλλά όχι τα γνήσα αφού έχουν 10-11 ευρώ η κάθε κασέτα και έχει 6 κασσέτες.
Παρήγγειλα αυτά και ο Θεός βοηθός.
https://smartoner.gr/el/s-3/-canon/_2-pixma/_3-ip6600d

Μια χαρά είναι τα συμβατά. Το μόνο θέμα είναι ότι θα σου λέει ο εκτυπωτής ότι είσαι κακό παιδί και θα σου ζητάει να το αποδεχθείς και ότι δεν θα ισχύει η εγγύηση. Αδιάφορο. Επίσης στο μέλλον, μπορείς να δεις και εδώ https://www.amazon.co.uk/CiberDirec...hild=1&keywords=ip6600d&qid=1586940920&sr=8-3 για μελάνια. Αλλά από ότι είδα, αυτά που βρήκες, μια χαρά φτηνά είναι και από Ελλάδα.

Δεν είναι φτηνοπλαστικό, είναι πολύ καλή κατασκευή. Αυτόν έχω ακριβώς. Το μόνο που θα σου πω, είναι να τον σετάρεις συνδεδεμένο μέσω USB για αρχή και όχι μέσω WiFi. Αφού μπεις μετά και του φτιάξεις τα settings, mπορείς να κάνεις ότι θέλεις μέσω WiFi. Επειδή εγώ έχω κλειστό το WPS στον router, μέχρι να τον σετάρω, με πέθανε.

Οκ τον εστησα (Epson L3150)

Πρωτες εντυπωσεις:

*Οντως καλης ποιοτητα πλαστικουρα. Οι κριτικες ηταν αστοχες σε αυτο.

*ΠΟΛΥ compact για αυτο που ειναι (ενα πολυμηχανημα ) .Οκ θαθελα να εχω την ευκολια να ειναι τα χαρτια μεσα σε κασετα οπως στον Pixma μου αλλα αυτο θα σημαινε 50% τουλαχιστον περισσοτερο ογκο.

*Τα μελανομπουκαλα δεν αδειασαν καν και ας γεμισαν τα δοχεια !! εχουν ακομα λιγο μελανι. Πολυ σωστο που σου δινουν φουλ μελανια και οχι μισογεματα. Και ακομα πιο ωραιο που σου δινουν και ενα εξτρα μαυρο μπουκαλι μελανιου.
Αραγε τα παλια μου μελανια που εχω σε γυαλινα μπουκαλια θα επαιζαν ή να μην το ρισκαρω ?

*Η εγκατασταση του πηρε ωρα μεσω USB λογω αργου interface install. Σεταριστηκε ευκολα με το wps για wireless τυπωσα και απο το κινητο μου πολυ ευκολα μεσω του app.

* Εκανα δοκιμη μονον σε απλο χαρτι Α4 ( για τετοιον τον πηρα δεν με ενδιεφερε εξαρχης η αποδοση του σε φωτογραφικο χαρτι γιατι εκει εχω τον pixma) Ομως εμεινα λαλακας....ποσο καλυτερα απο τον pixma τυπωσε σε απλο χαρτι.

* Λιγο θορυβωδης στην αρχη του εως πολυ μεχρι να αυτοσεταριστει αλλα απο εκει και περα νορμαλ θα ελεγα.

Με μικρη χρηματικη διαφορα μπορουσα να παρω και τον L3160 που αντι για πληκτρα πιεσης για τις λειτουργιες ειχε καντραν με οθονη και πληκτρα επαφης αλλα θεωρησα οτι πρεπει να ειναι πιο απλος και με λιγοτερα σημεια που μπορει να χαλασει στο μελλον.

Ναθ εχω τον 3151 εδω και τρεις μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ακομα και σε εκτυπωση φωτογραφιας σε φωτογραφικο χαρτι της kodak

Αξιζει τα λεφτα του

Antonis F

Νομιζω οτι η μονη διαφορα τους ειναι το wifi και το mobile printing.Tιποτα αλλο.

Και εγω να σου πω δεν τρελλαινομουνα η γυναικα μου τα ηθελε.

Μαριε εχω μια ερωτηση : Την επεκταση της εγγυησης που την κανεις ? Με πηγε και δηλωσα απο την εγκατασταση μεσα το προιον στην epson αλλα χωρις να φτιαξω λογαριασμο καπου .Ειναι οκ αυτο ή πρεπει να το κανω αλλου ?

Αυτο εδω εκανα χωρις να το ξερω ?

Οκ τον εστησα (Epson L3150)

Πρωτες εντυπωσεις:

*Οντως καλης ποιοτητα πλαστικουρα. Οι κριτικες ηταν αστοχες σε αυτο.

*ΠΟΛΥ compact για αυτο που ειναι (ενα πολυμηχανημα ) .Οκ θαθελα να εχω την ευκολια να ειναι τα χαρτια μεσα σε κασετα οπως στον Pixma μου αλλα αυτο θα σημαινε 50% τουλαχιστον περισσοτερο ογκο.

*Τα μελανομπουκαλα δεν αδειασαν καν και ας γεμισαν τα δοχεια !! εχουν ακομα λιγο μελανι. Πολυ σωστο που σου δινουν φουλ μελανια και οχι μισογεματα. Και ακομα πιο ωραιο που σου δινουν και ενα εξτρα μαυρο μπουκαλι μελανιου.
Αραγε τα παλια μου μελανια που εχω σε γυαλινα μπουκαλια θα επαιζαν ή να μην το ρισκαρω ?

*Η εγκατασταση του πηρε ωρα μεσω USB λογω αργου interface install. Σεταριστηκε ευκολα με το wps για wireless τυπωσα και απο το κινητο μου πολυ ευκολα μεσω του app.

* Εκανα δοκιμη μονον σε απλο χαρτι Α4 ( για τετοιον τον πηρα δεν με ενδιεφερε εξαρχης η αποδοση του σε φωτογραφικο χαρτι γιατι εκει εχω τον pixma) Ομως εμεινα λαλακας....ποσο καλυτερα απο τον pixma τυπωσε σε απλο χαρτι.

* Λιγο θορυβωδης στην αρχη του εως πολυ μεχρι να αυτοσεταριστει αλλα απο εκει και περα νορμαλ θα ελεγα.

Με μικρη χρηματικη διαφορα μπορουσα να παρω και τον L3160 που αντι για πληκτρα πιεσης για τις λειτουργιες ειχε καντραν με οθονη και πληκτρα επαφης αλλα θεωρησα οτι πρεπει να ειναι πιο απλος και με λιγοτερα σημεια που μπορει να χαλασει στο μελλον.

μεγειά!!

τα μελάνια είναι τόσο φθηνά και κρατάνε τόσο πολύ, που δε θα ρίσκαρα να βάλω οτιδήποτε άλλο

Νομιζω οτι η μονη διαφορα τους ειναι το wifi και το mobile printing.Tιποτα αλλο.

Και εγω να σου πω δεν τρελλαινομουνα η γυναικα μου τα ηθελε.

Μαριε εχω μια ερωτηση : Την επεκταση της εγγυησης που την κανεις ? Με πηγε και δηλωσα απο την εγκατασταση μεσα το προιον στην epson αλλα χωρις να φτιαξω λογαριασμο καπου .Ειναι οκ αυτο ή πρεπει να το κανω αλλου ?

Αυτο εδω εκανα χωρις να το ξερω ?

https://www.epson.gr/promotions/extended-warranty

Ok εγινε και αυτο. Κατα την εγκατασταση σε βαζει σε ενα παρομοιο και σου εχει ετοιμο και τον σειριακο αριθμο αλλα δεν ειχα εκτυπωσει την σελιδα επιβεβαιωσης οπως λεει αυτο.

Merci mon ami

Σκέφτομαι να πάρω τον Laser Kyocera P2235dn και να τον συνδέσω στο δίκτυο του σπιτιού.
Έχετε κάποια γνώμη/εμπειρία ?
Θα τον χρησιμοποιώ για πολύ λίγες εκτυπώσεις

Για ενα εκτυπωτη που θα χρησιμοποιουσα λιγο θα κοιτουσα να εχει την μεγαλυτερη δυνατη χρονικη εγγυηση.

2 χρόνια εγγύηση βλέπω δίνουν, είναι διπλής όψης με 35 σελίδες το λεπτό και αποθηκεύει πολλές σελίδες, πολύ καλά χαρακτηριστικά έχει. Μειονεκτήματα νομίζω τα ακριβά αναλώσιμα, αν είδα καλά το γνήσιο τονερ στοιχίζει 80 και το drum 150 , αλλά τσεκάρισε τα και μόνος σου. Αν κανεις άλλωστε λίγες εκτυπώσεις θα αργήσεις να αλλάξεις τονερ (το δίνουν για 3000 σελίδες)

Βρήκα και συμβατά σε καλές τιμές, αλλά ένα τόνερ θα μου βγάλει χρόνια. Στα πλεονεκτήματα βάζω και την στιβαρή κατασκευή.
Απλώς είναι εταιρεία που δεν την βλέπεις συχνά και κάπως διστάζω.

Νομίζω ότι είναι κάποιο παρακλάδι της Panasonic.
Είχαμε ένα τέτοιο στην δουλειά, αλλά στην διετία με αρκετή χρήση καπούτ.
Πήραμε ένα canon και ξενοιάσαμε.

Πολύ παλιά θυμάμαι είχε απορροφήσει τα φωτοτυπικά της Mita. Μετά έγινε μια συνένωση Kyoshera-Minolta. Όταν πουλήθηκε η Minolta στην Sony η εταιρία σταμάτησε τα φωτογραφικά. Δεν ξέρω τι έχει γίνει από τότε...

Απάντηση: Re: Laser Printer ή Inkjet τι συμφέρει ;

Μια χαρά είναι τα συμβατά. Το μόνο θέμα είναι ότι θα σου λέει ο εκτυπωτής ότι είσαι κακό παιδί και θα σου ζητάει να το αποδεχθείς και ότι δεν θα ισχύει η εγγύηση. Αδιάφορο. Επίσης στο μέλλον, μπορείς να δεις και εδώ https://www.amazon.co.uk/CiberDirec...hild=1&keywords=ip6600d&qid=1586940920&sr=8-3 για μελάνια. Αλλά από ότι είδα, αυτά που βρήκες, μια χαρά φτηνά είναι και από Ελλάδα.
Όντως είναι μια χαρά και ο εκτυπωτής δουλεύει τέλεια.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι παρά τα όσα λένε ότι οι inkjet χαλάνε αν δεν τους χρησιμοποιείς,αυτός δουλεύει μια χαρά παρά τα 8-9 χρόνια που είχα να τον δουλέψω.