- 17 June 2006
- 49,660
Re: Απάντηση: Last night a dj saved my life...
και λίγο καστορέλαιο...
![]()
Μυρίζει Αγγλική εξοχή.
και λίγο καστορέλαιο...
![]()
Μυρίζει Αγγλική εξοχή.
Είδηση θα ήταν να μην σου αρέσει κάτι . Οπως λέμε είδηση είναι "άνθρωπος δαγκώνει σκύλο" . ( Μιά φορά να δω να γράψεις για ένα δίσκο "τι χαζομάρα είναι αυτός;" και θα τα έχω δει όλα )![]()
Α ρε πως καρφωνομαστε εμεις οι.....ωριμοικαι λίγο καστορέλαιο...![]()
Από το συγκεκριμένο συγκρότημα (Prefab Sprout)έχω ακούσει μόνο 1 κομμάτι.Δεν μου άρεσε και πολύ.Είμαι καλά γιατρέ;:BDBDG54:
. Ειναι σα να κατεβαινει μαθητης στις πανελληνιες και να γραφει 9/20 στα μαθηματικα. Ε, δεν ηταν και εντελως αδιαβαστος! Κατι ηξερε κι αυτος.
... τόσα χρόνια μόνο το ray of light θεώρησα δισκάρα.... τα άλλα απλώς καλά στο είδος τους .... ρε γαμώτι, ξέρετε τι μουσικάρες περνάνε ''αδιάβαστες '' .... ;
Βγάλτε όση χολή θέλετε αλλά να έχετε κατα νού πως η Μαντόνα μόνο τυχαία δεν είναι. Αυτό που κάνει μπορεί να μην είναι μέσα στις προτεραιότητές μου αλλά το κάνει πάρα πολύ καλά. Και δεν έχει καμμία σχέση με άλλες/άλλους κατασκευασμένους σταρ-διάτονες αστέρες μίας χρήσεως. Δεν είναι τυχαίο που μονοπωλεί τα pop charts εδώ και 25 χρόνια.
Εχει βγάλει 4 ή 5 εξαιρετικά άλμπουμ -στο είδος τους πάντα- και όλοι οι δίσκοι της κυμαίνονται άνω του μετρίου. Στο τελευταίο της τα έκανε ρόϊδο αλλά έχει κερδίσει με το σπαθί της το δικαίωμα να βγάζει και πατάτες.
Το Erotica, για μένα, είναι ο καλύτερος ποπ δίσκος της δεκαετίας του '90.
A classic. Τελεία και παύλα.
Επίσης η Madonna είναι από τις λίγες τραγουδίστριες, ίσως και η μόνη τουλάχιστον από αυτές που κατέκλυζαν τα charts , που για μένα έδειξε την κλάση της με κομμάτι που διαρκούσε λίγο παραπάνω από δύο λεπτά, το οποίο και συγκαταλέγεται στα καλύτερα της ever!
Act of contrition τελευταίο κομμάτι στην δεύτερη πλευρά του like a prayer lp.Η παρέα με τον “Πρίγκιπα “ φαίνεται ότι μάλλον την είχε ωφελήσει την περίοδο εκείνη, το συγκεκριμένο δε ήταν ένα μικρό κομψοτέχνημα που βασιζόταν στο like a prayer παιγμένο σε ανάποδες στροφές κιθάρα από πίσω και την Madonna να απαγγέλλει την προσευχή της που κατέληγε στο αινιγματικό “what do you mean it’s not in the computer”.Απλά άψογο….
Από εκείνη την εποχή, (80s) πολύ καλούς έβρισκα και βρίσκω τους Spadau Ballet (through the Barricades κ.α.) καθώς και τους Simply Red(αν και περισσότερο φάνηκαν στα 90s...
/QUOTE]
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε ncups.H γάλανομάτα soul των simple Red ξεθώριασε πάρα πολύ στα 90ς.Βεβαίως όλοι δικαιούνται μια πολύ μεγάλη στιγμή.Και οι simple Red την είχαν στο picture bοοκ lp όχι με τα ραδιοφωνικά money s too tight to mention και Holding back the years
αλλά με το ομότιτιτλο και με το jerichoTo Jericho.........δεν νομίζω ότι έκαναν ποτέ καλύτερο κομμάτι απο αυτό
Sorry γαι το off topic
Kαι το δευτερό τους (για τους simply red ο λόγος) είχε τις στιγμες του , ένα group του ενάμιση lp
όπως τόσα και τόσα στην ιστορία της ηχογραφημένης μουσικής..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.