Last night a dj saved my life...

Re: Απάντηση: Last night a dj saved my life...

989394.jpg

Μυρίζει Αγγλική εξοχή.

και λίγο καστορέλαιο...:grinning-smiley-043

Είδηση θα ήταν να μην σου αρέσει κάτι . Οπως λέμε είδηση είναι "άνθρωπος δαγκώνει σκύλο" . ( Μιά φορά να δω να γράψεις για ένα δίσκο "τι χαζομάρα είναι αυτός;" και θα τα έχω δει όλα ) -bye-

Κατ'αρχας, μεσα στο φορουμ δεν εκφραζομαι ετσι. Κατα δευτερον, εχω γραψει αρνητικα σχολια για πολλους δισκους, με κορυφαια (απο τις αξιες λογου) πατατα το Trout Mask Replica. Ακολουθει το Tilt του Walker, τα περισσοτερα των Beach boys κ.α.

Παντως, σε οποιον δισκο θα εβαζα πανω απο 4-5 στα 10, δεν τον θεωρω εντελως μαπα. Ειναι σα να κατεβαινει μαθητης στις πανελληνιες και να γραφει 9/20 στα μαθηματικα. Ε, δεν ηταν και εντελως αδιαβαστος! Κατι ηξερε κι αυτος.

Από το συγκεκριμένο συγκρότημα (Prefab Sprout)έχω ακούσει μόνο 1 κομμάτι.Δεν μου άρεσε και πολύ.Είμαι καλά γιατρέ;:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Last night a dj saved my life...

και λίγο καστορέλαιο...:grinning-smiley-043
Α ρε πως καρφωνομαστε εμεις οι.....ωριμοι:flipout::flipout:

Ρε τζιμακο οταν λεω ολοι το ξερεις ...δεν εννοω εσενα !!!(ουτε τους φιλους απο εδω μεσα)

Εσυ εισαι μοναδικος αγορινα μου!!!!!
Αλλοιμονο αν δεν τους ηξερες (και αλλοιμονο σου αν δεν σου αρεζαν:flipout::flipout: )

Από το συγκεκριμένο συγκρότημα (Prefab Sprout)έχω ακούσει μόνο 1 κομμάτι.Δεν μου άρεσε και πολύ.Είμαι καλά γιατρέ;:BDBDG54:

Υγιεστατος εισαι φιλε μου!!
Δεν καταλαβα γιατι θα επρεπε να σου αρεσει....

Ειπαμε...... στην τεχνη δεν υπαρχουν επιχειρηματα!!!!!

Εξαλλου εχεις περιθωριο να αλλαξεις ,αν πεσει στην αντιληψη σου και το υπολοιπο εργο των συγκεκριμενων.
Εχω ενα σιντακι με τα καλυτερα τους (αντιγραφο ασφαλειας απο τα βινυλια που εχω) ...στην διαθεση σου αν το θελεις!!!

... τόσα χρόνια μόνο το ray of light θεώρησα δισκάρα.... τα άλλα απλώς καλά στο είδος τους .... ρε γαμώτι, ξέρετε τι μουσικάρες περνάνε ''αδιάβαστες '' .... ;

Από εκείνη την εποχή, (80s) πολύ καλούς έβρισκα και βρίσκω τους Spadau Ballet (through the Barricades κ.α.) καθώς και τους Simply Red(αν και περισσότερο φάνηκαν στα 90s...

Πάντως, τέτοιου είδους μουσική, γέμιζε τα προηγούμενα χρόνια (την προηγούμενη 20ετία) ίσως επειδή υπήρχαν αξιόλογα ονόματα και συγκροτήματα που την υποστήριζαν (Pet shop boys,Duran duran,Was not was,Pat benetar,και φυσικά Madonna, Whitney,Heart κ.α.)

... τόσα χρόνια μόνο το ray of light θεώρησα δισκάρα.... τα άλλα απλώς καλά στο είδος τους .... ρε γαμώτι, ξέρετε τι μουσικάρες περνάνε ''αδιάβαστες '' .... ;

κι εγώ την ίδια γνώμη έχω, έχοντας ακούσει διάφορα τραγούδια της madonna κι όχι κάποιο δίσκο συνολικά, μιας και η συγκεκριμένη δεν ήτα και απο τις συμπάθειές μου. Αλλά και γενικότερο ο ήχος της ποπ της δεκαετίας του 80' δεν μου αρέσει καθόλου.
Mε το ray of light έγινε ένα άνοιγμα στην electronica φέρνοντάς την εν λόγω μουσική και πιό κοντά στο ευρύτερο κοινό αλλά δίνοντας και στη madonna μια καλή ευκαιρία για πειραματισμό.

Βγάλτε όση χολή θέλετε αλλά να έχετε κατα νού πως η Μαντόνα μόνο τυχαία δεν είναι. Αυτό που κάνει μπορεί να μην είναι μέσα στις προτεραιότητές μου αλλά το κάνει πάρα πολύ καλά. Και δεν έχει καμμία σχέση με άλλες/άλλους κατασκευασμένους σταρ-διάτοντες αστέρες μίας χρήσεως. Δεν είναι τυχαίο που μονοπωλεί τα pop charts εδώ και 25 χρόνια.
Εχει βγάλει 4 ή 5 εξαιρετικά άλμπουμ -στο είδος τους πάντα- και όλοι οι δίσκοι της κυμαίνονται άνω του μετρίου. Στο τελευταίο της τα έκανε ρόϊδο αλλά έχει κερδίσει με το σπαθί της το δικαίωμα να βγάζει και πατάτες.
Το Erotica, για μένα, είναι ο καλύτερος ποπ δίσκος της δεκαετίας του '90.
A classic. Τελεία και παύλα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Last night a dj saved my life...

Βγάλτε όση χολή θέλετε αλλά να έχετε κατα νού πως η Μαντόνα μόνο τυχαία δεν είναι. Αυτό που κάνει μπορεί να μην είναι μέσα στις προτεραιότητές μου αλλά το κάνει πάρα πολύ καλά. Και δεν έχει καμμία σχέση με άλλες/άλλους κατασκευασμένους σταρ-διάτονες αστέρες μίας χρήσεως. Δεν είναι τυχαίο που μονοπωλεί τα pop charts εδώ και 25 χρόνια.
Εχει βγάλει 4 ή 5 εξαιρετικά άλμπουμ -στο είδος τους πάντα- και όλοι οι δίσκοι της κυμαίνονται άνω του μετρίου. Στο τελευταίο της τα έκανε ρόϊδο αλλά έχει κερδίσει με το σπαθί της το δικαίωμα να βγάζει και πατάτες.
Το Erotica, για μένα, είναι ο καλύτερος ποπ δίσκος της δεκαετίας του '90.
A classic. Τελεία και παύλα.

:grandpa:

Κωστα οταν λες ο καλυτερος ποπ δισκος συγκρινομενος με τα lp των blur π.χ ή κανεις πιο συγκεκριμενη την pop κατηγορια (μονο Madonna και Jay Lo ας πουμε)

Επίσης η Madonna είναι από τις λίγες τραγουδίστριες, ίσως και η μόνη τουλάχιστον από αυτές που κατέκλυζαν τα charts , που για μένα έδειξε την κλάση της με κομμάτι που διαρκούσε λίγο παραπάνω από δύο λεπτά, το οποίο και συγκαταλέγεται στα καλύτερα της ever!
Act of contrition τελευταίο κομμάτι στην δεύτερη πλευρά του like a prayer lp.Η παρέα με τον “Πρίγκιπα “ φαίνεται ότι μάλλον την είχε ωφελήσει την περίοδο εκείνη, το συγκεκριμένο δε ήταν ένα μικρό κομψοτέχνημα που βασιζόταν στο like a prayer παιγμένο σε ανάποδες στροφές κιθάρα από πίσω και την Madonna να απαγγέλλει την προσευχή της που κατέληγε στο αινιγματικό “what do you mean it’s not in the computer”.Απλά άψογο….

Επίσης η Madonna είναι από τις λίγες τραγουδίστριες, ίσως και η μόνη τουλάχιστον από αυτές που κατέκλυζαν τα charts , που για μένα έδειξε την κλάση της με κομμάτι που διαρκούσε λίγο παραπάνω από δύο λεπτά, το οποίο και συγκαταλέγεται στα καλύτερα της ever!
Act of contrition τελευταίο κομμάτι στην δεύτερη πλευρά του like a prayer lp.Η παρέα με τον “Πρίγκιπα “ φαίνεται ότι μάλλον την είχε ωφελήσει την περίοδο εκείνη, το συγκεκριμένο δε ήταν ένα μικρό κομψοτέχνημα που βασιζόταν στο like a prayer παιγμένο σε ανάποδες στροφές κιθάρα από πίσω και την Madonna να απαγγέλλει την προσευχή της που κατέληγε στο αινιγματικό “what do you mean it’s not in the computer”.Απλά άψογο….

Αλλο "λιώσιμΟ" αυτό..
Απ τα καλύτερα άλμπουμ της.
Το Like A Prayer είναι μακράν απ τα ωραιότερα ποπ τραγούδια,ever και ίσως το ωραιότερο απ τα δικά της..

Από εκείνη την εποχή, (80s) πολύ καλούς έβρισκα και βρίσκω τους Spadau Ballet (through the Barricades κ.α.) καθώς και τους Simply Red(αν και περισσότερο φάνηκαν στα 90s...
/QUOTE]

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε ncups.H γάλανομάτα soul των simple Red ξεθώριασε πάρα πολύ στα 90ς.Βεβαίως όλοι δικαιούνται μια πολύ μεγάλη στιγμή.Και οι simple Red την είχαν στο picture bοοκ lp όχι με τα ραδιοφωνικά money s too tight to mention και Holding back the years
αλλά με το ομότιτιτλο και με το jerichoTo Jericho.........δεν νομίζω ότι έκαναν ποτέ καλύτερο κομμάτι απο αυτό

Sorry γαι το off topic

Θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τη διαφωνία σου , φίλε Γιώργο...

Τα τραγούδια και το lp (που ανέφερες) των simply red τα βρίσκω πραγματικά υπέροχα και ίσως είναι από τις ωραιότερες στιγμές τους.

Πολύ καλά βρίσκω επίσης και τα Stars, For your babies, τη διασκευή του It's only love κλπ

Όσο για την Madonna, νομίζω ότι είπε ό,τι είχε να πει.(Εύχομαι να κάνω λάθος, ο χρόνος θα δείξει).Ψηφίζω ως ωραιότερα το live to tell και το Like a prayer

Υ.Γ.Γαλανομάτα soul...μ'αρέσει.Γιατί όμως;

Last edited:
Kαι το δευτερό τους (για τους simply red ο λόγος) είχε τις στιγμες του , ένα group του ενάμιση lp
όπως τόσα και τόσα στην ιστορία της ηχογραφημένης μουσικής..

Kαι το δευτερό τους (για τους simply red ο λόγος) είχε τις στιγμες του , ένα group του ενάμιση lp
όπως τόσα και τόσα στην ιστορία της ηχογραφημένης μουσικής..

+1
-bye-