- 26 May 2008
- 834
Πότε είχαν ξεσηκώσει τόν κόσμο??
Οταν έσκασε το σκάνδαλο Κοσκωτά βγήκε η Αυριανή και είχε 200000 αναγνώστες...
Και η Αυριανή τότε ήταν καθαρή φασιστική φυλλάδα.Είχε κοινό,πού έβριζε κάθε έννοια πολιτισμού και έβριζε οποιονδήποτε μιλούσε εναντίον τών αθλιοτήτων Κοσκωτά.
Πρώτος τάχε λουστεί ο Χατζιδάκις με αηδιαστικά πρωτοσέλιδα.
Αυτά δέν πρόκειται να τά συγχωρήσω ποτέ σέ αυτούς πού σήμερα επανέρχονται σαν τιμητές δήθεν.
Για μένα και τά δύο κόμματα από τό 1987 και μετά είναι εξίσου διεφθαρμένα και δεν μπαίνω σέ τέτοια διλήματα.
Γιατί Σπύρο εξισώνεις τις καταστάσεις μόνο κοιτώντας κομματικά; Ο κόσμος δεν συζητούσε τότε τα θέματα αυτά; Τώρα τί γίνεται; Σε ένα forum 10000 νοματαίων υπάρχουν 10-15 γραφικοί που τα συζητουμε. Εγώ λοιπόν λέω ότι ο μέσος πολίτης τότε ήταν κατά πολύ πιο πολιτικοποιημένος από τον σημερινό. Επ' αυτού υπάρχει αντίρρηση;
οποίος μου βρει ένα τομέα που είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση και ΔΕΝ τα έχει κάνει χάλια , είτε από συμφέρον και εμπάθεια είτε από καθαρή βλακεία ,
κερδίζει ένα κουτί ακανέδες Σερρών !![]()
Σπύρο μου λες ότι δεν υπήρχαν τα πηγαδάκια στην ομόνοια, τα πολιτικά καφενεία, οι πολιτικές συγκεντρωσεις. Ούτε υπήρχαν πολιτικές συγκεντρώσεις εκατομυρίων εκατέρωθεν. Μα τι λεμε τώρα; Μόνος σου είπες ότι η Αυριανή είχε έναν στρατό 200000. Αυτοί τι κάνανε δηλαδή; χαβαλέ; Προσωπικά προτιμώ μια τόσο πολιτικοποιημένη κατάσταση σαν αυτή του 70 και του 80 με τις όποιες παρενέργιές της, παρά την απολιτίκ ευνουχισμένη πολιτεία του σήμερα.
οποίος μου βρει ένα τομέα που είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση και ΔΕΝ τα έχει κάνει χάλια , είτε από συμφέρον και εμπάθεια είτε από καθαρή βλακεία ,
κερδίζει ένα κουτί ακανέδες Σερρών !![]()
Σπύρο μου λες ότι δεν υπήρχαν τα πηγαδάκια στην ομόνοια, τα πολιτικά καφενεία, οι πολιτικές συγκεντρωσεις. Ούτε υπήρχαν πολιτικές συγκεντρώσεις εκατομυρίων εκατέρωθεν. Μα τι λεμε τώρα; Μόνος σου είπες ότι η Αυριανή είχε έναν στρατό 200000. Αυτοί τι κάνανε δηλαδή; χαβαλέ; Προσωπικά προτιμώ μια τόσο πολιτικοποιημένη κατάσταση σαν αυτή του 70 και του 80 με τις όποιες παρενέργιές της, παρά την απολιτίκ ευνουχισμένη πολιτεία του σήμερα.
Για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ
ΔΙΟΤΙ με τέτοια κυβέρνηση σήμερα , είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΩ στις δημοσκοπήσεις .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.