Λαθροχειρία κατά την ψηφορία στη Βουλή...

Τί έγινε, όποιος έβλεπε τζιπ μέχρι τώρα και ξερογλειφόταν βγαίνει να πανηγυρίσει τώρα;

Μια ζωη αυτή η χώρα προτιμούσε να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα από το να έχει γάιδαρο.......

Καλησπερα σε ολους.Παρακολουθω με ενδιαφερων την κουβεντα για τα πολιτικα τις χωρας μας και το μονο που νιωθω ειναι απεχθεια και ντροπη.Αν και μολις 30 ετων το μονο που βλεπω στον οριζοντα ειναι μια απο τα ιδια.Ειμαι τοσο εξοργισμενος με τα οσα συμβαινουν που αν τους ειχα ολους μπροστα μου(πολιτικους)θα εβαζα τα κλαματα.Και θα εβαζα τα κλαματα γιατι οτι και να τους εκανα θα ηταν λιγο.Ακομα και να τους σκοτωνα παλι το κενο τις μη ικανοποιησης μου θα ηταν τετοιο που παλι τα κλαματα θα εβαζα.Εχουμε καταντησει μια απο τις χειροτερες χωρες της Ευρωπης και μια απο τις πιο χειροτερες του κοσμου.Εδω ο φτωχος γινετε φτωχοτερος και ο πλουσιιος ζαμπλουτος.Η εκκλησια κατεχει το 30% της χωρας αφορολογητα και εγω που ειχα την τυχη να μου γραψει ο παππους μου ενα χωραφακι 2 στρεμματα το εχω ηδη πληρωσει σαν να το αγοραζα.
ολοι πληρωνουμε φορους ακομα και για τον αερα που αναπνεουμε για να φτιαχνουνε αυτοι παρανομες ή μη βιλες με πισινες αξιας εκατονταδων χιλιαδων ευρω για τα οποια ολοι εμεις οι φορολογουμενοι εχουμε δουλεψει πολυ σκληρα.και εχουν το θρασσος να μου βαλουν ορια στην προσωπικη μου ζωη;Τι αμαξι θα παρω,τι σπιτι ποσα λεφτα εχω στην τραπεζα;καλα ειμαστε σοβαροι;Απο αυτους εχει παει κανενας τους να δουλεψει να δει τι σημαινει δουλεια;Και εγω δουλευω απο τα 13 και ακομα δεν εχω καταφερει και πολλα στην ζωη μου.Και οπως παει η δουλεια αν καταφερω και βγω στη συνταξη(αν τα ταμεια μας αντεξουν)τα μισα θα μου τα παιρνουν οι π@π@ρες για να συντηρουν τα δικα τους.Ο λαος εχει αγανακτησει και κατι πρεπει να γινει συντομα.Ο τουριμος πεφτει γιατι ειμαστε παρα πολυ ακριβοι και ο ελληνας επιχειρηματιας αναγκαζετε να ανεβασει τις τιμες του για να αποφυγει το λουκετο και ετσι γινομαστε ακομα πιο ακριβοι.Φεραμε το € και τα γ@μησ@με ολα(συγγνωμη αλλα μονο ετσι λεγετε).Δεν ξαναφερνουμε την δραχμη μπας και δουμε ασπρη μερα.Οι γεροι της χωρας που για τοσα χροννια αγωνιζονταν να στηριξουν το κρατος τωρα το κρατος τους δινει μια σα να τους λεει να πανε να ............ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ........

Τί έγινε, όποιος έβλεπε τζιπ μέχρι τώρα και ξερογλειφόταν βγαίνει να πανηγυρίσει τώρα;

Μια ζωη αυτή η χώρα προτιμούσε να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα από το να έχει γάιδαρο.......

Το συστημα μου κοστίζει όσο ένα τζιπ. Χα!!

Το ΙΧ μου όμως μόνο 17.000. Δεν ξερογλείφτικα ποτέ για τζιπ, για αυτά ξερογλέιφονται κάτι καρα βλαχοι, βουκόλοι και άλλοι απλυτοι τσοπαναρεοι από όσο τους έχω δει, που έχουν διάφορα προβλήματα του «εγώ».

Για μια Ducati ίσως ναι , αλλά έχω οικογένεια και δεν μας χωράει.

Δεν καταλαβαίνω το υφος σου και δεν θέλω...Εγώ μιλάω για ανθρωπινες πολείς να ζει καποιος, το αυτοκίνητο είναι εχθρός και σε όλες τις σύγχρονες πόλεις εξωβελίζεται από παντού, μόνο στην καθυστερημένη Ελληνική κοινωνία το αυτοκίνητο «θεωρείται» ακόμα μέσω κοινωνικής καταξίωσης

Last edited:
Εγώ πάλι λέω με ό,τι γουστάρει ο καθένας καλά κάνει - αυτοκίνητα, καλώδια, σπίτια,πισίνες - και επιδίωξη του κράτους πρέπει να είναι όχι η "εκδίκηση" και τιμωρία αυτών που τα έχουν αλλά η προσπάθεια να μπορούν να τα αποκτήσουν όλο και περισσότεροι.

Ας διαλέξουμε τί θέλουμε, ποιό θα είναι το σύστημα και ας αφήσουμεόλους να κινηθούν στα πλαίσιά του όπως καταλαβαίνουν.
Όχι να παγιδεύουμε τους πολίτες αλλάζοντας τον τρόπο φορολόγησης κάθε 4-5 χρόνια.

Πλέον ούτε ευρώ στην αγορά-οικονομία της Ελλάδας που δεν σέβεται τίποτα, όλα στην Ελβετία και σε οφ-σόρ.

... επιδίωξη του κράτους πρέπει να είναι ...να μπορούν να τα αποκτήσουν όλο και περισσότεροι.

Για τα υπόλοιπα ναι δεν ενοχλούν κανένα, αλλά για τα αυτοκίνητα όχι.

Απλά και μόνο διότι επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής στο περιβάλλον που θα έπρεπε να ζούμε και όχι δίοτι εγώ ή κάποιος άλλος μπορεί να ζηλεύει.

Πλέον ούτε ευρώ στην αγορά-οικονομία της Ελλάδας που δεν σέβεται τίποτα, όλα στην Ελβετία και σε οφ-σόρ.
Είδες, τελικά τα λές μόνος σου...

Αναφορικά πάντως, το τι εστι φορολογία και πως εφαρμόζεται στην Ελβετία άστο καλύτερα, όπως και το τι πολιτική ακολουθούν εκεί απένταντι στο αυτοκίνητο για να εξασφαλίσουν ποιότητα ζωης στις πόλεις τους

διαβασε αυτά αν θες.

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=598739&postcount=58

Η Ζυρίχη είναι γνωστή σαν πόλη της δημόσιας συγκοινωνίας, του ποδήλατου και των διαμορφώσεων για χαμηλές ταχύτητες.

http://avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=29250&d=1220394616

Last edited:
Υπάρχει νέα σημερινή καταγγελία από βουλευτές του ΛΑΟΣ σε σχέση με τη διαδικασία ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος.
Σε συνένταυξη τύπου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Θ. Πλεύρης παρουσίασε βίντεο απο το οποίο προκύπτει, όπως ανάφερε ο βουλευτής, οτι ενώ ο ίδιος όντας ψηφολλέκτης παρέλαβε και υπέγραψε το ψηφοδέλτιο του Αρη Σπηλιωτόπουλου, τελικά στα πρακτικά της Βουλής το ψηφοδέλτιο του υπουργού εμφανίζεται με την υπογραφή του Γ. Μπουγα, βουλευτή Φωκίδας της Ν.Δ. που εκτελούσε κι αυτός χρέη ψηφολλέκτη.

Ομορφιές...