LCD ~46" ποιά να πάρω?

Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Χρήστο ελπίζω να έχεις Φουλ Χα Ντε, έτσι; όχι κάνα ξεπερασμένο χου ντου ρέντυ.

:ernaehrung004::flipout::flipout:

EXTRA SUPER ULTRA..... HD...SLIM LINE, GTI, TURBO INTERCOOLER..-bye-

Re: Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Γιάννη βάλτο στα υπόψην....γιατί στο μάτι ...είναι επικίνδυνο....:flipout:

Το κακο με εμενα ειναι οτι ειδικα τωρα το καλοκαιρι στις παραλιες βαζω πολλα πραγματα στο ματι και θα μου πεταχτει εξω στο τελος...

-bye-

Re: Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Το κακο με εμενα ειναι οτι ειδικα τωρα το καλοκαιρι στις παραλιες βαζω πολλα πραγματα στο ματι και θα μου πεταχτει εξω στο τελος...

-bye-

:grinning-smiley-043

Last edited:

Πατάω το κουμπάκι

ΦΩΤΙΑ, ΦΩΤΙΑ, ΦΩΤΙΑ,....:devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:.....:flipout::flipout:

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ....ΦΩΤΙΑ, ΦΩΤΙΑ..

ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΩΝΑΞΤΕ.... ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ .....ΚΑΙ....ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....

:chinscratch:....ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ????

edit: ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΤΕΛΟΣ...

Σαν κάτοχος της Χ3500 σου την προτείνω ανεπιφύλακτα,τώρα που η νέα παραγωγή τους δεν κάνει και θόρυβο( οι ανεμιστήρες).

Συνονόματε αφού το budget σου πάει μέχρι την Χ3500 και με τα 4 χρόνια εγγύησης που δίνει αυτή την εποχή μην το σκέφτεσαι.

Ειναι θεμα των Lcd οχι μονο της σονυ,ολες οι lcd μπορει να το εχουν,ιδιες πιθανοτητες ειναι αν θα τυχει ή οχι,περα απο αυτο δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Αφού είσαι γυρισμένος βρε Χρήστο. Έχεις ακούσει πολλά προβλήματα με backlight bleeding, clouding, torching σε Philips 9xxx ? Ακόμα κι αν υπάρχουν σίγουρα δεν είναι στο ίδιο ποσοστό με τις τηλεοράσεις που έχουν SPVA.

Ε καλα τώρα.......

Θα πάρω plasma χωρίς Full HD????

Να μου λειπει

1000φορες LCD Full HD παρα Plasma HD ready 1366x768

Δεν αφορά εσένα, απλά κάνω quote γιατί απασχολεί αρκετούς.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε για την διαφορά μεταξύ ευκρίνειας και ανάλυσης.

Last edited:
Παιδιά,πήγα το πρωί να κοιτάξω για τηλεόραση από κοντά σε δύο καταστήματα.Δυστηχώς κανένα δεν είχε την X3500.Είχε όμως το ένα την W4000 όμως δεν έδειχνε Blu-ray αλλά τηελόραση.Καλή μου φάνηκε αλλά δεν μετράει η γνώμη μου γιατί δεν έχει εξασκηθει το μάτι μου στην εικόνα.

Να σας πω όμως ότι ένας υπάλληλος μου είπε ότι η X3500 θα έχει πολύ μεγάλη διαφορά από την W4000,ισάξια με την διαφορά τιμής τους.Ειδικά,μου είπε,αν σκεφτώ ότι η X έχει Bravia Engine PRO αντί για Bravia Engine 2 που έχει η W.Ρε παιδιά αληθεύει ή ήθελε απλώς να με ψαρέψει να πάρω το πιο ακριβό;

Αυτα που σου ειπε ο πωλητης τα λεει και το αυτοκολητο πανω στις τηλεορασεις.

Βravia Engine 2 η μια και PRO η αλλη , σιγα τα ωα.-bye-

Τωρα το θεμα ειναι αν πιστευεις τον πωλητη η εμας.

Ενταξει η Χ ειναι κορυφαια τιβι και ποιοτητα .
Ανεκαθεν ομως σε ολα τα προιοντα το "κατι παραπανω" πληρωνονταν δυσαναλογα ακριβα σε σχεση με αυτο που θα μπορουσε να σου προσφερει .
Το θεμα ειναι οτι στο προσφερει ομως και υπαρχει εκει γιαυτους που το ζητανε.
Απο κει και περα κανει κουμαντο η τσεπη σου , η ιδεολογια σου ,και η χρηση που θα κανεις .

Ναι,είχα δει στα χαρακτηριστικά Bravia Engineείχε η καθεμία.Δηλαδή δεν θα έχει την τρομερή διαφορά στην εικόνα,κι ας έχει καλύτερο επεξεργαστή εικόνας;

Εσάς πιστεύω,γι' αυτό ζήτησα και την γνώμη σας.