LCD ~46" ποιά να πάρω?

Με κατατοπισες :D
Το ξέρω πως ειναι οι κορυφαιες αλλα ποια? 656 ή W4000?

Μπαινουν πολλα πραγματα στην μεση. Τιμη , εγγυηση , ποιοτητα κατασκευης , αξιοπιστια , after sales κτλ.

Προσωπικα ημουν μεταξυ Samsung και Sony ενω ειχα απορριψει την ΖF επειδη εχω ακουσει ασχημα λογια για την υποστηριξη της αντιπροσωπιας της Τοshiba στην Ελλαδα αλλα πηρα την Sony επειδη και εχει και χαμηλωτερη τιμη και καλυτερη εγγυηση.

Απο την αλλη μερια εσυ πρεπει να κρινεις με βαση τις δικες σου αναγκες και μπορει κάλλιστα να διαλεξεις την 656.

Λοιπον κατα την γνώμη μου:

Τιμή goes to ........:Sony
Εγγυηση goes to ..........:Sony
Ποιοτητα Κατασκευης: Α εδώ θέλω λιγη βοηθεια:cool:
Αξιοπιστεία goes to.........: Sony

Θέλω λιγη βοηθεια οσον αφορα Ποιοτητα κατασκευής

Δηλαδη κατα την γνώμη σου η 656 ειναι η καλυτερη?

Κατά τη γνώμη μου ειναι ισάξιες με την καθεμια να υπερτερεί σε διαφορετικά σημεία.. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Sony είναι η πολύ καλή τιμή της, ενώ η Samsung στην Ελλάδα δυστυχώς ακολουθεί απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική..

Το σχολιο μου για την ΘΕΑ παραπάνω αναφερόταν στην σύγκριση που έκανε ο underdog με την Pioneer...

Όταν λες καλύτερη κίνηση η X3500 εννοείς σε HD ή σε SD φορματ?
Με ενδοιαφέρει και το HD αλλα και τα SD (κυρίως στα παιχνίδια ποδοσφαίρου)
Η Samsung που προανέφερα δεν αξίζει να την αγορασω ?

στο ποδοσφαιρο εχει λιγο καλυτερη κινηση αλλα και παλι η W4000 εχει πολυ καλη κινηση γενικα

Λοιπον κατα την γνώμη μου:

Τιμή goes to ........:Sony
Εγγυηση goes to ..........:Sony
Ποιοτητα Κατασκευης: Α εδώ θέλω λιγη βοηθεια:cool:
Αξιοπιστεία goes to.........: Sony

Θέλω λιγη βοηθεια οσον αφορα Ποιοτητα κατασκευής

Βάλε sony να κανεις καρε ...

Pfffffff

Πολλές και διαφορες αποψεις

Αλλα με απασχολεί και κατι αλλο οσον αφορα τις LCD
Ο χρόνος αποκρισης τι ρολο παιζει?
Μπορει να ακουγεται γελεια η ερώτηση αλλα δεν ξερω τι κανει:
Ασ μου εξιγήσει καποιος :)

Δεν μπορώ αλλο αντε να φτιάξουμε ξεχωριστή κατηγορία για Πλάσμα , να έχουμε το στέκι μας -bye-

kgeorgeg7 μην πάρεις τιποτα ακομα... Σε λιγο καιρό θα εχουμε εκλογές και μπορει να διεκδικήσεις υψηλά αξιώματα στο κόμμα των αναποφάσιστων :grinning-smiley-043

On topic:

Παρε την sammy που δεν την εχουν πολλοι, για να εχουμε και νεα review.

Εγώ αν είχα τα λεφτά θα αγόραζα την 46Χ3500. Όμως στην τιμή που την έχουν ούτε για αστείο. Αν η τιμή της Α656 έπεφτε στα 1700 θα την αγόραζα με κλειστά μάτια. Με τωρινά δεδομένα όντως είναι μπέρδεμα μεγάλο και αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο δίλλημα. Με δεδομένο ότι η επόμενη αγορά θα γίνει σε 5 χρόνια θεωρώ ότι καλό θα ήταν να έχει 100Ηz. Από την άλλη ωραία και 4 χρόνια εγγύηση. Τώρα για χρωματικές αποδόσεις χρόνους απόκρισης κλπ το δικό μου μάτι, όπως και των περισσοτέρων, δεν είναι σε θέση να τα διακρίνει. Η περισσότεροι απλά τα ψάχνουμε για λέμε στους φίλους μας "Αν κοιτάξεις το τάδε φόρουμ και reviewάδικο το τρίγωνο τις χρωματικής απόδοσης είναι κατά ένα χιλιοστό του τεταρτημόριου πιο ακριβές"

Για να τελειώνω σκέφτομαι να περιμένω λίγο και να πάρω την 46Α656.
Όποια και να επιλέξεις θα απολαύσεις HD/DVD και αν είσαι τυχερός και αποδεκτό SD. Με αυτό ως δεδομένο πάρε την W4000 κοντά στα 1600 ή την Α656 κοντά στα 1850. (100Hz, καλύτερη αντίθεση για την Σαμυ, Εγγύηση και φθηνότερη η Sony)

Για αξιοπιστία δεν θα κάνω σχόλιο μιας και έχω ράμματα και για τους δύο.

H W4000 δεν εχει απλα αποδεκτη αλλα πολυ καλη εικονα σε SD ειδικα ανα μιλαμε για αναλογικα καναλια. Σε NOVA ειναι επισης πολυ καλη αλλα υπαρχουν τα γνωστα προβληματα συμπιεσης εστω και αν δεν φαινονται οσο σε αλλες τηλεορασεις.

Το ιδιο καλη εικονα νομιζω οτι εχουν και οι αλλες δυο (ΖF , 656).

Re: Απάντηση: LCD ~46" ποιά να πάρω?

On topic:

:D

Παρε την sammy που δεν την εχουν πολλοι, για να εχουμε και νεα review.

Δεν ξερω ρε γμτ μου αρεσουν και οι δυο

Απο την μερια της Sony: Ειναι Sony τι να κανουμε
Απο την μερια της Samsung: Πιο εμφανισημη εξωτερικα η 656 απο την W4000

Moνο απο αυτα τα χαρακτηριστικα τις ξεχωριζω :D

Στα καταστηματα ΜΜ μπορεις να αγορασεις εγγυηση 4 χρονων με εξτρα κοστος 100-200 EUR για ολες τις TV.

Το προσθετω σαν εξτρα πληροφορια (και φανταζομαι γινεται και σε αλλα μαγαζια) αν βασικη σου προυποθεση ειναι η εγγυηση.