LCD ~46" ποιά να πάρω?

Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Rivers,όταν λες ότι έχει μειονέκτημα με τους ανεμιστήρες τι εννοείς;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25963

Το S350 θα εχει γυρω στα 350 ευρω (μπορει και πιο κατω) και θα κυκλοφορησει μεχρι το τελος του καλοκαιριου στην Ευρωπη.

Μάλλον δεν με καταλάβατε...Το PS3 έχει όλες τις δυνατότητες που μπορεί να έχει το S500;Εγώ από ότι έχω διαβάσει έχω ακούσει ότι το PS3 είναι για όλα (μέχρι ακι PC το είχε βγάλει κάποιος).Αφού λοιπόν μπορεί να κάνει ό,τι κάνει και το S500 + όλα τα άλλα,τότε πώς μπορεί να είναι πιο φθηνό;

Η Sony "μπαινει μεσα" με καθε PS3 που πουλαει αλλα δεν μπορει να κανει αλλιως οταν εχει να ανταγωνιστει το ΧΒΟΧ 360 που εχει παρομοιες δυνατοτητες σαν παιχνιδομηχανη (χωρις να εχει BluRay player ομως).

Eμπαινε καποτε για να νικησει το μπλουρει, τωρα δε νομιζω να χανει...

Αστα Ζωη , αγωνιζοντε για το μεροκαματο πλεον ,μεχρι κι η samsung ακριβοτερα πουλαει:flipout::flipout:

Eμπαινε καποτε για να νικησει το μπλουρει, τωρα δε νομιζω να χανει...

Στο PS3 τα κερδη δεν ειναι απο τις πωλησεις κονσολων αλλα απο τα παιχνιδια , τις πωλησεις ταινιων BluRay (η sony εχει την δικη της εταιρεια παραγωγης μην το ξεχναμε αυτο) κτλ.

Sharp LC-46X8E

Στον Κωτσόβολο η sharp LC-46x8e στα 1.273,00 , (με προσφορά έκπτωσης) τι λέτε αξίζει σαν μοντέλο; Μια πρόχειρη αναζήτηση στο google δεν βρήκα και πολλά πράγματα στα Ελληνικά. Σημαίνει μάλλον ότι δεν έχει αγοραστεί πολύ εδώ ή ότι είναι καινούργιο μοντέλο; Αν την έχει κάποιος ας μας πει τις εντυπώσεις του.

http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/SID-0A0A4384-9F2748E1/scee/hs.xsl/18_17307_3135303833_ENU_HTML.htm

Απάντηση: Sharp LC-46X8E

Στον Κωτσόβολο η sharp LC-46x8e στα 1.273,00 , (με προσφορά έκπτωσης) τι λέτε αξίζει σαν μοντέλο; Μια πρόχειρη αναζήτηση στο google δεν βρήκα και πολλά πράγματα στα Ελληνικά. Σημαίνει μάλλον ότι δεν έχει αγοραστεί πολύ εδώ ή ότι είναι καινούργιο μοντέλο; Αν την έχει κάποιος ας μας πει τις εντυπώσεις του.

Ειναι καινουργια νομιζω. Την εχω δει με HD ποδοσφαιρο (!!!) σε ενα μαγαζι και μου φανηκε αρκετα καλη.

Απο να παρεις μια 40αρα στα ιδια λεφτα προτιμησε αυτην.

Παιδιά,

Κατ'αρχας δεν ήθελα να ανοίξω νέο τοπικ για να κάνω μια τόσο απλή ερώτηση :

Η X3500 με την X3000 εκτός απο το διαφορετικό πλαίσιό τους έχουν καμια άλλη διαφορά?

-Την τηλεόραση την αγοράζω το σάββατο 5/7/2008 αν όλα πάνε καλά :Banane0:-

Επίσης θέλω να ροτίσω εάν αξίζει να πάω στην λύση της Panasonic 46PZ80E??

Μου την σύστησε ένας φίλος μου .....

Ρωτάω λοιπόν το εξής : Θα άξιζε να πάω σε αυτήν την λύση και όχι στην Sony ?

Επισημάνω πως η εικόνα σε High Definition είναι αυτή που με ανδοιαφέρει περισσότερο...... (θα εχει καλή εικόνα η Panasonic σε HD? ή να παραείνω πιστός στην X3500/X3000 που ξέρουμε όλοι πως είναι κορυφή στο HD...)

Μην ξεχνάμε πως είναι 700 ευρώ διαφορά ΑΛΛΑ ξαναεπισημάνω διαθέτω budget για την Sony

Μην ξεχνάς πως η panasonic έχει motion resolution 1080, ενώ η X3500 με το ζόρι καμιά 500άρα. Η Panasonic επίσης έχει μηδενικό response time, η Χ3500 έχει κανα 8άρι.
Εγώ βέβαια την Sony θα έπαιρνα γιατί η Panasonic αν και καλύτερη καίει σαν θερμοσίφωνο το ρεύμα.
Εναλλακτικά, μπορείς να περιμένεις κανα χρονάκι και αφού δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα να πάρεις Led backlight.

Εγω προσωπικά δεν θα αγόραζα καμία, γιατί αν έχεις το μικρόβιο σίγουρα θα βρείς κάτι που σε χαλάει. (όπως π.χ. το μαύρο των LCD)

Συμπέρασμα: πάρε μια με τα μισά λεφτά αφου ούτως η άλλως τα ίδια χάλια είναι όλες οι flat τηλεοράσεις. Και τα CRT βέβαια είχαν διάφορα προβλήματα.

Last edited:
:offtopic:.....:offtopic:.....:offtopic:

Όπου να 'ναι θα 'ρθει....όπου να 'ναι θα 'ρθει...!!!!

Sorry για το ....:offtopic:...

...καμία σχέση με την άποψη του φίλου mezzanine...-bye-...και την ερώτηση του φίλου kgeorgeg7.....-bye-

..αλλά λίγο η ζέστη, λίγο ο ανεμιστήρας ζαλίστηκα ....συγνώμη και πάλι...:grinning-smiley-043

Επίσης θέλω να ροτίσω εάν αξίζει να πάω στην λύση της Panasonic 46PZ80E??

Ειναι πολυ μετρια σε αναλογικα καναλια (χειροτερη απο X3500 , W4000 , A656) και εχει αναφερθει και προβλημα με buzzing , θορυβο απο ανεμιστηρες και υψηλη καταναλωση.

Re: Απάντηση: LCD ~46" ποιά να πάρω?

:offtopic:.....:offtopic:.....:offtopic:

Όπου να 'ναι θα 'ρθει....όπου να 'ναι θα 'ρθει...!!!!

Sorry για το ....:offtopic:...

...καμία σχέση με την άποψη του φίλου mezzanine...-bye-...και την ερώτηση του φίλου kgeorgeg7.....-bye-

..αλλά λίγο η ζέστη, λίγο ο ανεμιστήρας ζαλίστηκα ....συγνώμη και πάλι...:grinning-smiley-043

LOL Σωστός :worshippy::award:

Re: Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Ειναι πολυ μετρια σε αναλογικα καναλια (χειροτερη απο X3500 , W4000 , A656) και εχει αναφερθει και προβλημα με buzzing , θορυβο απο ανεμιστηρες και υψηλη καταναλωση.

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου με το να διευκρινίζεις πάντα το ότι στηρίζεις :grinning-smiley-043:award:

Οπότε θα πάω σε X μεριά χωρίς καμία αμφιβολία

Όμως μπορεί καποιος να μου πει τι διαφορά εχει η Χ3500 απο την Χ3000?
(Έχω φάει κολλημα με την Χ3000 γιατι μου αρεσει περισσοτερο το χρώμα της -το μαυρο- απο ότι το piano finish της Χ3500:singer:)

Α μαι μην ξεχνιόμαστε την Χ3000 της Sony εννοω (γιατι υπάρχει και μια toshiba αν δεν κάνω λάθος-οθόνη που ουδώλως με ενδοιαφέρει:Banane0::afro:)

Αυτο το 0.001 sec response time που βλεπω σε ορισμενες πλασμα ειναι μεγαλη απατη παντως και ειναι ο χρονος που αναβει και ξανασβηνει ενα pixel (οπως στις CRT).

Αν εχουμε συχνοτητα ανανεωσης 100 Hz = 100 cycles/sec τοτε η οθονη ανανεωνεται καθε 10 msec , oποτε για να εχουμε μεταβαση απο ενα χρωμα (πχ. grey to grey) σε ενα αλλο πρεπει να αναψει το pixel , να σβησει (κατι που στις πλασμα συμβαινει αμεσως) και να ξαναναψει αρα 10 msec και οχι βεβαια 0.001.

Re: Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου με το να διευκρινίζεις πάντα το ότι στηρίζεις :grinning-smiley-043:award:

Οπότε θα πάω σε X μεριά χωρίς καμία αμφιβολία

Όμως μπορεί καποιος να μου πει τι διαφορά εχει η Χ3500 απο την Χ3000?
(Έχω φάει κολλημα με την Χ3000 γιατι μου αρεσει περισσοτερο το χρώμα της -το μαυρο- απο ότι το piano finish της Χ3500:singer:)

η μονη διαφορα ειναι το χρώμα