LCD ~46" ποιά να πάρω?

το θεμα ειναι οτι σε PQ δεν μπορουμε να περιμενουμε και πολλα καθοτι λιγο πολύ ιδιες με την Α656

Αφου εχουν κανα χιλιαρικο διαφορα ρε συ GEO οι μεν με τις δε !!!
Ειναι δυνατον να ειναι εστω και περιπου ιδιες ?

Το 1ο είναι μια W4000 συν 100Hz motionflow που κυκλοφορεί στην Αμερική και δεν θα έρθει εδώ.
Το 2ο είναι η σειρά Ζ που θα έρθει και τοποθετείται ανάμεσα σε W και X. Έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και κάποιες βασικές multimedia ικανότητες. Εικάζω ότι την περιμένουμε Σεπτέμβρη πριν τις νέες Xseries.

Οι πραγματικές βελτιώσεις των sony για φέτος θα φανούν στις Χ με καλύτερο bravia engine και local dimming. Δεν θα είναι μία όπως τώρα αλλά 3, δες το τόπικ για τις XBR. Επειδή η τωρινή τεχνολογία backlight έφτασε στα όριά της, φέτος οι ακριβές σειρές θα ξεχωρίζουν περισσότερο από τις multimedia ικανότητες παρά τα βασικά τους χαρακτηριστικά, προτού πάνε αποκλειστικά σε led backlight από του χρόνου.

edit: με πρόλαβε ο Γιώργος

Last edited:
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ρε θηριο:SFGSFGSF:

γιαυτο εννοω

Επειδή η τωρινή τεχνολογία backlight έφτασε στα όριά της, φέτος οι ακριβές σειρές θα ξεχωρίζουν περισσότερο από τις multimedia ικανότητες παρά τα βασικά τους χαρακτηριστικά, προτού πάνε αποκλειστικά σε led backlight από του χρόνου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Ρε συ Γιάννη δεν είχα σκοπό (ούτε το δικαίωμα) να κάνω κάποιου είδους προσωπική παρατήρηση, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν. Αν φάνηκε έτσι ειλικρινά συγνώμη.

Γιωργο ειλικρινα εισαι πολυ καλο παιδι και ντομπρο και δεν εχω προβλημα μαζι σου.

Το προβλημα μου ειναι ο trisalon που με εχει κουρασει με τις Ferrari και τα Αudi και λοιπές μαρκες αυτοκινητων και μαλλον απο τον εκνευρισμο που μου προκαλει εχω αρχισει να γραφω βλακειες και εγω. Με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις.:flipout:

Δηλωνω εδω οτι τον βαζω Ignore list και δεν ξανα ασχολούμαι γιατι κουραστηκα.

Γιαννη μου φαινετε γιου νιντ ε βακεϊσον ατ δε νιαρεστ see νεξτ του γιου.

Κανένα πρόβλημα Γιάννη. Αν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι και το ignore μια λύση -bye-

Γιαννη μου φαινετε γιου νιντ ε βακεϊσον ατ δε νιαρεστ see νεξτ του γιου.

Ναι ναι .... ελάτε Βάρκιζα :violent-smiley-030:

Μια χαρά είστε εκεί εσείς, τι να πούμε και μεις που ζούμε στο φρενοκομείο. Προχθές είπα να πάω για μπάνιο κατά τις 11 το πρωί και στον δρόμο γύρισα πίσω. Πήγα στις 6 το απόγευμα τελικά που είχαν φύγει οι περισσότεροι :D

Αφου εχουν κανα χιλιαρικο διαφορα ρε συ GEO οι μεν με τις δε !!!
Ειναι δυνατον να ειναι εστω και περιπου ιδιες ?

με τιποτα τετοια χρηματικη διαφορα...κανα 200 το πολυ 300Ε

με τιποτα τετοια χρηματικη διαφορα...κανα 200 το πολυ 300Ε

Αρα καλα τα λεω 200-300 ευρω για samsung εξω ...........ειναι γυρω στα χιλια στην Ελλαδα:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Εγω ειμαι συνεπης σε αυτα που λεω Γιωργο και αναγνωριζω οτιδηποτε καλο κυκλοφορει στην αγορα αναφεροντας ομως και τα αρνητικα του.

Για την X3500 πχ. το αρνητικο ειναι η τιμη. Σε κανενα αλλο τομεα η τηλεοραση δεν υστερει. Το ιδιο για τις Pioneer Κuro.

Για την PX80 προσωπικα πιστευω οτι υστερει λιγο σε HD και την ιδια γνωμη εχουν και αλλοι μερικοι απο τους οποιους εχουν την τηλεοραση αυτη ειτε λεγονται Energy ειτε ειναι μελη στο Avforums.

Καλο θα ηταν οι παρατηρησεις σου να γινονται προς ολες τις κατευθυνσεις και οχι μονο σε μενα. Αλλωστε η δραση δημιουργει μια ιση αντιδραση και δεν μπορω πλεον να διαβαζω ακατασχετες μπουρδολογιες απο συγκεκριμενο μελος.-bye-

καλα εχεις μαθει να κρινεις μονο απο συγκεκριμενα χαρακτηριστικα τις τηλεορασεις η πχ80 δεν υστερει καθολου πηγαινε να δεις στο πλαισιο εχει 4 πανασονικ πλασμα σε σειρα να δεις τελικα ποια εχει καλιτερη εικονα και σε Hd σημα ειναι κορυφαια

Οι ερευνες ειναι μπουρδολογιες :grinning-smiley-043, οι παρατηρησεις μπουρδολογιες :grinning-smiley-043 , θα σου προτεινα να ρωτησεις κανενα ειδικο να σου πει για την συγκεκριμενη τηλεοραση η την τεχνολογια πλασμα που αμφισβητεις και δεν λες να καταλαβεις οτι ειναι πολυ ανωτερη απο τις lcd

Ολοι το λενε οτι ειναι καλλιτερη ειδικοι εννοω φυσικα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Δηλωνω εδω οτι τον βαζω Ignore list και δεν ξανα ασχολούμαι γιατι κουραστηκα.

και εγω δηλωνω εδω οτι αν ξανα-γραψεις βλακειες θα βαλω εσενα σε Ignore list.

δεν μπορεις να διαβαζεις χωρις να απαντας?

Iγκνορομαχη τιτανων ?
Akren .......παρε και συ τις διακοπες σου :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Iγκνορομαχη τιτανων ?
Akren .......παρε και συ τις διακοπες σου :flipout::flipout:

ε..μα πια...γραφει ο ενας ....απανταει ο αλλος,δεν γινεται και ο διαχωρισμος μπας και ησυχασουμε(?)

Πρεπει να τους βγαλουμε για τσιπουρα η μπυρες μπας και γενηθει κανενα αμοιβαιο αισθημα -bye-

Αρα καλα τα λεω 200-300 ευρω για samsung εξω ...........ειναι γυρω στα χιλια στην Ελλαδα:flipout::flipout:

στις εσωτερικες διαφορες ειμαστε εναρμοωισμενοι το προβλημα ειναι στις γενικες τιμες....ξεκινησαν εκπτώσεις στην ισπανια και η 46Α656 στα 1600Ε...οσο κανει εδω η 40Α656