LCD ~46" ποιά να πάρω?

Οταν η plasma .........συναντησε την LCD :flipout:

YS
Τελειωσε και το γιουρο εχει και ζεστη ΔΕΝ παμε και για μπανιο και θα γινουμε σαν ταινια του Σπαϊκ Λη.

Και ΝΑΙ !!!! δηλώνω επιτέλους την απόσυρσή μου από την υποψηφιότητα του Προέδρου του κόμματος των αναποφάσιστων, ύστερα απο πολύ καιρό !!!!!!!!

Με μια μικρή αλλαγή όμως : ( Πήρα τελικά την "40"X3500 και όχι την 46Χ3500 γιατι για τα 3,5 μετρα θέασης είναι μεγάλη η "46" --- τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα--- )

Πρώτη άποψη (δεν έκανα καμία ρύθμιση) : η εικόνα τα !!!σπάει!!! έστω και στο μη τόσο καλό σήμα SD που έχω απο την κεραία μου (θα την αλλαξω λίαν συντόμως και θα πάρω μάλον και δορυφορικό πιάτο - αλλα αυτό ειναι άλλο θεμα -bye-)

Από HD δεν έχω στην διάθεσή μου κάποιο hi def player...

Απλά σας λέω οτι ενθουσιάστηκα πολυ με την κίνησή της

Επίσης θα ήθελα λίγη βοήθεια όσον αφορά στις ρυθμίσεις της (calibration). Έχω βρει κάποιες εδώ AVSforum αλλα θέλω και την δικιά σας γνώμη.

Αν είναι πείτε μου να ανοίξω άλλο thread για τις 40 ιντσες......

Last edited:
Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

Μια ένσταση μόνο, από τα 3.5 μέτρα οι 40" είναι μικρές και σε λίγο καιρό θα μας λες γιατί δεν πήρες την 46άρα τελικά... ;)

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

Μια ένσταση μόνο, από τα 3.5 μέτρα οι 40" είναι μικρές και σε λίγο καιρό θα μας λες γιατί δεν πήρες την 46άρα τελικά... ;)

Σε ευχαριστώ φίλε μου

Όσον αφορά το μέγεθος μου φένεται υπερ αρκετο :ernaehrung004: .

Η 46άρα μου φάνηκε τελικά μεγάλη "ύστερα απο πολύ καιρό -που πήγαινα για 46- κατέληξα σε 40 διότι η άλλη όντως μου φανηκε μεγάλη"

Σε άλλους πχ εσένα μπορεί να τους αρέσει να έχουν πολυ μεγάλη τηλεόραση... εμένα όχι -> η 40 μου φένεται αρκετή

Επίσης το σαλόνι μου είναι σε σχήμα τέτοιο ετσι ώστε να είναι η μία πολυθρόνα αρκετά κοντα στην TV (2 μετρα) και η πιό μακρινή να ειναι στα 3,5 μέτρα :) Οπότε απο ότι καταλαβαίνετε οι 40 ιντσες είναι καλά για μένα

Και πάλι ευχαριστώ :award:

Μεγεια αν και νομζω οτι εκανες τεραστιο λαθος που πηρες την μικρη.

Αλλα δεν πειραζει μπορεις ανετα να επανορθωσεις του χρονου. Αλλωστε και τα μαγαζια ηλεκτρικων πως θα ζησουν? Κλεφτες θα γινουν?-bye-

Πο πο πο

Εσείς θα με φάτε στο τέλος.....

Τέλος πάντων εμένα μου φένονται καλές οι ιντσες....

Συνεχίζω εδώ για όσον αφορα τις ρυθμίσεις της...

με γεια και απο εμενα
Εχω και γω την 52χ εδω και 3βδομαδες
και το σαγονι μου εχει παθει ζημια.....
Μολις την ανοιγω... πεφτει στο πατωμα :silly:

Που να ειχες και Kuro .........θα εβαζες απο τωρα μασελακι
aniteeth.gif

Καλοριζικες σε ολους .................και ολα αυτα τα λεω απ τη ζηλεια μου
c062.gif