1. Άρα ίσως για αυτό να μην παίζει σωστά τα 24Hz η Philips. Θα κάνει 3:2 pulldown στα 60Hz. Αφού το manual λέει 60Hz από PC. Μάλλον θα "βλέπει" το PC και θα το πάει στα 60Hz. Ή λέω βλακείες?? Και μετά όμως πως το πάει στα50 ή 100Hz για να το παίξει??? Ή δεν χρειάζεται???
2. Άρα ξεχνάμε Philips και Samsung για 24Hz μέσω PC. Σωστά???
3. Υπάρχει κάποιο μοντέλο με αντιανακλαστική επιφάνεια από την Sony??? Πχ τα E, S και U??? Αν ναι, τότε να επιλέξω ένα από αυτά, καθώς υποστηρίζουν 24Hz και έχουν BE2 όπως η V και η W.
4. Υπάρχει άλλη εταιρία που να μπορεί να συναγωνιστεί την Sony??? Ή να πάω στα σίγουρα στην Sony???
5. Ξέρετε άλλες εταιρίες που να παίζουν σωστά στα 24Hz από PC. Θέλω και μια 2ρη φτηνή 40" τηλεόραση. Χωρίς αντιανακλαστική επιφάνεια και αν γίνεται να έχει τα κανάλια σε ένα menu και όχι χωρισμένα σε αναλογικά και ψηφιακά και να κάθεσαι να πατάς ένα κουμπί για να αλλάξεις. Το θέλω έτσι γιατί το remote του HTPC ναι μεν είναι universal, αλλά από ότι έχω καταλάβει έχει απλά κουμπιά και μάλλον δεν θα έχει εναλλαγή από analog σε digital. Φυσικά αν δεν υπάρχει κάτι οικονομικό που να κάνει αυτό, δεν με χαλάει. Δεν είναι και τόσο σημαντικό.
6. Ξέρετε αν υπάρχει πρόγραμμα που μπορείς να έχεις αποθηκευμένα profiles από αναλύσεις και συχνότητες οθόνης και να κάνεις εναλλαγές μεταξύ τους γρήγορα και ωραία. Πχ από τα 576p60Hz να πηγαίνει στα 1080p24Hz.
7. Αφού και η NEC έχει SPVA panel, δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε LCD monitor. Πάω για LCD TV.
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας.
Όχι. Για HDMI μιλάει. Το δικό μου δεν έχει καν VGA είσοδο.
1. Δλδ τα 60Hz ή και τα 24Hz δεν χρειάζεται να πάνε στα 50 ή στα 100Hz για να τα παίξει η LCD???
6. Αποθηκεύει και profiles ή πρέπει να το αλλάζω συνέχεια.
1. Δλδ τα 60Hz ή και τα 24Hz δεν χρειάζεται να πάνε στα 50 ή στα 100Hz για να τα παίξει η LCD???
3. Δλδ κάνει ανακλάσεις η οθόνη??? Γιατί θα κάθομαι στα 2.30μ. Είναι πολύ κοντά.
4-5. Σε άλλη κατηγορία τιμής??? Θέλω 2 LCD. Μια φτηνή και μια ακριβή. Δλδ γύρω στα 1500-2300 ευρώ max και 700-1000 ευρώ.
6. Αποθηκεύει και profiles ή πρέπει να το αλλάζω συνέχεια.
Ευχαριστώ.
Edit:
6. Βλέπω ότι έχει profiles. Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω. http://www.ramelectronics.net/powerstrip.ep
Εγώ σου λέω τι γράφει στο manual. Γενικά υποστηρίζει μέσω HDMI 24Hz, αλλά για PC γράφει μόνο 60Hz. Υποθέτω επειδή κάνει 3:2 pulldown στα 60Hz... ή όχι???
http://www.p4c.philips.com/files/3/32pfl9603d_10/32pfl9603d_10_pss_ell.pdf
Μήπως να κοιτάξω και για Panasonic Plasma στα Full HD??? Ξέρετε αν έχει αντανακλάσεις και μεγάλη φωτεινότητα???
Edit: ????Δεν το έπιασα
Να τονίσω ότι ο κύριος λόγος που θεωρώ τις Plasma πολύ φωτεινές είναι μια Plasma Samsung που είχα πάρει. Αλλά από ότι διαβάζω τώρα, οι Samsung έχει γενικά πιο φωτεινή εικόνα από τις άλλες Plasma. Οπότε ίσως η Panasonic να είναι καλύτερη.
Edit: ????Δεν το έπιασα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.