LCD ή plasma? 32 ή...42? Ε, μπερδεύτηκα!

Απάντηση: Re: LCD ή plasma? 32 ή...42? Ε, μπερδεύτηκα!

Δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα λεφτά χωρίς φυσικά να κάνω υπερβολές. Δηλαδή θέλω να πάρω κάτι καλό, και να μην χάσω σε ποιότητα αλλά δεν το 'φυσάω' κιόλας το χρήμα. Σε βοήθησα?

Συμφωνα με την αποσταση σου μαλλον δεν θελεις κατι μικροτερο απο 40" και μεγαλυτερο απο 46-47". Σε αυτα τα μεγεθη λεει η λογικη οτι θα κινηθεις.

Τωρα οσον αφορα συγκεκριμενες τηλεορασεις...γινεται ψιλοχαμος απο μοντελα :guitarist:

Γνωριζεις τις τεχνολογιες? Εννοω εχεις καποια προτιμηση να ειναι LCD ή PLASMA?

Δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα λεφτά χωρίς φυσικά να κάνω υπερβολές. Δηλαδή θέλω να πάρω κάτι καλό, και να μην χάσω σε ποιότητα αλλά δεν το 'φυσάω' κιόλας το χρήμα. Σε βοήθησα?

Εως καθολου λεμε :afro:
Δηλαδη σε ενδιαφερει μια plasma 42 στα 1200 περιπου ? η μια LCD 40ρα στα 1900 μιας και οι δυο καλες θα ειναι ?

ΥΣ
ρε γαμωτο παντα ενα κλικ πισω ειμαι ..............

Ξέρω από τεχνολογίες, έχω διαβάσει για HD ready, HDMI, LCD/Plasma, etc. Εγώ σκέφτομαι να πάρω και PS3, αλλά πιο πολύ θα βλέπουμε TV και λιγότερο θα παίζω αν έχω χρόνο, και DVD movies μόνο για τα weekends.

Θέλω σε LCD και όχι plasma. Είναι και η δουλειά μου σχετική με πληροροφική και έτσι στο σπίτι έχω wireless συσκευές και σκέφτομαι να πάρω και DVD player, audio, etc.

Είπα λίγο πιο πάνω αλλά δεν ήταν και πολύ ξεκάθαρο. Όχι πάνω από 2000 Ευρώ.

:damnyou: συμφωνω και γω ο απροσεκτος :BDGBDGB53:
Ηταν στην πισω σελιδα (φτηνες δικαιολογιες τωρα τς τς τς )

Ευχαριστώ g10rg0s. Αν δεν σας κουράζω πιστεύετει ότι σε αυτή την απόσταση θα έχω πρόβλημα θέασης να βλέπω τα ωραία κανάλια μας?

Εαν εχεις καλο γενικα σημα, τοτε δεν θα εχεις προβλημα. Εαν δεν εχεις, τοτε θα βλεπεις πολυ χειροτερα σε σχεση με μια CRT, καθως η αναλυση και το μεγεθος της τηλεορασης θα βγαζουν στη φορα ολες τις ατελειες του σηματος.

Αλλα απ την αλλη θα φχαριστιεσε τα DVDακια σου και τα λοιπα καλα σηματα .
Αν ειναι για να μην βλεπεις τα αναλογικα μας χαλια τοτε πρεπει να πας στις 32 και κατω , αλλα τοτε καλυτερα δωσε τα λεφτα σου σε ενα ορφανοτροφειο ................περισοτερο τοπο θα πιασουνε .
Ασε που θα γλυτωσεις και συντομα τη μουρμουρα με μια 40ρα(42) , θα της λες : κοιτα , βασιλισα σ εχω 40 ιντσες Λαζοπουλο και φιλα το βατραχο σου , οχι παιζουμε τωρα:flipout:

χεχε, ωραίος smoothbore. Χαίρομαι που σας ανακάλυψα μια και βλέπω ότι είστε καλή παρέα.
Ευχαριστώ panos, και όλους για τις απαντήσεις σας. Αν έχω νεότερα ή χρειαστώ βοήθεια θα ξαναρωτήσω.

Απάντηση: Re: LCD ή plasma? 32 ή...42? Ε, μπερδεύτηκα!

Αν ειναι για να μην βλεπεις τα αναλογικα μας χαλια τοτε πρεπει να πας στις 32 και κατω , αλλα τοτε καλυτερα δωσε τα λεφτα σου σε ενα ορφανοτροφειο ................περισοτερο τοπο θα πιασουνε .
Ασε που θα γλυτωσεις και συντομα τη μουρμουρα με μια 40ρα(42) , θα της λες : κοιτα , βασιλισα σ εχω 40 ιντσες Λαζοπουλο και φιλα το βατραχο σου , οχι παιζουμε τωρα:flipout:

Ωρες ωρες ζωγραφιζεις ρε θηριο!!!! :flipout::flipout::flipout: :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: LCD ή plasma? 32 ή...42? Ε, μπερδεύτηκα!

Ωρες ωρες ζωγραφιζεις ρε θηριο!!!! :flipout::flipout::flipout: :SFGSFGSF:

:ADFADF1: φαντασου να ημουν και μπογιατζης αντι για μαραγκος:flipout:

Παιδιά έδειξα τα posts στη γυναίκα μου και πιστεύω με λίγη κουβέντα ακόμη την πείθω για 40". Έχετε δει πουθενά σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο τις Samsung 40F86 and the Sony 40W3000 που προτάθηκαν πιο πάνω για να πάω να τις δω?

Παιδιά έδειξα τα posts στη γυναίκα μου και πιστεύω με λίγη κουβέντα ακόμη την πείθω για 40". Έχετε δει πουθενά σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο τις Samsung 40F86 and the Sony 40W3000 που προτάθηκαν πιο πάνω για να πάω να τις δω?

Νομίζω έχει ένα Media Markt προς τα εκεί, περάστε να ρίξετε μια ματιά και συνέχισε το ψήσιμο :D

Για την ιστορία εγώ ψήθηκα να πάω για την PX70-τριπλάρει-δεν-καίγεται-τα-κάνεί-όλα-κλπ αύριο από πλαίσιο.

Βέβαια μέχρι αύριο, είναι μακρύς ο δρόμος για έναν αναποφάσιστο :D

Για την ιστορία εγώ ψήθηκα να πάω για την PX70-τριπλάρει-δεν-καίγεται-τα-κάνεί-όλα-κλπ αύριο από πλαίσιο.

Βέβαια μέχρι αύριο, είναι μακρύς ο δρόμος για έναν αναποφάσιστο :D
την παρέλαβα και εγώ τελικά σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Πρώτη αίσθηση: έκανα την σωστή επιλογή!!!!

:ernaehrung004: