- 24 June 2006
- 8,604
Με βάση το διπλανό θέμα ενός φίλου και επειδή την άλλη εβδομάδα πρέπει να πάω μαζί με ένα θείο μου να αγοράσει μια τηλεόραση, θα ήθελα την άποψή σας για το θέμα.
Οταν οι γονείς μας ή ο οποιοσδήποτε ηλικιωμένος ήθελε ή θέλει να αγοράσει μια νέα τηλεόραση, επειδή μπορεί να χάλασε η παλιά τους (διαφορετικά για αυτούς δεν νομίζω να υπάρχει άλλος λόγος αλλαγής :smile
τι νομίζετε ότι πρέπει να διαλέξουν? Γιατί ναι μεν λέμε ότι οι Plasma μπορεί να είναι overall καλύτερες σαν value for money και πιο κοντά η αίσθηση της εικόνας τους στις παλιές μας CRT, αλλά με φαινόμενα όπως το φόβο του burn-in τι γίνεται? Κι αν μας ζητήσουν τη συμβουλή μας τι τους προτείνουμε?
Δεν νομίζω να έχουν καμιά όρεξη να στρωνουν πανελς. Μάλλον οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι θα πει DVD. Κι αν έχουν δει ποτέ τους, ούτε καν ξέρουν να το χειρίζονται. Τουλάχιστον οι δικοί μου αυτής της κατηγορίας είναι
Για να σας ακούσω
opcorn:
Οταν οι γονείς μας ή ο οποιοσδήποτε ηλικιωμένος ήθελε ή θέλει να αγοράσει μια νέα τηλεόραση, επειδή μπορεί να χάλασε η παλιά τους (διαφορετικά για αυτούς δεν νομίζω να υπάρχει άλλος λόγος αλλαγής :smile

Δεν νομίζω να έχουν καμιά όρεξη να στρωνουν πανελς. Μάλλον οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι θα πει DVD. Κι αν έχουν δει ποτέ τους, ούτε καν ξέρουν να το χειρίζονται. Τουλάχιστον οι δικοί μου αυτής της κατηγορίας είναι

Για να σας ακούσω

Last edited: