lcd με δυνατοτητα προβολεις 2 καναλιων ταυτοχρονα

Εγώ πάλι μπορώ... Οι νέες kuro που έρχονται... :flipout::flipout:
Από το 3500:1 θα πέσουν στα επίπεδα panasonic (800:1)...

Να πω και D3000 -> D3500;;;; :ears:
(Δεν έχω δει καμιά από τις δύο - ότι διάβασα από το φόρουμ).
Και θυμάμαι και παράπονα από κάτι νέες panasonic (px80; ) που παίζουν λίγο πιο "θολά" το τηλεοπτικό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο;

Απάντηση: Re: lcd με δυνατοτητα προβολεις 2 καναλιων ταυτοχρονα

Και θυμάμαι και παράπονα από κάτι νέες panasonic (px80; ) που παίζουν λίγο πιο "θολά" το τηλεοπτικό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο;

Που τα θυμάσαι..???...εγώ πάντως δεν θυμάμαι καμία τέτοια αναφορά....αντιθέτως μάλιστα -bye-

Για ρώτα τον Κώστα (akren), που έχει την ΡΧ70...και είδε και σε ένα φίλο του την ΡΧ80, αυτός θα ξέρει καλύτερα...για πες μας ρε Κώστα...:ears:

Απάντηση: Re: lcd με δυνατοτητα προβολεις 2 καναλιων ταυτοχρονα

Να πω και D3000 -> D3500;;;; :ears:
(Δεν έχω δει καμιά από τις δύο - ότι διάβασα από το φόρουμ).

Aυτο με την D3500 vs D3000 μαλλον εχεις δικιο.

Για την PΧ80 διαφωνω. Η PX70 εδειχνε με λιγοτερη οξυτητα.

Εγώ πάλι μπορώ... Οι νέες kuro που έρχονται... :flipout::flipout:
Από το 3500:1 θα πέσουν στα επίπεδα panasonic (800:1)...

Ακομα δεν τις ειδαμε , Γιωργο τις βαφτισαμε...

Re: Απάντηση: Re: lcd με δυνατοτητα προβολεις 2 καναλιων ταυτοχρονα

Ακομα δεν τις ειδαμε , Γιωργο τις βαφτισαμε...

Και δεν είπα και τίποτα για τις kuro LCD :vroam:

Στις τηλεορασεις δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα τετοιο παραδειγμα.

έχεις άποψη για οτι μοντέλο κυκλοφόρησε/κυκλοφορεί;

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν. Και ούτε είναι δυνατόν να θυμόμαστε όλοι περασμένα μοντέλα. Εγώ για παράδειγμα θυμήθηκα μερικά σταδιακά (για αυτό και τα πολλά ποστς :blush: )
Σε κάποια δεν θα συμφωνήσουμε (π.χ. philips), σε άλλα θα τα βρούμε (π.χ. σόνυ), και σε άλλα απλά νόμιζα λάθος (panasonic)!
Όμως, από την σύνθεση όλων των απόψεων, τελικά βρήκαμε τουλάχιστον μια, οπότε όλα καλά. Αν θυμάσαι περισσότερα παραδείγματα, φυσικά καλοδεχούμενα! :ears:

Άμα έχουν και ανάλυση vga, έφυγα!!!! Πάω να προ-παραγγείλω... :vroam:
Φαντάζεσαι εικόνα στις 50 ίντσες, ανάλυση vga με 16 χρώματα; :2thumb22sup:
Επιτέλους να αξιοποιήσω και αυτό το atari από το πατάρι :award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: lcd με δυνατοτητα προβολεις 2 καναλιων ταυτοχρονα

Όμως, από την σύνθεση όλων των απόψεων, τελικά βρήκαμε τουλάχιστον μια, οπότε όλα καλά.....

Άψογος...:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: lcd με δυνατοτητα προβολεις 2 καναλιων ταυτοχρονα

Για τα τελευταια 2.5 χρονια και για τις επωνυμες μαρκες σιγουρα εχω...

Τελικα υπάρχει κανεις που να έχει πάρει αυτήν την FUNAI F47832 με τους 2 αναλογικους δέκτες να μου πει τι λέει από εικόνα? Πάντως το εψαξα λίγο έχει dynamic contrast 5000-1 και φωτεινοτητα 550 cd/m2. Με καποιο απο Κωτσοβολο που μιλουσα μου ειπε οτι αυτο που παιζει τελικά ρόλο είναι το dynamic ratio και οχι το contrast.Απλα το contrast ειναι το ποσο καλα αποδίσει το μαυρο,ενω το ratio ειναι για ολα τα χρωματα.Αληθεια ή μπουρμουτσαλα?

Μπα, χαζομάρες σου είπε.

Το κανονικό και δυναμικό κοντράστ είναι απλά μετρήσιμα μεγέθη: μέγιστη φωτεινότητα προς ελάχιστη [μαύρο]. Το δυναμικό κοντράστ είναι ένα απλό κύκλωμα που αυξομειώνει, ανάλογα με τη σκηνή, την ένταση του backlight [φωτεινότητας]. Ως αποτέλεσμα, στις ταινίες που η πιστότητα της εικόνας είναι πολύ καλή σου σπάνε τα νεύρα απ τις αυξομειώσεις και το κλείνεις απ τις ρυθμίσεις. Άρα μένεις με την πραγματική απόδωση του κοντράστ και αυτό πρέπει πάντα να κοιτάς. Τα χρώματα από ένα καλό κοντράστ αναδεικνύονται πιο ζωντανά, οι μετρήσεις ποιότητας των χρωμάτων όμως έχουν σχέση με θερμοκρασία λευκού και τα υπόλοιπα που διαβάζουμε στα τέστ.

Όπως έγραψα και στην "έρευνα" του Theodor, οι ενημερωμένοι πωλητές του Κ είναι είδος προς εξαφάνιση. Πρώτη φορά ακούω το dynamic ratio (χωρίς το contrast), αλλά ακόμα κι αν υπήρχε (το contrast) θα αναφερόταν σε άσπρο μαύρο και όχι σε χρώματα.

Προδιαγραφές για μια καλη μα πολλή καλλη οθόνη μιλάω για LCD oxi PLASMA ok...?:firstprize:Φωτεινότητα,Αντίθεση δυναμικής οθόνης,Χρόνος απόκρισης (τυπικός),Γωνία προβολής,Τύπος οθόνης,Ανάλυση οθόνης,Βελτίωση εικόνας,Βελτίωση οθόνης,Επεξεργασία χρωμάτων,ΘΑ μου πει ολα αυτα ειναι πολλα αλλα ειναι η ΜΑΥΡΗ ΑΛΛΗΘΕΙΑ!!ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΠΙΟΣ...!ΕΙΝΑΙ πολλη δύσκολα αλλα υπαρχει το ΝΕΤ και ας λενε οτι θέλουνε η πωλητές :idea: