LCD ορ DLP projectors?

θα είναι ανάμεσα στα μπροστά ηχεία 4 (και κάτι) μέτρα!
000Πόσες ίντσες θα μπορώ να βαρέσω εκεί;;;

Έχει (δει) κανείς το μηχανάκι που σας έδειξα πιο πριν;
Έχετε κάτι καλό στα "κυβικά" που αναζητώ; ή θα πρέπει να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά όπως έκανα και με τα ηχεία;;;;

:)

Στις οδηγίες των βιντεοπροβολέων ,συνήθως προς το τέλος αναγράφονται (και συχνά με σχήματα) οι ίντσες που μπορούν να προβάλλουν, σε διάφορες αποστάσεις από την οθόνη , καθώς και η αντίστοιχη θέση του zoom τους. Και επειδή τα manual βρίσκονται εύκολα στο google σε μορφή pdf, κατεβάζεις και διαβάζεις , ό,τι σε ενδιαφέρει προς αγορά.

Απάντηση: Re: LCD ορ DLP projectors?

Πολλές........πολύ φοβάμαι όμως, ότι σε τόσες πολλές ίντσες πιο πολύ θα σου στοιχίσει το πανί παρά ο προβολέας.

Έχει (δει) κανείς το μηχανάκι που σας έδειξα πιο πριν;
Έχετε κάτι καλό στα "κυβικά" που αναζητώ; ή θα πρέπει να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά όπως έκανα και με τα ηχεία;;;;

Ακου:

Λες 4 μετρα.
Βγαλε και μισο μετρο που θα ειναι το βαθος του προβολεα, πας στα 3,50.
Οποτε, μεχρι εδω κοιταμε ποσες βγαζει ο υποψηφιος στα 3,50 μετρα.

Δευτερον:

Εσυ θα καθεσαι στα 3,50 επισης, ποιο μακρια δεν γινεται ("οπα, τοιχος", Γκουσγκουνης tm), οποτε, για ΕΜΕΝΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μεγαλυτερη οθονη των 100"

δεν θέλω να βάλω την οθόνη πιο κοντά στο τζάκι γιατι σε περίπτωση που καίει έστω και λίγο και με τζάμι μπροστά κλπ κλπ να μην υπάρξει πρόβλημα (αν και θα είναι σβηστό με τον προζέκτορα!

Επειδή θα βγει από το ταβάνι (γυψοσανίδα μαλλον) σε τι ύψος "πρέπει" να είναι το κατώτατο μέρος του πανιού;

κι εγώ κάπου 100 (και κάτι) ίντσες έλεγα να μπουν ποιο πολλές γιατί έλεγες οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;;;

και βεβαια τα 125 που υπολογιζει ο Γιαννης ειναι για 100'' οθονη.

Κατα την ταπεινη μου αποψη, το κατω μερος πρεπει να ειναι ακομη χαμηλοτερα (60 εκατοστα απο το πατωμα)

δεν θέλω να βάλω την οθόνη πιο κοντά στο τζάκι γιατι σε περίπτωση που καίει έστω και λίγο και με τζάμι μπροστά κλπ κλπ να μην υπάρξει πρόβλημα (αν και θα είναι σβηστό με τον προζέκτορα!

Επειδή θα βγει από το ταβάνι (γυψοσανίδα μαλλον) σε τι ύψος "πρέπει" να είναι το κατώτατο μέρος του πανιού;

κι εγώ κάπου 100 (και κάτι) ίντσες έλεγα να μπουν ποιο πολλές γιατί έλεγες οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;;;

Ακου.

Θα δουμε που θα αποφασισουμε (εμεις) να βαλεις την οθονη σου :D

Μετα, θα σου πουμε πως να την βαλεις προκειμενου να μην βιασουμε τον χωρο.

Τελος εσυ θα αποφασισεις ποιον προβολεα θα παρεις.

Οταν ερθει η ωρα εκεινη με το καλο, θα μας ποσταρεις φωτος απο τον χωρο.

Ελεγα οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (για εμενα) επειδη θεωρω οτι πανω απο 100'' σε 3,5 μετρα, ειναι μαρτυριο

Τελος εσυ θα αποφασίσεις ποιον προβολέα θα πάρεις.

Οταν ερθει η ωρα εκεινη με το καλο, θα μας ποσταρεις φωτος απο τον χωρο.

Χαχαχαχα,
δεκτόν.

Οπότε αθ ήθελα να δώ ποιους προτζέκτορες μπορούμε να έχουμε υπ'όψιν μας ετσι ώστε να δω και στην AV εκθεση σε λιγο καιρο αν θα τσιμπήσω κάτι.

Το σπίτι πλέον άδειασε (απο γονείς) και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε μερεμέτια...
οπότε ας καταλήξουμε με το μηχανάκι που πρέπει να πάρω!
μπορώ να έχω κάποιες ιδέες έτσι ώστε να πάω και στα ανάλογα μαγαζιά να συγκρίνω;;;