Επειδή διαβάζω διάφορες απόψεις και γνώμες στο foroum για το πότε θα έχουμε ψηφιακή εκπομπή από ελληνικά κανάλια και ποιές εταιρίες εισάγουν στην Ελλάδα μοντέλα TV με δέκτη mpeg4 έκανα κάποια τηλέφωνα και ενημερωτικά σας αναφέρω ότι:
Από τηλεφωνική ενημέρωση από ΑΝΤΕΝΝΑ και ALPHA TV μου είπαν ότι εντός του έτους!! και μάλιστα εντός του επομένου τετραμήνου!!!! το πιθανότερο, θα είναι σε θέση να εκπέμψουν ψηφιακά. Ομολογώ ότι μου φαινεται απρόσμενα περίεργο (το περίμενα πολύ αργότερα) θα γίνει άραγε πραγματικότητα? Σε ότι αφορά το format θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το mpeg4. Σε αυτό ήταν απόλυτοι.
Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Μπορεί να μου δώσει κάποιος ακριβείς πληροφορίες για το αν τα παρακάτω μοντέλα υποστηρίζουν DVB-T και αν ναι ποιό πρότυπο (MPEG 2 ή 4):
a) LG 22LG3050
b) LG 42LG7000
c) LG M2294D
c) SAMSUNG LE40A756R (κάτι λέει για IDTV...)
Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν όσες είναι MPEG 4 είναι συμβατές και προς τα πίσω (με MPEG 2). Ευχαριστώ.
Μόνο η Samsung και ναι υπάρχει συμβατότητα.
Όλες οι υπόλοιπες έχουν MPEG 2 επιβεβαιωμένα;
Έχω βρει μια τηλεόραση από site της Ελβετίας, σε πολύ καλή τιμή (+ μεταφορικά + 14% δασμό + 19% Φ.Π.Α.). Είναι της Hewlett Packard, μοντέλο HP LT4700 47-inch Professional LCD HDTV Television. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναφέρει σχετικά με τον ψηφιακό της δέκτη :"Digital TV Tuner: ATSC, QAM". Μπορεί κάποις να με ενημερώσει αν αυτό σημαίνει αποκωδικοποιητή Mpeg4;:2thumb22sup:
Πρόσεξε γιατί η Ελβετία δεν είναι στην Ευρωπαική Ενωση. Μπορεί να έχεις ταλαιπωρίες με τα τελωνεία και να σου βγούν επιπλέον έξοδα (αμοιβή εκτελωνιστή, έξοδα αποθήκευσης κλπ.)
αυτά απ'ότι γράφει τα έχει υπολογίσει...
αυτό το ATSC tuner χρησιμοποιείται στην Αμερική την Κορέα και την Ταϊβάν. Από τον Ιούλιο του 2008 υποστηρίζει το MPEG4. Αλλά ειλικρινά, πόσο αξίζει τα λεφτά της η τηλεόραση για να την πάρεις από Ελβετία (αλήθεια πόσο σου βγαίνει με όλους τους δασμούς κλπ) και θα βρεις να σου την υποστηρίξει εδώ κάποιος?
Δεν βλέπω στα χαρακτηριστικά της τίποτα το ιδιαίτερο:
http://h20000.www2.hp.com/bizsuppor...=3433736&prodTypeId=382084&objectID=c01077260
είσαι σίγουρος ότι αξίζει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.