LCD TV 20'' ....ποια;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δυστιχώς όχι, δεν κυνηγάω προσφορές για τηλεόραση αυτή την εποχή , απλά απο διαφημιστικά που βλέπω κυρίως σε κυριακάτικες εφημερίδες βλέπω χαμηλές τιμές ( προσφορές ) ... Το όλο παιχνίδι με τις προσφορές μπορεί να κρατήσει 1 βδομάδα , διότι σε 1 βδομάδα είναι νέος μήνας , βγαίνουν νέα διαφημιστικά , χαμηλότερες τιμές , νέες εισαγωγές οπότε χτυπάς όλα τα μεγαλοκαταστήματα τα διαφημιστικά τους , και ψάχνεις πχ για 3 συγκεκριμένες τηλεοράσεις , εαν πετύχεις περισσότερες , παίνρεις αυτή με την καλύτερη τιμή ... Με τέτοιο κυνήγι ασχοληθήκαμε πέρισυ με ένα φίλο , που τελικά πήρε μία πλάσμα 42 ιντσων με 1100 ευρώ ... Φοβερή τιμή τότε ...

Καλή τύχη ...

Επανέρχομαι στο thread μετά από αρκετό καιρό...
Τελικά -μετά από πολλή σκέψη και αρκετό ψάξιμο- αποφάσισα να υπερβώ (κατά πολύ) το budget μου και κατέληξα σε 32άρα.
Απέκτησα την LE32R71B της Samsung, η οποία είχε μακράν την καθαρότερη και καλύτερη εικόνα από όσες είδα...
Χρειάζεται να κάνω κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις, ώστε να πάρω το maximum από την τηλ. ; (αρχάριος στον κόσμο των LCD γαρ...)

Ευχαριστώ για τις ευχές. :)

Απορία: Έχω συνδέσει το xbox360 με composite HD καλώδιο.
Από τις ρυθμίσεις του, μου έχει επιλογές για 480p, 780p (αν 8υμαμαι καλά) και 1800i. Παρ' όλα αυτά, ότι κι αν επιλέξω, η ανάλυση επανέρχεται στο 480.
Αυτό σημαίνει ότι η τηλεόραση δεν τη σηκώνει;

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις στο auto την θύρα , ψάξε μέσα στο μενού της τηλεόρασης και δώσε 720p και μετά 1080i και διάλεξε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ ...