LCD TV 20'' ....ποια;

Δυστιχώς όχι, δεν κυνηγάω προσφορές για τηλεόραση αυτή την εποχή , απλά απο διαφημιστικά που βλέπω κυρίως σε κυριακάτικες εφημερίδες βλέπω χαμηλές τιμές ( προσφορές ) ... Το όλο παιχνίδι με τις προσφορές μπορεί να κρατήσει 1 βδομάδα , διότι σε 1 βδομάδα είναι νέος μήνας , βγαίνουν νέα διαφημιστικά , χαμηλότερες τιμές , νέες εισαγωγές οπότε χτυπάς όλα τα μεγαλοκαταστήματα τα διαφημιστικά τους , και ψάχνεις πχ για 3 συγκεκριμένες τηλεοράσεις , εαν πετύχεις περισσότερες , παίνρεις αυτή με την καλύτερη τιμή ... Με τέτοιο κυνήγι ασχοληθήκαμε πέρισυ με ένα φίλο , που τελικά πήρε μία πλάσμα 42 ιντσων με 1100 ευρώ ... Φοβερή τιμή τότε ...

Καλή τύχη ...

Επανέρχομαι στο thread μετά από αρκετό καιρό...
Τελικά -μετά από πολλή σκέψη και αρκετό ψάξιμο- αποφάσισα να υπερβώ (κατά πολύ) το budget μου και κατέληξα σε 32άρα.
Απέκτησα την LE32R71B της Samsung, η οποία είχε μακράν την καθαρότερη και καλύτερη εικόνα από όσες είδα...
Χρειάζεται να κάνω κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις, ώστε να πάρω το maximum από την τηλ. ; (αρχάριος στον κόσμο των LCD γαρ...)

Ευχαριστώ για τις ευχές. :)

Απορία: Έχω συνδέσει το xbox360 με composite HD καλώδιο.
Από τις ρυθμίσεις του, μου έχει επιλογές για 480p, 780p (αν 8υμαμαι καλά) και 1800i. Παρ' όλα αυτά, ότι κι αν επιλέξω, η ανάλυση επανέρχεται στο 480.
Αυτό σημαίνει ότι η τηλεόραση δεν τη σηκώνει;

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις στο auto την θύρα , ψάξε μέσα στο μενού της τηλεόρασης και δώσε 720p και μετά 1080i και διάλεξε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ ...